αισθητική συλλογή επίπλων εξωτερικές λαμπερές κυματιστές επιφάνειες

 Αισθητική συλλογή επίπλων

Συλλογή επίπλων BIOPHILIA από Ross Lovegrove σχεδιασμένο για το Vondom, παρουσιάζει μια νέα γλώσσα σχεδιασμού όσον αφορά την καινοτόμο επίπλωση. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, τα έπιπλα αυτής της συλλογής έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί: «Μια συζήτηση μεταξύ χρόνου, μορφής και χώρου, συνδυάζοντας τον οργανικό σχεδιασμό της Sagrada Familia από τον Antonio Gaudi με την τεχνογνωσία του Vondom στις τεχνολογίες με στροφορμή.

Καλά προσαρμοσμένη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αυτή η συλλογή κατατάσσεται ψηλά σε λειτουργία και αισθητική εμφάνιση.

Εντελώς λευκά καθίσματα δίπλα στην πισίνα δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο καθιστικό

Αισθητική συλλογή επίπλων εξωτερικής πισίνας λευκά καθίσματα

Η BIOPHILIA προσφέρει περίεργα κομμάτια που καθορίζονται από τη σύγχρονη τάση – κάποιος κυριολεκτικά σπάει τα όρια μεταξύ υλικού, σχήματος και δομής. Οι κυματιστές επιφάνειες και οι υφές φαίνονται σε κάθε κομμάτι της συλλογής. Η κομψότητα και η έμφαση στον οργανικό σχεδιασμό είναι οι όροι που περιγράφουν καλύτερα αυτά τα σχεδιαστικά έργα τέχνης. Η συλλογή αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία επίπλων, μερικά από τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ στη συλλογή φωτογραφιών μας.

  Οι κυματιστές επιφάνειες φαίνονται υπερβολικές και πολυτελείςαισθητική συλλογή επίπλων εξωτερική πισίνα λευκός καναπές

Στερεό τραπεζάκι σαλονιού και καναπές από την ίδια συλλογή

αισθητική συλλογή επίπλων έκθεση χιόνι λευκό καναπέ τραπέζι

Πλούσια επιλογή χρωμάτων – βασιλικές σχεδιασμένες καρέκλες τραπεζαρίας

Έκθεση συλλογής αισθητικών επίπλων πολύχρωμες

Έκθεση σχεδιαστών της συλλογής επίπλων

αισθητική συλλογή επίπλων βιοφιλία σχεδιαστικές καρέκλες ασπρόμαυρες

Περισσότερες φωτογραφίες της ίδιας καρέκλας σε διαφορετικά χρώματα

Αισθητική συλλογή επίπλων με ψηλή πλάτη κατσαρή άσπρη καρέκλα καρέκλα συλλογής αισθητικών επίπλων τριών χρωμάτων διαθέσιμα αισθητική έπιπλα συλλογή καρέκλες τραπεζαρία υψηλή άπαχο αισθητική συλλογή επίπλων καρέκλες πλάτη μαύρο λευκό