στρώμα κρεβάτι φενγκ σούι κεφαλάρι ξύλο ψηλό μαύρο

Κρεβάτι Feng Shui – το πιο σημαντικό έπιπλο στη ζωή σας

Το κρεβάτι σας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των επίπλων Feng Shui στη ζωή σας. Αυτή η δήλωση μπορεί να σας ακούγεται λίγο πολύ δυνατή, αλλά είναι αλήθεια. Ξέρεις γιατί? Το κρεβάτι αντιπροσωπεύει την πιο στενή σχέση μεταξύ εσάς και της ατομικής σας ενέργειας. Η διδασκαλία Feng Schi σας βοηθά να αισθάνεστε πιο άνετα στο υπνοδωμάτιό σας.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε καλύτερη θετική και αρμονική ενέργεια που υποστηρίζει την υγεία, την εσωτερική ειρήνη και ευεξία σας.

Τρεις βασικοί κανόνες καθορίζουν το κρεβάτι σας ως ένα καλό κρεβάτι Feng Shui. Επηρεάζουν το κεφαλάρι, το στρώμα και το ύψος του κρεβατιού.

Κρεβάτι Feng Shui – υποστηρίζει την υγεία σας, την εσωτερική σας ειρήνη και την ευημερία σας

στρώμα κρεβάτι φενγκ σούι κεφαλάρι ξύλο ψηλό

Όπως το πίσω μέρος της καρέκλας είναι σημαντικό για την πλάτη σας όταν κάθεστε, το κεφαλάρι είναι σημαντικό για το κεφάλι σας όταν ξαπλώνετε και κοιμάστε. Ο ρόλος του είναι να προστατεύει το κεφάλι σας. Το καλύτερο κεφαλάρι είναι σταθερό και συμπαγές, θα μπορούσε να είναι από ξύλο ή μαλακό και με επένδυση.

Διατίθεται μεγάλη ποικιλία τύπων στρωμάτων. Κάντε τις επιλογές σας προσεκτικές και σοφές. Μην εξοικονομήσετε χρήματα και αγοράστε εκείνο το στρώμα που πιστεύετε ότι θα σας προσφέρει τον καλύτερο ύπνο. Το κυριότερο είναι – δεν αγοράζετε μεταχειρισμένο στρώμα. Αυτό είναι κακό φενγκ σούι.

Απολαύστε έναν ήρεμο ύπνο

στρώμα κρεβάτι φενγκ σούι κεφαλάρι ξύλο ψηλό καφέ

Για μια καλά ισορροπημένη ροή ενέργειας, χρειάζεστε ένα κρεβάτι με έναν συγκεκριμένο χώρο μεταξύ αυτού και του δαπέδου. Συνήθως τα κρεβάτια με ενσωματωμένα συρτάρια αποθήκευσης από κάτω δεν είναι κατάλληλα καθώς εμποδίζουν την κυκλοφορία της ενέργειας γύρω από το σώμα σας τη νύχτα.

Το άκρο του κεφαλιού σας επιτρέπει να κοιμάστε με ασφάλεια  

κρεβάτι φενγκ σούι στρώμα κεφαλάρι από ξύλο ψηλό κομοδίνο

Αφήστε την ενέργεια να περιστραφεί γύρω σας

στρώμα κρεβάτι φενγκ σούι κεφαλάρι από ξύλο σε υψηλά ουδέτερα χρώματα