Κάποια στιγμή στη ζωή του καθενός έρχεται μια στιγμή που νιώθετε την ανάγκη να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Ο καθένας καταλαβαίνει διαφορετικά αυτή την ανάγκη, αλλά η λαχτάρα να ανταμείψει τον εαυτό του με κάτι όμορφο είναι σαφώς αναγνωρίσιμη σε όλους. Ράφια σχεδιαστών σαλονιού – θα θέλαμε να ασχοληθούμε με αυτό σήμερα και να κάνουμε ένα σύντομο αναδρομικό ταξίδι στην προέλευση ορισμένων επίπλων. Σε τι διαφέρουν τα έπιπλα σχεδιαστών από τα συμβατικά και πού μπορείτε να θαυμάσετε, ακόμη και να αγοράσετε αυτά τα πετράδια; Στα εμπορικά κέντρα, στους περιπάτους και στα σοκάκια κάθε μεγάλης πόλης θα βρείτε αποκλειστικά καταστήματα εσωτερικής διακόσμησης που φιλοξενούν γνωστές μάρκες. Γνωρίζουμε μια από τις πιο διάσημες παραστάσεις σε αυτόν τον κλάδο με το όνομα Habitat. Το όνομα συνδέεται αμέσως με τον αποκλειστικό σχεδιασμό προϊόντων και μια ιστορία που γράφτηκε για σχεδόν μισό αιώνα.

Ράφια σχεδιαστών σαλόνι χάλυβα vik

Σχεδιαστής ράφια αριστουργήματα σαλονιού για να ερωτευτείτε

Όταν ένα έπιπλο είναι τόσο αποκλειστικό, μπορείτε να το κοιτάτε για ώρες, να το θαυμάζετε και να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό εάν το έχετε. Ορισμένα ράφια σχεδιαστών σαλονιών είναι πραγματικά αριστουργήματα και μεταφέρουν ακόμη και πολιτιστικές αξίες. Η ιδέα να πάτε στο κατάστημα και να δείτε έναν κλασικό σχεδιαστή πραγματικά είναι σωστή.

Τα έπιπλα σχεδιαστών προσελκύουν τις αισθήσεις μας και υπερβαίνουν κατά πολύ τα λειτουργικά και πρακτικά. Η έκφραση του σχεδιαστή του προϊόντος έρχεται από μόνη της μέσω της έννοιας ενός επίπλου. Χάρη στις υπέροχες παραστάσεις στα κέντρα της πόλης, ο καθένας έχει την ευκαιρία να αντιληφθεί τον διαχρονικό και κομψό σχεδιασμό επίπλων μέσα από τις αισθήσεις του. Αφήστε το αγαπημένο σας έπιπλο να λειτουργήσει πάνω σας! Γυρίστε πίσω στο χρόνο και προσπαθήστε να ερευνήσετε τι εμπνεύστηκε αρχικά τον σχεδιαστή προϊόντων! Ένα αριστούργημα για να ερωτευτείς – αυτό δεν είναι διαφημιστικό σύνθημα ή φράση! Είναι η φυσική συνέπεια αφού συναντήσετε το σωστό έπιπλο.

Ράφια σχεδιαστών σαλόνι κύβος χάλυβα

Τα κλασικά σχέδια ζωντανεύουν το εσωτερικό και δημιουργούν συναισθήματα ευτυχίας

Είναι κατανοητό ότι οι κλασικοί σχεδιαστές είτε έχουν περιορισμένη έκδοση είτε μπορούν να βρεθούν μόνο ως μοναδικά κομμάτια. Συχνά πρόκειται για δείγματα με πολύ ισχυρή αξία αναγνώρισης και ευνόητα με υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με τα συμβατικά έπιπλα. Όποιος έχει επιλέξει ράφια σχεδιαστών στο σαλόνι θα πρέπει να ορίσει μια θέση τιμής για αυτούς στο σπίτι. Το έργο ενός σχεδιαστή, η σκέψη του, η αγάπη του για τις λεπτομέρειες – θα τα συναντούσατε όλα αυτά κάθε πρωί στο σαλόνι σας και θα συνεχίζατε να τα λατρεύετε. Υπάρχει μια πολύ στενή γραμμή μεταξύ σχεδιασμού και τέχνης και πολλοί σχεδιαστές εμπνέονται από διάφορα έργα τέχνης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζετε τα έπιπλα σχεδιαστών με παρόμοιο τρόπο με τα έργα τέχνης. Ακριβώς όπως θα δείχνατε την τέχνη στο σπίτι σας, θα πρέπει να καμαρώνετε έναν πραγματικό κλασικό σχεδιαστή. Ναι, υπάρχουν ράφια για να αποθηκεύσετε βιβλία, δίσκους ή παρόμοια, αλλά όπως ήδη αναφέρθηκε αρκετές φορές παραπάνω, η έμφαση στα κλασικά σχεδιαστών δίνεται στο σχεδιασμό τους.

Ράφια σχεδιαστών σαλόνι σαλόνι merlyn

Χρώμα, υλικό και σχήμα στα ράφια του σχεδιαστή

Όποιος δεν έχει ακόμη πρόσβαση σε καλό σχεδιασμό προϊόντων θα πρέπει να αλλάξει γρήγορα στάση απέναντι στα έπιπλα. Επειδή τα έπιπλα σχεδιαστών όχι μόνο χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αλλά μπορούν επίσης να αλλάξουν το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται από μόνο του. Μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς τη σκέψη εάν ένα κλασικό σχεδιαστή ταιριάζει με το υπόλοιπο εσωτερικό. Είτε προσαρμόζετε ολόκληρο το στυλ επίπλωσης στο κομμάτι του σχεδιαστή είτε δημιουργείτε ένα σχετικά ουδέτερο περιβάλλον στο οποίο το κομμάτι του σχεδιαστή μπορεί να εμφανιστεί σε όλη του τη δόξα. Στους περισσότερους σχεδιαστές αρέσει να εργάζονται με πολύτιμα και βιώσιμα υλικά που αντιστοιχούν καλά με οποιοδήποτε άλλο υλικό. Ο καλός σχεδιασμός ακολουθεί ορισμένους κανόνες σχεδιασμού στους οποίους τα βασικά σχήματα είναι πάντα αναγνωρίσιμα. Ακόμα κι αν ανησυχείτε για το νέο σας ράφι δεν έχει σωστές γωνίες, εμπιστευτείτε τον σχεδιαστή! Ένα αναγνωρισμένο σχέδιο που μπορείτε να βρείτε σε γνωστά καταστήματα επίπλων θα σας εκπλήξει μόνο με κάτι πλεονεκτικό! Μπορείτε να χαρακτηρίσετε τον εαυτό σας τυχερό με ένα κλασικό σχεδιαστή.

Ράφια σχεδιαστών σαλόνι φύλλο χάλυβα

Ράφια σχεδιαστών σαλόνι σαλόνι μερίλ