Τα συρταριέρα είναι από τις πιο δημοφιλείς λύσεις αποθηκευτικού χώρου σε κάθε σπίτι. Σε σύγκριση με άλλα έπιπλα, αυτά καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο και, από την άλλη πλευρά, προσφέρουν μια συμπαγή και καλά οργανωμένη επιφάνεια για την αποθήκευση μιας μεγάλης ποικιλίας αντικειμένων. Η συρταριέρα είναι πολύ πιο ευέλικτη και μπορεί εξίσου εύκολα να προσαρμοστεί σε ένα ιδιαίτερο στυλ επίπλωσης. Στις παρακάτω γραμμές θα μάθετε τι είναι σημαντικό κατά την επιλογή του τέλειου συρταριού και τι ακριβώς πρέπει να προσέξετε.

Εμπνεύστε με στιλ και λειτουργικότητα

Δη στον Μεσαίωνα οι άνθρωποι απολάμβαναν την ευκολία του κομμού. Από τις αρχές του 18ου αιώνα, το πρακτικό έπιπλο κουτιού έγινε επίσης δημοφιλές και όλο και πιο δημοφιλές σε αυτή τη χώρα. Ως διάδοχος του αρχαίου σεντούκι, ένα μοντέρνο συρταριέρα σκοράρει με βέλτιστη λειτουργικότητα και εξαιρετικό στιλ. Οι κλασικές συρταριέρες αποτελούνται σχεδόν αποκλειστικά από συρτάρια που είναι τόσο πολυπόθητα "αόρατος αποθηκευτικός χώρος" για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε, ωστόσο, να επιλέξετε ένα λεγόμενο συρταριέρα, όπου τα συρτάρια συνδυάζονται με ανοιχτά ράφια και πόρτες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποθηκεύσετε πολύτιμα πράγματα διαφόρων μεγεθών, έγγραφα, βιβλία, εσώρουχα, πετσέτες και πολλά μικροαντικείμενα με οργανωμένο και ασφαλή τρόπο.

γκαρνταρόμπα σαλονιού γκρι

Ανάλογα με το δικό σας γούστο και στυλ επίπλωσης, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το σχέδιο που θέλετε. Πάνω απ ‘όλα, συρταριέρες σε μινιμαλιστικό στιλ, που δείχνουν καθαρές γραμμές και εκλεπτυσμένη σιλουέτα, κόβουν μια ωραία φιγούρα στο μοντέρνο σπίτι. Μπορούν να παραγγελθούν σε οποιοδήποτε χρώμα, σε ματ ή γυαλιστερό χρώμα καθώς και σε εμφάνιση από φυσικό ξύλο. Χάρη στους κατασκευαστές και τους παρόχους υψηλής ποιότητας, όπως η on https://tylko.com/de/regale/chest-of-drawers/ Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε μόνοι σας το τέλειο ντουλάπι σας και να το παραγγείλετε online. Ένας φιλικός προς το χρήστη διαδικτυακός διαμορφωτής και εξαιρετική εξειδικευμένη υπηρεσία παρέχουν τη βέλτιστη βοήθεια εδώ. Επιπλέον, υπάρχει η απλή δομή, την οποία ο καθένας μπορεί εύκολα να διαχειριστεί χάρη σε ένα έξυπνο σύστημα κλικ και προεγκατεστημένους μεντεσέδες και ράγες.

συρταριέρα tylko μαύρο

Μην υποτιμάτε τη σταθερότητα και τη μακροζωία

Ένα κομψό καλής ποιότητας είναι επίσης αρκετά ανθεκτικό. Επιπλέον, αυτό το έπιπλο προσφέρει μια βέλτιστη φέρουσα ικανότητα συνολικά, καθώς και ανά διαμέρισμα και συρτάρι. Συνεπώς, ο πυρήνας πρέπει να αποτελείται από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά υλικά, όπως πάνελ πολλαπλών εφαρμογών. Αυτά συμπιέζονται από πολλά στρώματα ξύλου υπό υψηλή πίεση και στη συνέχεια επεξεργάζονται και επικαλύπτονται. Μιλώντας για την επίστρωση, εάν δεν θέλετε αντιαισθητικές γρατζουνιές ή άλλα σημάδια φθοράς στο κομμό σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε το κομψό έπιπλο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

υπνοδωμάτιο tylko dresser λευκό

Υγιεινή και βιώσιμη για τους ανθρώπους και τη φύση

Όταν επιλέγετε τη συρταριέρα σας, η υγεία και οι φιλικές προς το περιβάλλον πτυχές είναι φυσικά πολύ σημαντικές. Αυτά συμβαδίζουν με τα υλικά που χρησιμοποιούνται και τη διαδικασία κατασκευής. Επομένως, όταν πρόκειται για ξύλινα έπιπλα, θα πρέπει πάντα να δίνετε προσοχή στην επαρκή πιστοποίηση. Τα ευρωπαϊκά ξύλα που έχουν πιστοποίηση FSC και PEFC είναι μια τέλεια επιλογή. Αυτό εγγυάται ότι το δομικό υλικό προέρχεται από βιώσιμη διαχείριση δασών. Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομούνται ολόκληρα οικοσυστήματα και δεσμεύεται περισσότερο CO2 ταυτόχρονα. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι κόλλες και τα έλαια που χρησιμοποιούνται για την επικάλυψη δεν πρέπει να υποτιμούνται. Αυτά πρέπει να είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες και να αποτελούνται από φυσικές πρώτες ύλες. Με αυτόν τον τρόπο, ο αέρας του δωματίου στους τέσσερις τοίχους σας παραμένει φρέσκος και υγιής μετά τη συναρμολόγηση των επίπλων.

λευκό σαλόνι tylko

Με τη σωστή συρταριέρα, δεν επιλέγετε μόνο ένα μεγάλο ταλέντο αποθηκευτικού χώρου, αλλά και ένα κομψό βλέμμα με διαχρονικό σχεδιασμό. Μπορείτε να βάλετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και διακοσμητικά και να τις βάλετε στο προσκήνιο με ένα λεπτό φως. Διασκεδάστε επιλέγοντας, συνδυάζοντας και δημιουργώντας!

συρταριέρα tylko creme