γυαλιστερό σχέδιο γυαλιού ασιατικό στιλ καρτέλ σχεδιαστών

Αφρώδες γυαλί από το Tokujin Yoshioka

Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Τοκουτζίν Γιοσιόκα παρουσίασε αξεσουάρ επίπλων από πλαστικό στο Salone Internationale del Mobile στο Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα. Αυτά τα αξεσουάρ έχουν κατασκευαστεί για λογαριασμό της ιταλικής εταιρείας Kartell και είναι παρόμοια με τα κομμένα κρυστάλλινα γυαλιά. Αυτός ο Ιάπωνας σχεδιαστής είναι ήδη γνωστός για τα διαφανή έργα του: έχει ήδη δημιουργήσει μια διαφανή πολυθρόνα και μια σειρά σχεδόν αόρατων tablet για τον Kartell.

Στην έκθεση στο Μιλάνο παρουσιάζει έπιπλα από αφρώδες γυαλί: το σκαμπό και το τραπεζάκι του Tokujin Yoshioka έχουν άκρες που κάμπτονται απαλά γύρω από τα πλάγια και στη συνέχεια ανεβαίνουν στο επάνω μέρος, δίνοντας σε όλη τη σύνθεση μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση.

Η γυάλινη επιφάνεια του σκαμπό – ακτινοβόλος σχεδιασμός γυαλιού

γυαλιστερό σχέδιο γυαλιού ασιατικό στυλ σκαμπό καρέκλα

“Όλα εδώ λάμπουν σαν κρύσταλλο χάρη στη διάθλαση του φωτός και χάρη στο φαινόμενο του πρίσματος”, λέει ο ίδιος ο Yoshioka.

Ρεαλιστικό μέγεθος και εντυπωσιακός σχεδιασμός – γυάλινο σκαμπό

γυαλιστερό σχέδιο γυαλιού ασιατικό στιλ καρτέλ σχεδιαστών

Η Kartell είναι διάσημη για τα πλαστικά της προϊόντα, στο περίπτερό της στο Salone Internationale del Mobile στο Μιλάνο η εταιρεία έδειξε το μεγαλύτερο μονοκόμματο καλούπι με έγχυση στον κόσμο. Μοναδικό – αυτό ήταν το μεγαλύτερο μέρος των σχολίων από τους ειδικούς!

Ο Ασιάτης σχεδιαστής – Tokujin Yoshioka δείχνει ένα από τα έργα του

γυαλιστερό σχέδιο γυαλιού ασιατικό στυλ astian tokujin yoshioka

  Τα σκαμπό από γυαλί – λύση επίπλωσης σχεδιαστών  γυαλιστερό σχέδιο γυαλιού ασιατικό στυλ σχεδιαστής σκαμπό καρτέλ

Λεπτομέρειες από τη δομή του γυαλιού

γυαλιστερό γυαλί σχέδιο σκαμπό στυλ ασιατικό Τραπέζι από γυαλί σε σχήμα φλιτζανιού γυαλιστερό σχέδιο γυαλιού ασιατικό στυλ τραπέζι

Τραπέζι μπαρ και σκαμπό από γυαλί – Sparkle collection

γυαλιστερό σχέδιο γυαλιού ασιατικό στυλ καρέκλα