Αυτό είναι το μάθημα που πολλοί άνθρωποι πρέπει να μάθουν με τον δύσκολο τρόπο: Η αγορά ενός φθηνού καναπέ είναι ένα από τα πιο ακριβά λάθη στην επίπλωση που μπορείτε να κάνετε. Ένας φθηνός καναπές θα κρεμάσει γρήγορα και θα χάσει το σχήμα του. Ένας καναπές μεγάλης διάρκειας, από την άλλη πλευρά, διατηρεί την ποιότητά του για χρόνια και σας εξοικονομεί πολλά χρήματα. Μάθετε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε έναν νέο καναπέ. Τα παρακάτω σημεία εκκίνησης θα σας βοηθήσουν να επενδύσετε τα χρήματά σας σε έναν πολύτιμο καναπέ.

Η αγορά καναπέ είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση

Αγοράστε έναν καναπέ Τι πρέπει να λάβετε υπόψη 3

Αγορά καναπέ: Τι πρέπει να προσέξετε;?

Ένας πολύτιμος καναπές θα πρέπει να διαρκεί από 7 έως 15 χρόνια, οπότε η αγορά ενός καναπέ μπορεί να σας φανεί τρομακτική. Δεν πρόκειται μόνο για την εύρεση του τέλειου επίπλου προς το παρόν, αλλά και από αυτά που θα λατρέψετε και θα βρείτε άνετα για περισσότερο από μια δεκαετία. Αυτό το άρθρο σας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να αναζητήσετε για να προσδιορίσετε έναν ποιοτικό καναπέ.

Ενώ είναι εύκολο να επιλέξετε έναν καναπέ με βάση τον σχεδιασμό του, είναι λίγο πιο δύσκολο να το κρίνετε με βάση την ποιότητά του. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε έναν κομψό και ανθεκτικό καναπέ.

Αγορά καναπέ Τι πρέπει να προσέξετε; 1

  1. Οι καναπέδες υψηλής ποιότητας διαθέτουν στιβαρά ξύλινα κουφώματα

Ένα σταθερό πλαίσιο είναι η βάση για έναν καναπέ μεγάλης διάρκειας. Τα πιο ανθεκτικά πλαίσια είναι κατασκευασμένα από παχύ, πλαστικοποιημένο σκληρό ξύλο. Αναζητήστε έναν καναπέ με μπλοκαρισμένο πλαίσιο που έχει λιγότερες αρθρώσεις και λιγότερα (αλλά μεγαλύτερα) κομμάτια ξύλου. Αυτό ελαχιστοποιεί τα σημεία πίεσης στον καναπέ σας.

  1. Δώστε προσοχή στη βάση του ελατηρίου

Η βάση ανάρτησης ενός καναπέ είναι ζωτικής σημασίας, αλλά όπως και το πλαίσιο, είναι αόρατη για τον αγοραστή. Λοιπόν, πώς ξέρετε εάν ο τύπος της ανάρτησης είναι καλής ποιότητας; Ελεγξέ το μόνος σου! Καθίστε σε έναν καναπέ και νιώστε το εσωτερικό. Τα φτερά αισθάνονται σφιχτά και είναι κοντά μεταξύ τους; Or νιώθουν αδύναμοι, δίνοντας υπερβολική ευχαρίστηση; Προσοχή: τα αδύναμα ελατήρια που βρίσκονται πολύ μακριά είναι ένα σημάδι ότι ο καναπές θα φθαρεί γρήγορα.

Μια σύγχρονη εναλλακτική λύση στα προηγούμενα μοντέλα πυρήνα της άνοιξης είναι η λεγόμενη βάση nosag ή βάση κυμάτων, η οποία αντιπροσωπεύει περισσότερη άνεση και ποιότητα. Εκτός από την άνεση των καθισμάτων η ανάρτηση nosag προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Μπορείτε λοιπόν να ζητήσετε αυτό το είδος ανάρτησης και να κάνετε τη διαφορά μόνοι σας.

Αγορά καναπέ Τι πρέπει να προσέξετε; 2

  1. Τα καλύτερα μαξιλάρια καναπέ είναι κατασκευασμένα από αφρό υψηλής πυκνότητας

Ο αφρός πολυουρεθάνης μπορεί να είναι λίγο φθηνότερος, αλλά είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα κρύο αφρώδες υλικό HR. Θα διαπιστώσετε ότι ο καναπές σας είναι αισθητά πιο ανθεκτικός, πιο άνετος και διατηρεί το σχήμα του πολύ περισσότερο από τους καναπέδες με μαξιλάρια από αφρό πολυουρεθάνης.

  1. Επιλέξτε το καλύτερο ύφασμα για τον καναπέ σας

Έχετε πολλές επιλογές μεταξύ φυσικών υφασμάτων και συνθετικών υφασμάτων που θα διαρκέσουν πολύ. Ωστόσο, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να πούμε τη διαφορά μεταξύ των δύο. Τα ανθεκτικά συνθετικά – όπως το ακρυλικό βαμμένο με διάλυμα και ο μικτός πολυεστέρας – μπορούν να φαίνονται και να μοιάζουν με φυσικά υφάσματα. Ακόμα και τα υφάσματα εξωτερικού χώρου βρίσκουν το δρόμο τους στο εσωτερικό και προσφέρουν μεγάλη αντοχή και αντοχή σε λεκέδες. Επιλέξτε λοιπόν ένα ύφασμα που ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό σας και ταυτόχρονα φαίνεται και αισθάνεται φυσικό.

Αγορά καναπέ Τι πρέπει να προσέξετε; 5

Μια σημείωση για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων: μόλις τα κατοικίδια ζώα σας βρουν μια θέση στον καναπέ, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το ύφασμα. Εξετάστε ένα κάλυμμα καναπέ ultrasuede. Αυτό είναι μαλακό και εύκολο να καθαριστεί και για κάποιο λόγο οι περισσότερες γάτες δεν ενδιαφέρονται να το ξύσουν. Ενώ μπορεί να φαίνεται αντίθετο, ένας δερμάτινος καναπές είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Το δέρμα είναι ανθεκτικό στην οσμή και στα μαλλιά των ζώων και καθαρίζεται εύκολα.

Αγορά καναπέ Τι πρέπει να προσέξετε; 4

Τελικά

Σε αυτό το άρθρο, σας δείξαμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσδιορίσετε μια κατασκευή καναπέ υψηλής ποιότητας. Κολλήστε το και βρείτε έναν πολύτιμο και όμορφο καναπέ που θα σας εξυπηρετήσει πιστά για χρόνια.