Έπιπλα υπνοδωματίου αντίκες καθρέφτη και κομοδίνα

15 υπνοδωμάτια που κόβουν την ανάσα με επιφάνειες καθρέφτη

Έχετε διαβάσει το τελευταίο μας άρθρο για δωμάτια με καθρέφτες; Wasταν για έπιπλα στην τραπεζαρία.

Όπως και εκεί, τα σημερινά 15 παραδείγματα μας εξέπληξαν με τον υπέροχο σχεδιασμό και την ποικιλία επιλογών τους. Μεγάλο μέρος των επίπλων έχει επιλεγεί ειδικά ή / και κατασκευαστεί για μέτρηση για τα έργα που φαίνονται παρακάτω.

Τι είδαμε συγκεκριμένα; Ακολουθούν μερικά παραδείγματα: πλαϊνά τραπέζια με καθρέφτες, ντουλάπια και συρτάρια, τραπέζια γραφείου. Σπάνια βρίσκεις καναπέδες με καθρέφτες ή σαλόνια. Σε όλες τις περιπτώσεις, η παρακάτω λίστα είναι κάτι που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.

Έτσι, δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να τεθούν στον πρόλογο. Ας κάνουμε ένα τολμηρό βήμα και ας δούμε τα 15 παραδείγματα?

Cranberry κατοικία

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκες σχέδιο ροζ χρώματα

Αυτός ο υπέροχος χώρος εργασίας απέχει λίγα μόλις μέτρα από το υπνοδωμάτιο και σχετίζεται με έναν υπέροχο τρόπο με την παλέτα του υπνοδωματίου και τα υπόλοιπα έπιπλα. Σημειώστε το μεγάλο αφηρημένο κομμάτι δίπλα στον πίνακα. Σου αρέσει? Αφηρημένα έργα τέχνης αναμεμειγμένα με παραδοσιακά κομμάτια δημιουργούν μια υπέροχη μοντέρνα εμφάνιση.

Υπνοδωμάτιο μετάβασης στο Ντάλας

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας κομοδίνα καθρέφτη παλιό σχέδιο λάμπα

Απλά κοιτάξτε πόσο λαμπερό και αντανακλαστικό είναι αυτό το πλαίσιο εδώ. Αυτό ισχύει στην πραγματικότητα εξίσου με το κεφαλάρι του κρεβατιού. Τι είδους άνθρωπος πιστεύετε ότι ζει εδώ; Αυθόρμητα θα έλεγα ότι πρόκειται για κάποιον που του αρέσει να κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Guer Shepherd Project

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκες σχέδιο πράσινο φρέσκο

Ας περιγράψουμε αυτό το παράδειγμα χρησιμοποιώντας τις λέξεις της ίδιας της σχεδιάστριας. Το όνομά της είναι Kelly Edwards. Είχε μια σαφή ιδέα για το τι ήθελε να επιτύχει και αυτό λειτούργησε. Το ξύλινο τραπέζι Cliff Spencer και το μείγμα απαλών και ζωντανών χρωμάτων ήταν οι μέθοδοι με τις οποίες προέκυψε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατοικία του Χόλιγουντ

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκα σχεδιασμένο μέταλλο

Αυτό το κρεβάτι έχει ένα πλαίσιο παρόμοιο με αυτό της δεύτερης εικόνας. Χρησιμοποιούνται ανακλαστικά υλικά στους στύλους και τα πόδια. Εμείς στο Freshideen λατρεύουμε το δράμα των φώτων στην κρεβατοκάμαρα.

Καζαζιανή κατοικία

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκες ταπετσαρίας σχεδιασμού

Τα εσωτερικά μοτίβα έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία ενός χώρου που είναι αρρενωπός, σύγχρονος και με υψηλή τάξη!

London Magri Group

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκες σχεδιασμό λαμπερό

Εδώ βλέπουμε ένα υπέροχο δωμάτιο για ύπνο. Συμφωνείς? Λατρεύουμε το υπέροχο τραπεζάκι σε αυτό το δωμάτιο. Στην πραγματικότητα δεν ζηλεύεις λίγο?

Long Shore House

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκες σχέδιο λευκό

Παρατηρήσατε την απίστευτη θέα που ανοίγει από αυτό το δωμάτιο; Σίγουρα το κάναμε! Το μόνο που μας αποσπούσε λίγο το ενδιαφέρον ήταν το υπέροχο τραπέζι μπροστά από το κρεβάτι.

Παραδοσιακό υπνοδωμάτιο της Νέας Υόρκης

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκες σχέδιο ζεστό

Μας αρέσει επίσης αυτή η εξαιρετικά ενημερωμένη έκδοση του ντουλαπιού καθρέφτη!

Summerlin, Λας Βέγκας NV

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκες μαζική σχεδίαση

Αυτό είναι ένα υπέροχο σπίτι στο Λας Βέγκας. Λατρεύουμε τις λεπτομέρειες στα έπιπλα και τη διακόσμηση που έχουν τοποθετηθεί σε αυτά τα δωμάτια. Αυτό μπορεί να πάει πολύ καλά με τον εξοπλισμό ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Ένα διπλό κρεβάτι που σε βάζει σε πειρασμό

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκες σχεδιασμό κλινοσκεπασμάτων

Η Kristin Reack περιλαμβάνει αυτό το υπέροχο τραπέζι στον ιστότοπό τους. Είναι πολύ αριστοκρατικός και είναι πραγματικά όμορφος. Θα ταιριάζει στο δωμάτιο μιας κομψής, εκλεπτυσμένης κυρίας όλων των ηλικιών.

Το σπίτι του Όλιβερ

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη παλαιό αμπαζούρ σχεδιασμού

Ένα κλασικό υπνοδωμάτιο μιας σούπερ ευτυχισμένης γυναίκας είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα. Οι λεπτομέρειες είναι συναρπαστικές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Ο μόνος κίνδυνος είναι: αν έχετε ένα δωμάτιο σαν αυτό στο σπίτι, δεν θα θέλετε καν να το αφήσετε.

Κλεμμένο σπίτι

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα καθρέφτη αντίκες κουρτίνες σχεδιασμού

Οι καθρέφτες σε σχήμα χαπιού εδώ είναι απλά υπέροχοι. Ταιριάζουν επίσης υπέροχα με το βοηθητικό τραπέζι με επιφάνεια καθρέφτη.

Παραδοσιακό κύριο υπνοδωμάτιο με panache

Κομοδίνα καθρέφτη αντίκες σχέδιο μπλε κόκκινα χρώματα

Αυτό το δωμάτιο εδώ γοητεύει με τον μοναδικό καθρέφτη στο κεφαλάρι του κρεβατιού και τα όμορφα χρώματα στον τοίχο.

Υπνοδωμάτιο ΗΠΑ

Έπιπλα υπνοδωματίου και κομοδίνα αντίκα καθρέφτη κεφαλάρι σχεδιασμού

Νομίζω ότι η επίδραση αυτών των μικρών αντικειμένων με επιφάνειες καθρέφτη σε αυτό το απλό δωμάτιο είναι απλά μεγάλη.

Πανέμορφο διαμέρισμα

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας κομοδίνα καθρέφτη αντίκα

Το να έχεις μια συγκυριαρχία γίνεται ολοένα και πιο σπάνια και ιδιαίτερη πολυτέλεια. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο αν μοιάζει με αυτό που εμφανίζεται εδώ.

Θα θέλατε επίσης να εξοπλίσετε το δωμάτιό σας με υπέροχες επιφάνειες καθρέφτη; Αν ναι, τότε ελπίζουμε ότι έχετε αντλήσει αρκετή έμπνευση και ιδέες από τις εικόνες εδώ.