μοντέρνα μονάδα τοίχου σαλόνι καναπές λευκές ιδέες διακόσμησης χαλί πάτωμα ξύλινος τοίχος

Μοντέρνα μονάδα τοίχου – υπέροχο σαλόνι με τηλεόραση

Πώς ακριβώς πρέπει να ρυθμίσετε την τηλεόραση; Αυτή η ερώτηση ήταν πολύ σημαντική εδώ και πολύ καιρό. Γιατί οι τηλεοράσεις δεν φαίνονται πάντα πολύ καλές.

Αλλά στα λίγα παραδείγματά μας, οι λύσεις είναι εξαιρετικά κομψές και κατάλληλες. Σε πολλές περιπτώσεις κάνουν ακόμη και την ατμόσφαιρα να φαίνεται πιο αριστοκρατική από πριν.

Αλλά για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, πρέπει να τηρήσετε μερικούς πολύ απλούς κανόνες. Σήμερα φτάνουμε σε αυτά ιδιαίτερα.

Το πρώτο παράδειγμα (επάνω εικόνα) είναι ιδανικό για άτομα που τους αρέσει να βλέπουν τηλεόραση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βάζεις έναν καναπέ μπροστά στην τηλεόραση. Οι διάμετροι των δύο θα πρέπει περίπου να συμπίπτουν. Χρειάζεστε μόνο κάτι για να ακουμπήσετε στα πόδια σας και η ευχαρίστηση είναι πλήρης.

Η τηλεόραση, η οποία μπορεί να μετακινηθεί σε διαφορετικά μέρη, είναι το δεύτερο παράδειγμα (εικόνα παρακάτω). Εδώ έχετε ένα γυάλινο πάνελ με μαύρη μεμβράνη που μπορείτε να μετακινήσετε. Αυτό αλλάζει επίσης την εικόνα. Έτσι, όπου κι αν κάθεστε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση.

Ευελιξία σημαίνει σύγχρονο

μοντέρνα μονάδα τοίχου σαλόνι καναπές επίπλωση ιδέες χαλί

Στο τρίτο παράδειγμα, χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά και αποχρώσεις. Στο παρασκήνιο, μπροστά από ένα ταιριαστό μαρμάρινο φόντο, μπορείτε να δείτε την τηλεόραση, η οποία έχει τοποθετηθεί στον τοίχο μέσω μιας πλάκας.

Φυσικά υλικά και χρώματα γης

μοντέρνες ιδέες διακόσμησης τοίχου σαλονιού

Στο τέταρτο παράδειγμα, βιώνουμε τον γοητευτικό χαρακτήρα της λεπτής, κομψής οθόνης. Αυτή μοιάζει με μια υπέροχη εικόνα, η οποία εγγράφεται απρόσκοπτα στο υπόλοιπο περιβάλλον.

Τηλεόραση επίπεδης οθόνης έξυπνα ενσωματωμένη στον ξύλινο τοίχο

μοντέρνα μονάδα τοίχου σαλόνι σχεδιασμός επίπλωση ιδέες χρώμα τοίχου τιρκουάζ

Το επόμενο παράδειγμα ανέλαβε την τέλεια θέση για να ανακάμψει το σώμα. Στη συνέχεια, έχετε φροντίσει το ανεμοπλάνο μετά την ιδανική τοποθέτηση. Αυτή η πλωτή ρύθμιση αποδείχθηκε κατάλληλη. Τα πλαίσια είναι λευκά για να ταιριάζουν απόλυτα στην υπόλοιπη ατμόσφαιρα.

Χαλάρωση και χαλάρωση

μοντέρνα μονάδα τοίχου σαλόνι επίπλωση ιδέες τοίχο επένδυση ξύλινο τοίχο γυάλινο τοίχο

Δέρμα και λινά κυριαρχούν στα υλικά του διπλανού δωματίου. Τα σκαμπό που στέκονται τώρα με την πλάτη προς εμάς έχουν έναν μηχανισμό στον οποίο μπορείτε να στρίψετε εδώ και εκεί. Αν θέλετε, μπορείτε να στραφείτε στην τηλεόραση.

Δέρμα και λινό

μοντέρνα μονάδα τοίχου σαλόνι επίπλωση ιδέες χρωματικό σχέδιο μπεζ καφέ κουρτίνες ιδέες

Μια τέτοια γιγαντιαία οθόνη ταιριάζει υπέροχα σε ένα μεγάλο δωμάτιο με δωρεάν εγκατάσταση. Τα δερμάτινα έπιπλα στις πλευρές καθορίζουν το πλαίσιο του δωματίου. Αντίθετα, οι πολυθρόνες από χρώμιο είναι εκεί για ελεύθερη διανομή.

Δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας

μοντέρνα μονάδα τοίχου έπιπλα σαλονιού διακοσμητικές ιδέες ξύλινος τοίχος τηλεοπτικός τοίχος

Το σούπερ μοντέρνο σαλόνι εδώ φαίνεται απολύτως πλήρες με τη μεγάλη οθόνη και τις κουρτίνες μπροστά του. Ένας πραγματικός κινηματογράφος, αλλά όσο πιο άνετος μπορείτε να έχετε στο σπίτι. Τέλεια σωστά; Τα εξαιρετικά υπέροχα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από δέρμα φιλικό προς το περιβάλλον.

Οικιακός κινηματογράφος σε μοντέρνο περιβάλλον

μοντέρνα μονάδα τοίχου σαλόνι σχεδιαστής επίπλων οικιακού κινηματογράφου κουρτίνες μοβ μπλε