Η φύση είναι το πιο επίκαιρο θέμα στον κόσμο που υπάρχει. Χρειαζόμαστε επειγόντως τη σωτηρία και γι ‘αυτό πρέπει να αγαπάμε και ακόμη και να αγαπάμε το περιβάλλον μας. Η στροφή προς το καλύτερο συνίσταται στην αλλαγή της στάσης μας. Είναι γνωστό ότι αυτό επηρεάζεται πολύ έντονα από την τέχνη και τους ταλαντούχους καλλιτέχνες. Η Σύγχρονη Τέχνη λειτουργεί από Τζέφρο Ουίτο φαίνεται να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό. Περιέχουν φυσικά θέματα ή απεικονίζονται στη μέση πανέμορφων φυσικών τοπίων. Είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά και παρουσιάζουν τεράστιες δυνατότητες. Ας δούμε μαζί τα συναρπαστικά του έργα και ας σκεφτούμε λίγο περισσότερο το μέλλον του πλανήτη μας.

Τα κεφάλια αλόγων είναι ένα δημοφιλές θέμα Uitto

απεικόνιση του περιβάλλοντος του χαρταετού

Η αισθητική των ανακυκλωμένων υλικών

Η αισθητική των ανακυκλωμένων υλικών είναι ένα κοινό θέμα στον ιστότοπό μας. Αυτό το αντιμετωπίζουμε κυρίως όσον αφορά τα διαφορετικά στυλ στην εσωτερική διακόσμηση. Vintage και ρουστίκ είναι οι πιο συνηθισμένες γραμμές σχεδιασμού που ασχολούνται με το θέμα της ανακύκλωσης.

Αλλά όχι μόνο – σε πρακτικές κατασκευές όπως σε βεράντες και βεράντες κήπου ή σε σπιτικά έπιπλα, χρησιμοποιούνται επίσης πολύ συχνά. Ενώ θεωρούνταν μια αυτοσχέδια λύση πριν από μερικές δεκαετίες, σήμερα μπορούν να θεωρηθούν ως μια σύγχρονη και πολύ μοντέρνα στρατηγική για τον εσωτερικό σχεδιασμό. Συνδυάζοντάς το με διαφορετικά υφάσματα ή χάρη στη σύγχρονη επεξεργασία επιφάνειας, μπορείτε να επιτύχετε έναν πολύ ελκυστικό, ακόμη και πολυτελή χαρακτήρα. Είναι δημοφιλείς σε εκλεκτικούς εσωτερικούς χώρους στο υψηλότερο επίπεδο.

 Οι φάλαινες είναι σύμβολο των απειλούμενων θαλασσών

αναπαράσταση του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Τα θέματα και το μήνυμά τους για αντικείμενα Σύγχρονης Τέχνης από τον Ουίτο

Οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες που εργάζονται με ανακυκλωμένα υλικά και θέματα φύσης έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Το συμπέρασμα είναι ότι προσπαθούν να μας διδάξουν σε όλους ότι πρέπει να φροντίζουμε τη φύση μας. Ας αναλύσουμε πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό με τον Jeffro Uitto και γιατί τα έργα του απολαμβάνουν τόσο μεγάλη δημοτικότητα. Υπάρχουν δύο κύριες γραμμές σε έργα τέχνης εμπνευσμένα από τη φύση. Το πρώτο είναι εκεί για να διαδώσει σαφή κοινωνικά μηνύματα στον κόσμο. Ο δεύτερος τύπος περιβαλλοντικών έργων τέχνης αφορά την αισθητική αξία. Αυτό απλά προκαλεί περισσότερη αγάπη για τη φύση και παρακινεί τον παρατηρητή να προστατεύσει το περιβάλλον.

Ελάφια στον τοίχο – υπέροχη ιδέα από τη φύση για εσωτερική διακόσμηση

ένα ζώο στον τοίχο - περιβάλλον

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης και το έργο “Knock on Wood”

Τα έργα του Jeffrey Uitto ανήκουν σαφώς στη δεύτερη ομάδα. Το έργο του καλλιτέχνη είναι γνωστό στα social media ως “Knock on Wood”. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του χρησιμοποιεί υλικά που βρήκε στην περιοχή της γενέτειράς του. Χρησιμοποιεί λοιπόν ανακυκλωμένο ξύλο που βρήκε στις παραλίες της πολιτείας Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ. Τα έργα τέχνης απεικονίζουν διάφορα ζώα σε φυσιοκρατική μορφή. Ο Uitto δείχνει επίσης ότι η τέχνη και η φύση ανήκουν μαζί δείχνοντας διαφορετικά μουσικά όργανα στη μέση των όμορφων φυσικών τοπίων.

Ο καλλιτέχνης ασχολείται με γλυπτά και μοντέρνα τέχνη από ξύλο από τα σχολικά του χρόνια. Αυτό είναι το αγαπημένο του υλικό, ακόμα κι αν δημιουργεί με άλλους. Για να δείξει τη φυσική ομορφιά των κλαδιών, των κλαδιών και του παλιού ξύλου – αυτό είναι πιθανώς η θέλησή του. Εκτός από τα γλυπτά Σύγχρονης Τέχνης εμπνευσμένα από τη ζωντανή φύση, έχει εξίσου πολλά που είναι αρκετά πρακτικά. Έπιπλα και στολίδια για εσωτερική διακόσμηση φαίνονται επίσης μεταξύ των έργων του. Αλλά τα αφηρημένα μηνύματά του για την αγάπη για τη φύση παραμένουν τα πιο σημαντικά.

Καμηλοπάρδαλη – ένα σπάνιο είδος που κινδυνεύει επίσης να εξαφανιστεί

μια καμηλοπάρδαλη - μοντέρνο είδος περιβάλλοντος

Φαίνεται ότι ένας πραγματικός αετός δεν το κάνει? 

ιπτάμενο πουλί - υπέροχο περιβάλλον

Το ξύλο είναι το αγαπημένο υλικό του καλλιτέχνη

ενδιαφέρον σκελετικό περιβάλλον

Η τέχνη και η φύση πρέπει να είναι σε αρμονία, λέει ο Uitto

άνθρωποι με κιθάρα - μοντέρνα τέχνη για το περιβάλλον

Ας μεγαλώσουμε μεγάλα πουλιά στη λατρεία! 

ρεαλιστικό πουλί - περιβάλλον ιδέα σύγχρονης τέχνης

Ένα άλλο υπέροχο κεφάλι αλόγου κατασκευασμένο από ξύλο 

υπέροχο περιβάλλον ιδέας για κεφάλι αλόγου

περιβάλλον - ένας καρκίνος στο διαδίκτυο

περιβάλλον - υπέροχη κιθάρα

Μερικά από τα έργα σύγχρονης τέχνης του Uitto είναι εκθέματα μουσείων 

περιβάλλον - μεγάλη ορμή στο μουσείο

περιβάλλον - σκηνές στην άγρια ​​φύση

περιβάλλον - υπέροχη άκρη στο νερό

Ένα τέτοιο γλυπτό εμπλουτίζει το φυσικό τοπίο

Περιβάλλον - πουλί σε ένα κομμάτι ξύλου

Ιδέα περιβάλλοντος με σύγχρονο τρόπο

περιβάλλον κρεβάτι στην παραλία

Αυτά τα γλυπτά μπορούν επίσης να θεωρηθούν ως φυσικά μνημεία

Απεικόνιση περιβάλλοντος του κεφαλιού λιονταριού

ιδέα περιβάλλοντος με κέρατο - μοντέρνα τέχνη

ιδέα ιππασίας περιβάλλοντος

Λέων – ένας βασιλιάς της φύσης και τώρα και της τέχνης

περιβάλλον μεγάλο λιοντάρι

περιβάλλον - υπέροχο άλογο

περιβάλλον πουλί και καλλιτέχνης

Γλυπτική σαν τα κύματα – άλλη μια έμπνευση από τη φύση 

Εικονογράφηση περιβάλλοντος υδρόβιου φυτού

περιβάλλον δύο εξωτικά πουλιά μοντέρνα τέχνη

υπέροχος θρόνος - υπέροχο περιβάλλον