ξυλόγλυπτη ντουλάπα από μασίφ ξύλο

Ξυλογλυπτική

Έχετε ένα σφάλμα στο υπνοδωμάτιο; Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς θα βρείτε την ιδέα χάλια, έτσι δεν είναι; Αλλά όχι όταν πρόκειται για ένα μη συμβατικό σκαθάρι όπως αυτό. Φτιαγμένο από μασίφ ξύλο σκλήθρα, αυτό το υπερμεγέθη σκαθάρι είναι στην πραγματικότητα ένα όμορφο, αριστοτεχνικό σκάλισμα ξύλου σε μια ντουλάπα.

Το υπέροχο έπιπλο είναι μια από τις καλύτερες δημιουργίες του Λετονού σχεδιαστή Janis Straupe, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα. Η Straupe είναι σχεδιάστρια επίπλων για περισσότερα από 30 χρόνια και ακόμα δεν σταματά να εκπλήσσει τους πελάτες της με νέα, μοναδικά έργα.

Μια τέτοια ντουλάπα θα είναι πάντα το αδιαμφισβήτητο βλέμμα σε κάθε δωμάτιο

γκαρνταρόμπα σε ξύλο γκαρνταρόμπα γκαρνταρόμπα

Το έργο του είναι γνωστό για τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και διακόσμησης. Ο σχεδιαστής έχει μια αντισυμβατική προοπτική μέσω της οποίας τονίζει συνεχώς την πολυμέρεια του ξύλου ως υλικού. Οι δημιουργίες του είναι πρακτικές, τεχνικά πολύ περίπλοκες, με σαφείς γραμμές, αιχμηρές και γεωμετρικά ακριβείς, χωρίς καμία ταραχή ή ποιητική.

Κάθε χειροτεχνία του έχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο που το ξεχωρίζει από άλλα συμβατικά έπιπλα. Μπορείτε κυριολεκτικά να αισθανθείτε την ασύγκριτη ευαισθησία σε κάθε χιλιοστό. Υπάρχει επίσης η ένωση των αρχαίων δεξιοτήτων χειροτεχνίας και της σύγχρονης τεχνολογίας.

Τα πολλά διαμερίσματα και συρτάρια εξασφαλίζουν τέλεια τάξη

έργα τέχνης καλλιτέχνης ντουλάπας ξυλογλυπτικής

Η Janis Straupe δεν σταματά ποτέ να προσπαθεί για νέες εξελίξεις και να αναζητά διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις. Μέχρι τώρα έχει οργανώσει πολλές εκθέσεις στη Λετονία και στο εξωτερικό και έχει λάβει πολλά βραβεία για το έργο του. Πολύ συχνά φτιάχνει μόνο ένα ή το πολύ λίγα έπιπλα από μια σειρά και διασφαλίζει ότι οι απαιτητικοί πελάτες του μπορούν να απολαύσουν ένα εξαιρετικό και αποκλειστικό σχέδιο.

Καθαρές γραμμές και αριστοτεχνικά κατασκευασμένα στοιχεία

λεπτομέρειες ντουλάπας ξυλογλυπτικής

Αυτή η μπουτίκ ντουλάπα με την αριστουργηματική ξυλογλυπτική σε σχήμα σκαθαριού πήρε πολύ χρόνο. 3 ειδικοί απασχολήθηκαν για περίπου έντεκα μήνες. Το αποτέλεσμα – ένα μαγικό έπιπλο με δύο ειδικά, κρυμμένα διαμερίσματα, έντεκα συρτάρια και ακόμη και ένα ράφι κρασιού.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην εξαιρετική ξυλογλυπτική και θαυμάστε την επιτυχημένη δεξιοτεχνία. Διασκεδάστε πολύ με αυτό!

Βιοτεχνία ανώτερης κατηγορίας

ξυλογλυπτική ντουλάπα ξύλινα έργα τέχνης

Στιβαροί μεντεσέδες για μεγαλύτερη σταθερότητα

μεντεσέδες πόρτας γκαρνταρόμπας από μασίφ ξύλο

Ένα υπερμεγέθη σκαραβαίο στην κρεβατοκάμαρα

ξυλογλυπτική ντουλάπα σκαθάρι φιγούρα στερεό

Σταθερό και μεγαλοπρεπές από μασίφ ξύλο σκλήθρα

ξυλογλυπτική μασίφ ξύλο σκαθάρι ντουλάπα

Εξαιρετικός συνδυασμός του παρελθόντος και του μοντέρνου

ξυλογλυπτική μαζική συμπαγής φιγούρα σκαθαριού