απομόνωση στο σπίτι ζεστά ατμόσφαιρα κεριά

Απομόνωση στο σπίτι

Έχετε την αίσθηση ότι έχετε κάνει πολλά για τον εσωτερικό σας σχεδιασμό, αλλά με κάποιον τρόπο δεν προχωράτε περαιτέρω; Μερικές φορές σε τέτοιες καταστάσεις απλά πρέπει να σταματήσεις και να μην δουλέψεις τόσο σκληρά. Μειώνοντας τα στοιχήματα μπορείτε πολύ συχνά να απελευθερώσετε ψυχικό και φυσικό χώρο και να κάνετε τις μέρες σας πιο παραγωγικές και χωρίς άγχος.

Όταν η ζωή σας ξεχειλίζει από πράγματα και υπάρχουν πάρα πολλά γεγονότα και εργασίες για να κάνετε, κάποια στιγμή φτάνετε στο σημείο να κατακλύζεστε δημιουργικότητα, Η ηρεμία και ο προβληματισμός “τρώει”.

Ας δούμε μαζί 10 τρόπους για να βγούμε από αυτή τη μικρή κρίση?

Προωθήστε τη δημιουργικότητά σας με τη σκέψη

ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητα χωρίς να σκέφτεστε πολύ βιβλίο

  1. Σκέψου λιγότερο

Όταν έχετε ένα εκατομμύριο πράγματα στο μυαλό σας είναι πρακτικά αδύνατο να επικεντρωθείτε σε ένα μόνο. Εξασκηθείτε να αφιερώσετε ένα λεπτό για να σκεφτείτε και να εστιάσετε ξανά σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη ρουτίνα που έχετε ήδη (όπως την παρασκευή τσαγιού) για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας αυτό το είδος πρακτικής σκέψης. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεστε ειδικό εξοπλισμό ή δεξιότητες για να εξασκήσετε την προσοχή.

Απλώς επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας και παρακολουθήστε τις δικές σας σκέψεις χωρίς να κολλήσετε σε κάποια συγκεκριμένη.

Συγκεντρώνω

ραδιόφωνο-για-δημιουργικότητα-βιβλία-διακόσμηση-εικόνα

  1. Τραβήξτε λιγότερες φωτογραφίες

Όταν τραβάτε πάρα πολλές φωτογραφίες με την ψηφιακή σας κάμερα, είναι δύσκολο να αποφύγετε την παρουσία πολλών χειρότερων. Γιατί να μην προσπαθήσετε να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε να ηχογραφήσετε πριν το κάνετε αυτό. Γιατί να μην περιοριστείτε σε μια συγκεκριμένη εικόνα; Η αυτοσυγκράτηση θα «ακονίσει» το μάτι σας και θα δημιουργήσετε αρκετές καλές εικόνες μακροπρόθεσμα.

Δούλεψε λιγότερο

ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητα λιγότερο το γραφείο εργασίας

  1. Αφιερώστε λιγότερο χρόνο στο γραφείο σας

Περνάτε πάρα πολύ χρόνο στο γραφείο σας ονειροπολώντας, ψωνίζοντας στο διαδίκτυο και διαβάζοντας ιστολόγια; Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας γιατί όλοι το κάνουμε! Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν είναι καλό για το σώμα σας να κάθεστε στην καρέκλα μπροστά στο τραπέζι όλη μέρα και να εργάζεστε πολλές ώρες σε μια και την αυτή εργασία.

Σηκωθείτε, βγείτε έξω και κάντε μια βόλτα, πιείτε ένα τσάι ή καλέστε έναν φίλο! Κάντε κάτι νέο για να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στο γραφείο σας φρέσκο ​​και να εργαστείτε πολύ πιο αποτελεσματικά.

Ζήστε ευκολότερα

απλή επίπλωση στην τράπεζα δημιουργικότητας

  1. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με λιγότερα αντικείμενα

Η ακαταστασία στο περιβάλλον σας μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή και ακόμη και να χαλάσει τη διάθεσή σας. Καθαρίστε τα περιττά και οργανώστε ό, τι περισσεύει. Κάντε το ανελέητα, ειδικά όταν πρόκειται για τον εργασιακό σας χώρο και τη δημιουργική σας περιοχή.

Επιλέγοντας το καλύτερο

δημιουργικότητα στο σπίτι γραφείο pc πολυθρόνα πολυθρόνα

  1. Περιορίστε τον εαυτό σας σε λιγότερες επιλογές

Οι άνθρωποι κατακλύζονται από πάρα πολλές ευκαιρίες στη ζωή. Αντί να ανησυχείτε για το τι θα κάνετε, περιοριστείτε στο καλύτερο που μπορείτε. Στην προσωπική σας ζωή, το πρόβλημα που περιορίζετε τον εαυτό σας σε συγκεκριμένες επιλογές όσο το δυνατόν περισσότερο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Φτιάξτε λίστες αγορών και ετοιμάστε τις αγαπημένες σας συνταγές, ώστε να μην χρειάζεται να σκέφτεστε θέματα που έχουν ήδη αντιμετωπιστεί κάθε φορά.

Προωθήστε τη δημιουργικότητά σας μένοντας μόνοι

χαλαρώστε στο σπίτι πολυθρόνα μαξιλάρι τοίχο από τούβλα

  1. Γνωρίστε λιγότερα άτομα

Ξέρετε ότι η απομόνωση δεν είναι καλό πράγμα. Αλλά μερικές φορές ο χρόνος της μοναξιάς είναι εξαιρετικά διεγερτικός για τη δημιουργικότητα. Ορισμένα έργα αναπτύσσονται καλύτερα σε ένα ομαδικό περιβάλλον, όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με τις δικές του ιδέες. Σε άλλες περιπτώσεις είναι καλύτερο να αποσυρθείτε στη γωνία και να σκεφτείτε τον εαυτό σας.

Στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να αναβιώσει τις δυνάμεις σας. Έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε καλά μεταξύ κοινωνικών δεσμεύσεων και δραστηριοτήτων.

Μην κάνετε υπερβολική αναζήτηση

Να είστε πιο δημιουργικοί στο σπίτι βιβλία βιβλιοθήκης

  1. Κάντε λιγότερη έρευνα

Το παρακάνετε με την εύρεση νέων ιδεών; Εννοείται. Μερικές φορές πρέπει να συλλέξετε πολλές ιδέες για να επιλέξετε την καλύτερη, αλλά κάποια στιγμή είναι αρκετό. Η υπερβολική αναζήτηση οδηγεί σε εξουθένωση και χαμένο χρόνο.

Αποφύγετε να πιντάρετε πολύ

σχέδια σπιτιών καλάθια επιχειρήσεων μπλε πίνακα

  1. Ξοδέψτε λιγότερα χρήματα

Μερικές φορές προσπαθούμε να αναδημιουργήσουμε γρήγορα τη χαμένη έμπνευση μέσω νέων προϊόντων, βιβλίων, ρούχων ή επίπλων. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθείτε να βρείτε πιο δημιουργικές λύσεις κάνοντας νέα πράγματα.

Εφαρμόστε αυτήν την αρχή στη ζωή σας!

Χωρίς διακυμάνσεις

ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα στο σπίτι γραφείο εικόνα

  1. Αφιερώστε λιγότερο χρόνο σε διακυμάνσεις

Αν ξαφνικά διαπιστώσετε ότι επανεξετάζετε μια απόφαση που έχετε ήδη λάβει, κάντε ένα βήμα πίσω και κάντε κάτι άλλο. Συγκεντρώστε όλα τα γεγονότα μαζί και τότε είστε βέβαιοι ότι θα πάρετε μια απόφαση με καλή θέληση και συναίσθημα. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό όταν είστε πραγματικά φρέσκοι. Βγες έξω αφού έχεις συγκεντρώσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και μετά επέστρεψε και πάρε μια καλή απόφαση.

Μην αναλάβετε δύο παράλληλα έργα, είναι μπερδεμένο

καρέκλα επιτραπέζιου φωτιστικού γραφείου εργασίας γραφείου σπιτιού

  1. Μην κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το multitasking δεν παράγει καλά αποτελέσματα. Η μετάβαση από το ένα έργο στο άλλο σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα. Αυτό μπερδεύει τον εγκέφαλο και καθιστά δύσκολη την εστίαση σε μια συγκεκριμένη εργασία. Δουλέψτε τα πράγματα ένα -ένα και επικεντρωθείτε εξ ολοκλήρου σε αυτά.

Πώς φαίνεται τώρα; Βρίσκετε αυτή τη συμβουλή κατάλληλη για εσάς; Θέλετε να πετύχετε περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια?