Τραπέζι με τζάκι

Ξύλινα τραπέζια από ανακυκλωμένα κούτσουρα

Η εισαγωγή τόνων στο δωμάτιο είναι ένας τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε περισσότερη ζεστασιά και άνεση στο δωμάτιο. Η χρήση των κορμών ως επίπλων έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν διάφορα κομμάτια που μπορούν να κοπούν με ποικίλο τρόπο.

Το γεγονός ότι μπορείτε να συμβάλλετε σε μια φυσική εμφάνιση χωρίς φυτά είναι υπέροχο, έτσι δεν είναι; Έτσι βιώνετε την ομορφιά των δέντρων στη μέση του σπιτιού σας.

Τραπέζι κορμού δέντρων

Σκαμπό τραπέζι κορμού δέντρου

Ο κορμός αγροτικών δέντρων είναι πραγματικά συμπαγής. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο έχετε τοποθετημένους τροχούς σε αυτό το κομμάτι. Προφανώς, αυτή είναι μια πολύ πρακτική προσέγγιση, αν και είναι επίσης φυσική. Ο φλοιός έχει αφαιρεθεί, αλλά οι γωνίες παραμένουν λίγο τραχιές και το χρώμα είναι εξαιρετικά φυσικό.

Θα διαπιστώσετε ότι αυτή η λύση είναι εξαιρετικά λειτουργική. Οι κορμοί των δέντρων είναι βαρύι και έτσι μπορείτε εύκολα να τους μετακινήσετε μπρος -πίσω. Μπορείτε να φτιάξετε μεγάλες καρέκλες από αυτό και έτσι να εξασφαλίσετε επιπλέον θέσεις για τους επισκέπτες που πιθανότατα θα έρθουν ξανά και ξανά.

Πόσο υπέροχο είναι το σχήμα των επίπλων που φαίνεται εδώ! Νομίζω ότι είναι υπέροχο που ο κορμός του δέντρου δεν δείχνει μόνο ένα στρογγυλό σχήμα, αλλά ότι μπορείτε επίσης να δείτε το σχήμα του δέντρου εδώ. Γίνονται σε λευκό χρώμα και φαίνονται υπέροχα. Ωστόσο, δείχνουν μια πιο γυαλισμένη εμφάνιση από τα κομμάτια με τραχιές γωνίες και τη φυσική σκίαση. Αυτό θα κάνει μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα δωμάτιο σε στιλ παραλίας.

Πίνακες από συμπαγείς κορμούς δέντρων

Τραπέζι από τραπεζομάντηλα κορμού δέντρων

Τα πόδια έχουν σκαλιστεί από αυτόν τον κορμό του δέντρου, γεγονός που συμβάλλει επίσης στην ελαφριά εμφάνιση και τη μεγαλύτερη κινητικότητα. Λατρεύω τον αέρινο και ελαφρύ χαρακτήρα της διακόσμησης εδώ. Τα γκρι σχήματα έρχονται από μόνα τους σε αυτόν τον κορμό δέντρου. Αυτό οφείλεται κυρίως στο σίγαση του γκρι φόντου στο δωμάτιο. Δεν είναι αυτός ένας υπέροχος συνδυασμός ζεστών και δροσερών αποχρώσεων?

Αξιοσημείωτο στο σαλόνι με γκρι χρώμα

Σαλόνι τραπεζιού κορμού τραπεζιού τραπεζιού σαλονιού

Οριζόντιες φέτες κορμού δέντρων ως επιφάνειες τραπεζιού

Τραπέζι από μασίφ κορμό δέντρου

Και εδώ, βιώνουμε μια υπέροχη αέρινη και ελαφριά εμφάνιση. Αλλά το τραπέζι είναι ίσως ένας τόνος βαρύς! Τα λεπτά μεταλλικά πόδια προσδίδουν στον κανονικά χοντρό κορμό δέντρου έναν πολύ ελαφρύ χαρακτήρα. Τώρα φαίνεται απόλυτα λεία. Δεν νομίζετε ότι πρέπει να ήταν δύσκολο να κόψετε αυτό το δέντρο?

Παρά τα παρόμοια πόδια, έχετε να κάνετε με ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι εδώ. Ο φλοιός έχει αφαιρεθεί, αλλά το φυσικό σχήμα και τα σπασίματα έχουν διατηρηθεί. Έτσι επιτεύχθηκε ένας πολύ πιο ζεστός και πιο αγροτικός χαρακτήρας από ό, τι στο προηγούμενο παράδειγμα. Θα μπορούσα να απεικονίσω τέλεια αυτά τα κομμάτια στο δωμάτιό μου. Αυτό θα έφερνε πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών αποχρώσεων, της ζωντάνιας του μοντέρνου δωματίου με φυσικές πινελιές.

Μικρά τραπεζάκια

vintage τραπεζάκι σαλονιού ξύλινο τραπέζι από κορμό δέντρου

Θέλετε να έχετε ένα σκαμπό ή ένα τραπεζάκι που φέρνει μαζί του αγροτικά και μοντέρνα χαρακτηριστικά; Αυτό το μικρό κομμάτι εδώ είναι το τέλειο μείγμα δύο στοιχείων που κανονικά δεν βλέπετε μαζί. Αλλά αν κάνετε τα πάντα σωστά, λειτουργεί πολύ καλά. Και ξέρετε τι είναι πραγματικά υπέροχο: Και σε αυτή την περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ένα έργο DIY.

Ρουστίκ και χαριτωμένο

vintage στυλ μεταλλικό τραπέζι ποδιών κατασκευασμένο από κορμό δέντρου

Κάθετες φέτες κορμού δέντρου ως επιφάνειες τραπεζιού

λάμπες παράθυρο τραπέζι σαλονιού από κορμό δέντρου

Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τροχούς, αλλά αυτή τη φορά μιλάμε για χαμηλά τραπεζάκια. Κόβοντας κάθετα τα κούτσουρα, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερο χώρο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια μεγάλη επίπεδη επιφάνεια. Σημειώστε επίσης την ταπετσαρία! Δεν είναι υπέροχα!?

Στερεό τραπέζι φαγητού

ξύλινη οροφή τραπεζαρία μεγάλο τραπέζι από κορμό δέντρου

Πάρτε ένα πολύ μακρύ δέντρο και κόψτε το σε φέτες από πάνω προς τα κάτω. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό, υπέροχο τραπέζι. Τα χρώματα, οι κόμβοι και οι στροβιλισμοί θα έρθουν από μόνοι τους. Είναι όλα μοναδικά και συνεπώς εξασφαλίζουν μια μοναδική εμφάνιση. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μείγμα μινιμαλιστικού και αγροτικού.

Αρχικά θέλω να αναφέρω όταν περιγράφω το επόμενο κομμάτι που έχουμε να κάνουμε με τα πόδια του ΙΚΕΑ. Είναι αρκετά περίεργο και αρκετά βιομηχανικό σε συνδυασμό με έναν κορμό δέντρου ως τραπέζι, σωστά;?

Μου αρέσει η αντιπαράθεση της ματαιοδοξίας, η οποία έχει γίνει λίγο πιο τραχιά χρησιμοποιώντας μια μη επεξεργασμένη ξύλινη επιφάνεια στην επιφάνεια.

Τραπέζι από μασίφ ξύλο

Μινιμαλιστικό στυλ επιτραπέζιου κορμού δέντρου καθρέφτη

Προσωπικά, έχω τρία κούτσουρα στο γκαράζ μου που περιμένουν να επεξεργαστούν. Iάχνω τώρα για πηγές έμπνευσης για την επεξεργασία τους. Νιώθετε το ίδιο; Έχετε σχέδια για έργα DIY ή θα προτιμούσατε να αγοράσετε υπέροχα, έτοιμα κομμάτια;?