Ξέρεις να ζωγραφίζεις με αριθμούς; Σας αρέσει να αφιερώνετε χρόνο για να χρωματίσετε στα δεδομένα πεδία με τους κατάλληλους χρωματικούς τόνους, το ένα μετά το άλλο, μέχρι να δείτε την τελική σας εικόνα στο τέλος; Τότε θα λατρέψετε τη ζωγραφική με διαμάντια! Το μοντέρνο χόμπι προσφέρει κάτι για όλους: Εκπαιδεύει δεξιότητες χωρικής σκέψης και λεπτές κινητικές δεξιότητες, προάγει την ικανότητα συγκέντρωσης και ταυτόχρονα προσφέρει χώρο για δημιουργικότητα και χαλάρωση. Και όλα αυτά με μια παρενέργεια τόσο πρακτική όσο και αισθητικά πολύτιμη: ο αφρώδης πίνακας αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας, κοσμεί κάθε τοίχο του δωματίου και είναι ιδανικός ως δώρο!

Ζωγραφική με διαμάντια - η τάση που λειτουργεί ενάντια στα διαμάντια της τέχνης

Λήξη χρόνου από την ταραχώδη καθημερινότητα

Με όλη την ανακούφιση που φέρνει η σύγχρονη τεχνολογία, συχνά βρισκόμαστε σε χρονικούς περιορισμούς λόγω της συνεχούς διαθεσιμότητάς μας. Οι εξωτερικοί περιορισμοί της κοινωνίας των επιδόσεων μας κάνουν να αναπνέουμε βαθιά λιγότερο συχνά από ό, τι πραγματικά απαιτεί το σώμα μας από εμάς. Αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, κρίσεις πανικού και ακόμη και εξουθένωση μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

Αλλά εξαρτάται από εσάς! Πάρτε το χρόνο να χαλαρώσετε, τακτικά για μερικές ώρες για να απενεργοποιήσετε, όλα για τον εαυτό σας. Θα δείτε ότι αυτός ο χρόνος δεν έχει χαθεί – πρόσφατα ενισχυμένος και γεμάτος ενέργεια, μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε τη δουλειά που πρέπει να κάνετε δύο φορές πιο γρήγορα.

Ακολουθώντας ό, τι εξαρτάται από εσάς. Έχουμε όμως μια απόλυτη σύσταση: Ζωγραφική με διαμάντια! Σε αντίθεση με το όνομα του δημοφιλούς χόμπι, δεν χρειάζεται να είστε πολύτιμος λίθος ή γνώστης τέχνης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό που μπορείτε να καταλάβετε Οδηγίες ζωγραφικής με διαμάντια καθώς και λίγο χώρο στο σαλόνι ή στο τραπέζι της κουζίνας. Και είσαι έτοιμος να φύγεις!

Ζωγραφική με διαμάντια - η τάση που λειτουργεί ενάντια στο όμορφο ροζ τριαντάφυλλα

Έχει αποδειχθεί: οι δημιουργικές δραστηριότητες σε ηρεμούν. Οι σκέψεις επικεντρώνονται στο να παίζεις πιάνο, να ασχολείσαι με την κηπουρική – ή απλά να τελειώνεις τον δικό σου πίνακα με διαμάντια. Χρησιμοποιήστε την ευεργετική επίδραση στον ψυχισμό σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα διαφορετικό είδος διακοπής με τη δημοφιλή τάση.

Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για αυτό: Σε αντίθεση με μια μακρά διαδρομή προς το ξενοδοχείο ευεξίας ή μια ακριβή θεραπεία μασάζ, το μόνο που χρειάζεστε για την τέχνη του διαμαντιού είναι ένα σετ με αφρώδεις στρας, ακρυλικές ή κρυστάλλινες πέτρες, επίσης ένα ταμπλό εικόνας ως απλικατέρ και λίγο κερί. Εν ριπή οφθαλμού, ο λευκός καμβάς γίνεται ένα αστραφτερό έργο τέχνης – και η έντασή σας θα έχει δώσει τη θέση της στην ειρηνική ηρεμία.

Ζωγραφική με διαμάντια - η τάση που λειτουργεί ενάντια στο στρες Έλσα κατεψυγμένη

Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι αγοριών και κοριτσιών

Ο στόχος της ζωγραφικής με διαμάντια είναι εύκολο να επιτευχθεί: χρησιμοποιείτε μια ειδική πένα για να τοποθετήσετε ψεύτικους πολύτιμους λίθους των μικρότερων μεγεθών σε επισημασμένες περιοχές ενός αυτοκόλλητου μαξιλαριού μέχρι να καλυφθεί κάθε περιοχή. Υπάρχουν μοτίβα για κάθε απαίτηση και κάθε εμπειρία: μικροί και μεγάλοι μπορούν να επιλέξουν τη σωστή εικόνα με εφέ 3D από την εκτεταμένη επιλογή.

Είναι όλα εκεί

Με τη ζωγραφική με διαμάντια όλα περιλαμβάνονται:

  • Επιλεγμένος καμβάς μοτίβου με αυτοκόλλητη προστατευτική μεμβράνη
  • Διαμάντια όλων των σχημάτων και χρωμάτων, όλα με μια επίπεδη κάτω πλευρά
  • Μπολ για αποθήκευση, στυλό και κερί για τη συγκράτηση και τοποθέτηση των πολύτιμων λίθων.

Διαμαντένια ζωγραφική - η τάση που λειτουργεί ενάντια στο στρες wolf mond diy art

Κάθε αρχή είναι εύκολη

Η προετοιμασία δεν σας κοστίζει σχεδόν καθόλου. Συνδέστε τον καμβά σε μια λεία επιφάνεια, γεμίστε τις πέτρες με την επίπεδη πλευρά προς τα κάτω στο δοχείο που παρέχεται και ανοίξτε το βάζο με το κερί. Πριν σηκώσετε το απλικατέρ, απομένει μόνο ένα πράγμα: απενεργοποιήστε το smartphone σας και βάλτε το σήμα «μην ενοχλείτε» στην πόρτα!

Ορίστε!

Αφαιρέστε κάποια προστατευτική μεμβράνη από την εικόνα – όχι όλα ταυτόχρονα, ώστε να μην στεγνώσει η κόλλα. Τώρα βυθίστε το στυλό ζωγραφικής στο κερί. Σιγά σιγά, μαζέψτε τα διαμάντια και τοποθετήστε τα στους χώρους που προβλέπονται. Η παραγγελία εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς! Μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι, ανοίξτε το αλουμινόχαρτο ένα ακόμη κομμάτι και ξεκινήστε ξανά. Οι χαλαρές πέτρες μπορούν να πιεστούν ξανά στο τέλος με τσιμπιδάκια. Το διαμαντένιο έργο τέχνης σας τελείωσε!

Αδραξε την μερα

20δη από το 20 π.Χ Ο Ρωμαίος ποιητής Οράτιος συνέστησε να γευτούμε κάθε στιγμή της ζωής μας και να μην τα αναβάλλουμε όλα για την επόμενη μέρα. Με τη ζωγραφική με διαμάντια μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό: βυθιστείτε στη στιγμή, απολαύστε το εδώ και τώρα. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με το νέο σας χόμπι!

Ζωγραφική με διαμάντια - η τάση που λειτουργεί ενάντια στο στρες πολύχρωμο γατάκι γάτα