Παρόλο που τα κομμένα λουλούδια είναι κλασικά σε πολλές περιπτώσεις, γίνονται όλο και περισσότερο κόκκα διαμάχης, όχι μόνο μεταξύ περιβαλλοντολόγων και υπέρμαχων του δίκαιου εμπορίου. Πολύ συχνά αφορά επίσης τις διαφορετικές χροιά που έχει το χρώμα και ο αριθμός των λουλουδιών σε μια ανθοδέσμη. Ειδικά όταν πρόκειται για διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα, ορισμένα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά με την επιλογή των λουλουδιών. Το ξέρεις ήδη. Για παράδειγμα, το λευκό δεν είναι το χρώμα της νύφης παντού στον κόσμο. Στην Ινδία είναι το χρώμα του πένθους. Αντίθετα, το νυφικό χρώμα είναι κόκκινο. Το να πηγαίνεις στο γάμο με κόκκινο φόρεμα θα χρειαστεί να συνηθίσεις κάπως εδώ στην Ευρώπη, έτσι δεν είναι; Ομοίως με τον αριθμό των λουλουδιών σε μια ανθοδέσμη. Σε αυτή τη χώρα δεν έχει σημασία αν χαρίζετε δέκα ή έντεκα τριαντάφυλλα. Κανείς δεν θα το βρει κακό. Αλλά αν χαρίσετε έναν ζυγό αριθμό λουλουδιών σε ορισμένες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, ο παραλήπτης θα νιώσει αρκετά άβολα, επειδή ένας άρτιος αριθμός λουλουδιών είναι σύνηθες να τιμά τους νεκρούς.

Εκτός από αυτό, τα λουλούδια παραμένουν απλά ασυναγώνιστα και φέρνουν πάντα μια ιδιαίτερη πινελιά μαζί τους. Ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα και μας φέρνουν χαρά. Δεν είναι περίεργο που οι καλλιτέχνες ζωγραφίζουν λουλούδια και τα φτιάχνουν από διαφορετικά υλικά. Τα παιδιά θέλουν να φτιάξουν λουλούδια από χαρτί και οι εσωτερικοί σχεδιαστές συχνά βασίζονται σε μοτίβα λουλουδιών. Έτσι μπορείτε να καταλάβετε πόσο μεγάλη ήταν η γοητεία μας όταν ακούσαμε την παραμυθένια ορμή των λουλουδιών από Cobra Lily στο Instagram έχουν συναντήσει.

Καλλιτεχνική τελειότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια

χαρτί λουλούδια tinker λεπτό άνθος χαρτί τέχνης

Το Cobra Lily στα Γερμανικά Kobralilie ονομάζεται στην πραγματικότητα το ηλεκτρονικό κατάστημα της Αμερικανίδας καλλιτέχνης Kate Alarcón. Ο κρίνος της κόμπρας είναι ένα υπέροχο και πολύ σπάνιο φυτό από την οικογένεια των φυτών στάμνων. Είναι χαρακτηριστικό της Βόρειας Καλιφόρνιας και του Βορειοδυτικού Ειρηνικού γενικά. Το δημιουργικό έργο της Kate είναι εξίσου σπάνιο και γοητευτικό.

Φτιάχνει όμορφα λουλούδια από χαρτί κρέπα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, όπως απαιτείται, παχύτερο χαρτί, χαρτόνι και χαρτομάντιλο. Η καλλιτέχνιδα έχει αδυναμία στα ανοιξιάτικα λουλούδια όπως οι νάρκισσοι και οι παιώνιες, αλλά μαγικά τριαντάφυλλα, ορχιδέες, ακόμη και κάκτοι και παχύφυτα μπορούν επίσης να βρεθούν στο κατάστημά της. Όχι μόνο φαίνονται απίστευτα αληθινά, είναι επίσης, σε αντίθεση με τα πραγματικά λουλούδια, πολύ εύκολο στη φροντίδα και είναι λογικά αρκετά ανθεκτικά.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα χάρτινα λουλούδια και χρησιμοποιήστε τα για να ομορφύνουν το σπίτι σας ή το γιορτινό τραπέζι!

Λεπτά ανοιξιάτικα λουλούδια για δώρο

χαρτί λουλούδια νάρκισσους νάρκισσους παιώνιες παπαρούνες χαρτί τέχνης ανοιξιάτικα λουλούδια

Πολύχρωμες δαχτυλιές

χαρτί λουλούδια χαρτί τέχνης πολύχρωμα καλοκαιρινά λουλούδια κουδούνια

Για πραγματικούς λάτρεις του νάρκισσους

μπλουζάκι χαρτί λουλούδια χρωματιστό χαρτί νάρκισσους κίτρινο λευκό

Αγάπα τα παχύφυτα?

χαρτιά λουλούδια tinker diy ιδέες διακόσμηση παχύφυτα τέχνη χαρτιού

Το ίδιο το κρίνο κόμπρα

φτιάξτε χάρτινα λουλούδια κίτρινα λουλούδια

Μαγικά κίτρινα τριαντάφυλλα

χαρτί λουλούδια tinker κίτρινα τριαντάφυλλα τέχνη χαρτιού

Εξαιρετικά αληθινά – τα ναστούρια

φτιάξτε χαρτιά λουλούδια nasturtiums πορτοκαλί λουλούδια χαρτί τέχνη

Μεγαλοπρεπείς ορχιδέες

χαρτί λουλούδια tinker orchiedeen χαρτί τέχνης

χαρτί λουλούδια tinker χαρτί τέχνη διακόσμηση λουλουδιών

χάρτινα λουλούδια χαρτί λουλούδια τέχνης πτυσσόμενα κίτρινα λουλούδια

χαρτιά λουλούδια tinker χαρτί τέχνη diy ιδέες διακόσμησης

χαρτιά λουλούδια μαστίγιο χαρτί παιώνιες

χαρτί λουλούδια tinker χαρτί τέχνης κόκκινα τριαντάφυλλα

χαρτί λουλούδια χαρτί καλοκαίρι λουλούδια τέχνης

tinker χαρτί λουλούδια ροζ ροζ χαρτί τέχνης

λουλουδάτο χαρτί λουλούδια καλοκαιρινά λουλούδια παχύφυτα μπουκέτο

χαρτί λουλούδια tinker πολύχρωμο χαρτί τέχνης

χάρτινα λουλούδια tinker παχύφυτα diy ιδέες

χαρτί λουλούδια tinker λευκή παιώνια τέχνη χαρτιού

χάρτινα λουλούδια μούχλα κάκτοι παχύφυτα