Δροσερά πρακτικά σχέδια σαλονιού ενσωματωμένοι καναπέδες τζάκι μαξιλάρια μοτίβο ρίγες

Δροσερά πρακτικά σχέδια σαλονιού

Τα έπιπλα του σαλονιού αντιστοιχούν στο δικό σας στυλ διαβίωσης; Χρησιμοποιήστε τα σωστά έπιπλα, χρώματα και αξεσουάρ για το σχεδιασμό του σαλονιού που καθορίζουν τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες και θα νιώσετε χαλαροί και άνετοι στο σπίτι.

Ζωντανή, παιχνιδιάρικη διακόσμηση στο σαλόνι

Cool πρακτικό σαλόνι σχεδιάζει πολυελαίους κουρτίνες καναπέδες μαξιλάρια

Αν σας αρέσουν τα μεγαλοπρεπή κοκτέιλ πάρτι, δείξτε το μέσα από τη διακόσμηση στο σαλόνι. Απλά κάντε αυτό το δωμάτιο να φαίνεται ελκυστικό και άνετο.

Κομψό και παραδοσιακό ταυτόχρονα

Δροσερό πρακτικό σαλόνι σχεδιάζει καναπέ με γλάστρα άνετο καφέ

Αναρωτηθείτε «Τι άλλο πρέπει να αλλάξω ή να προσθέσω στο σαλόνι;»

Εύκολα μετακινούμενα καθίσματα κατάλληλα για περισσότερους επισκέπτες ή ίσως χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για παιχνίδια, ηλεκτρονικά και DVD.

Οι ροζ λεπτομέρειες διακοσμούν την ατμόσφαιρα

Δροσερό πρακτικό σαλόνι σχεδιάζει ροζ τόνους λεπτομέρειες λουλούδια

Αν πάντα θέλατε ένα σαλόνι σε ροζ χρώμα ή μια μεγάλη συλλογή από πίνακες στον τοίχο, απλώς πραγματοποιήστε αυτές τις ευχές! Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από παρόμοια επιπλωμένα σαλόνια και πείστε τον εαυτό σας για το αποτέλεσμα.

Βασιλικά μπλε χρώματα για διακόσμηση

Δροσερό πρακτικό σαλόνι σχεδιάζει βασιλικό μπλε καναπέ βελούδινες υφές χαλί

Ένα τέχνασμα για ένα όμορφο σαλόνι, ανεξάρτητα από το στυλ σας – τοποθετήστε λείες υφές σε επιφανειακές επιφάνειες, συνδυάστε διαφορετικά χρώματα και αξεσουάρ στα ράφια των βιβλίων, συνδυάστε αποχρώσεις με τις κουρτίνες του παραθύρου ή όπως φαίνεται εδώ, βάλτε το ένα χαλί πάνω στο άλλο.

Φωτεινές κίτρινες πινελιές

Δροσερό πρακτικό σαλόνι σχεδιάζει κίτρινες αποχρώσεις

Για να προσθέσετε μια πιτσαρία σχεδιασμού στο σαλόνι, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Όταν βάφετε το ταβάνι, επαναλάβετε το μοτίβο ή το χρώμα προφοράς. Απλώς κρύψτε τα περιττά αντικείμενα, μικρές λεπτομέρειες δημιουργούν τις γυαλιστερές υφές.

Πολύχρωμα μαξιλάρια με πλούσιο μοτίβο στον καναπέ

Δροσερό πρακτικό σαλόνι σχεδιάζει μοτίβο μαξιλαριού από τραπεζάκι σαλονιού

Για να εξοικονομήσετε χρήματα, χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε. Πάρτε μερικά πιάτα από την υπηρεσία επιτραπέζιων σκευών που δεν χρησιμοποιείτε πλέον και δημιουργήστε ένα έργο τέχνης. Είναι πολύ φθηνό και χρήσιμο να αγοράζετε από τα μεταχειρισμένα καταστήματα.

Μονόχρωμος συνδυασμός χρωμάτων – πολυλειτουργικός πίνακας

Δροσερά πρακτικά σχέδια σαλονιού διακοσμήσεις τραπεζιού τραπεζιού σαλονιού

Όταν ψωνίζετε μικρότερα αντικείμενα ή έπιπλα, επιλέξτε αυτά που θα ταιριάζουν και θα φαίνονται όμορφα οπουδήποτε στο σπίτι. Το τραπέζι που χρησιμοποιείτε για δείπνο θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως τραπεζάκι σαλονιού.

Συμμετρική διάταξη

Δροσερά πρακτικά σχέδια σαλονιού με συμμετρική διάταξη τοίχου

Δοκιμάστε ένα συμμετρικό σχέδιο σε ένα επίσημο σαλόνι. Χωρίστε το δωμάτιο στα δύο και σχεδιάστε μια καθρέφτη διάταξη και στις δύο πλευρές της κεντρικής γραμμής.

Σε αυτήν την εικόνα, η διαχωριστική γραμμή εξαντλεί το κέντρο του ενσωματωμένου τζακιού, όπου ένα παράθυρο, φωτιστικό δαπέδου, πολυθρόνα, τραπεζάκι και ακόμη και μαξιλάρια ρίχνουν τη διάταξη πέρα ​​από.

Μασίφ ξύλινη επιφάνεια τραπεζιού σε τροχούς – εύκολη μετακίνηση

Δροσερό πρακτικό σαλόνι σχεδιάζει κινητά έπιπλα από ξύλο

Δεν υπάρχουν κανόνες συμμετρίας στην εσωτερική διακόσμηση, αλλά συνήθως η ασύμμετρη εμφάνιση είναι πιο χαλαρωτική.

Πάνω απ ‘όλα, ο σχεδιασμός του σαλονιού πρέπει να αρέσει σε όλους. Ξεκινήστε με έπιπλα και αξεσουάρ που μπορείτε να συνδυάσετε για να δημιουργήσετε ένα ζεστό δωμάτιο.

Κίτρινο, στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού επενδυμένο με δέρμα       Δροσερό πρακτικό σαλόνι σχεδιάζει δερμάτινο τραπέζι κίτρινο   Σχεδιάστε ένα παραδοσιακό σαλόνι – πολύχρωμες υφές Δροσερά πρακτικά σχέδια καθιστικού ρίχνουν μπλε καναπέ πολυθρόνας