μοκέτα με σχέδια διασχίζουν βαθύ σωρό

Όμορφα χαλιά με μοτίβα που τραβούν τα βλέμματα

Είναι αλήθεια ότι πολλοί από τους χώρους διαβίωσης δεν χρειάζονται χαλιά, αλλά ρίξτε μια ματιά στη δημιουργική δύναμη εδώ μοκέτα με σχέδια για το εσωτερικό σας. Χρησιμεύουν ως εντυπωσιακά και μετατρέπουν το δωμάτιο σε μια πιο σπιτική και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, όπως με ένα μαγικό ραβδί.

Τα 8 παραδείγματα για μοκέτα με σχέδια Η σημερινή συλλογή θα σας δώσει πρακτικές συμβουλές για ένα κομψό εσωτερικό σχεδιασμό και θα απεικονίσει καλύτερα την επίδραση των διαφορετικών μοτίβων και συνδυασμών χρωμάτων.

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε παραπάνω είναι ένα όμορφο, μαλακό μαλακό χαλί σε μαροκινό στιλ σε ανοιχτό γκρι και κρεμ. Δίνει στο καθιστικό μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως επιφάνεια μασάζ ποδιών.

Γεωμετρικός μοκέτα με σχέδια σε συμπληρωματικά χρώματα, όπως φαίνεται παρακάτω, δημιουργούν περισσότερο δυναμισμό σε δωμάτια με ουδέτερο φόντο.

Αυτό κάνει την τραπεζαρία να φαίνεται πολύ πιο φρέσκια και ζωντανή

μοκέτα με μοτίβο πέφτουν μπλε κοβαλτίου

Τα αλληλένδετα μοτίβα αλυσίδας δημιουργούν μια οπτική αντίθεση στο σαλόνι

αλυσίδες μοκέτας με μοτίβα

Το χαλί Chervron είναι ένα αναπόφευκτο που τραβάει τα βλέμματα και ζωντανεύει τα κατά τα άλλα υπερβολικά παιδικά έπιπλα σαλονιού

μοκέτα μοτίβο chevron μπλε λευκό

Κομψά σχέδια τετραπλού αλουμινίου σε ουδέτερα χρώματα έχουν ηρεμιστικό αποτέλεσμα

μοκέτα με μοτίβα γεωμετρικά λευκά ανοιχτό γκρι

Το διαχρονικό ελληνικό μοτίβο κλειδιού είναι επίσης πολύ δημοφιλές στα χαλιά για μια αξιοπρεπή, κομψή ατμόσφαιρα

μοκέτα με μοτίβα ρετρό έπιπλα ελληνικό μοτίβο κλειδί

Το πράσινο ηρεμεί τις αισθήσεις και σε αυτή την περίπτωση το μοκέτα με μοτίβα αλέθει τα πλωτά έπιπλα και παρέχει ισορροπία στην ατμόσφαιρα

μοκέτα με μοτίβα καμπύλες σταγόνες πράσινου γρασιδιού

Χαριτωμένο μαλακό και τρισδιάστατο, αυτό το πλεκτό χαλί μοιάζει με μαγικό τοπίο από την άποψη του πουλιού

υποτροπικός κήπος με μοκέτα με μοτίβα

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να κάνετε πολλά με μοκέτα με σχέδια φθάνω. Απλά σκεφτείτε σε ποιο δωμάτιο θα βάλετε το χαλί και τι είδους αποτέλεσμα θα θέλατε να επιτύχετε.