Άνετο σαλόνι με παραδοσιακά μεγάλα παράθυρα χτισμένο πέτρινο τζάκι

Αγαπήστε το σαλόνι σας: Πώς να επωφεληθείτε από τους μεγάλους χώρους διαβίωσης!

Με ζεστά χρώματα, σαφώς καθορισμένες περιοχές και ο σωστός φωτισμός μπορούν να μετατρέψουν την ατμόσφαιρα που θυμίζει σπήλαιο σε ένα ζεστό μέρος

Έχετε ένα σαλόνι μεγαλύτερο από το μέσο όρο?

Μην φοβάστε τη συντριπτική του επίδραση! Δούλεψε σε αυτό το δωμάτιο!

Ο έξυπνος φωτισμός, τα ενσωματωμένα αρχιτεκτονικά στοιχεία και το καλά μελετημένο σχέδιο επίπλων θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Με μερικά απλά βήματα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά ευχάριστο, ζεστό και ζεστό σαλόνι για τον εαυτό σας, για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Επιλέξτε μια ζεστή παλέτα χρωμάτων

Επιπλώνοντας ένα άνετο σαλόνι, κλασική vintage επίπλωση, ενσωματωμένο τζάκι

Η απόχρωση είναι μια πολύ ατομική απόφαση και η διαδικασία εύρεσης του “σωστού” μπορεί συχνά να είναι απογοητευτικά δύσκολη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πειραματιστείτε με τις ζεστές αποχρώσεις του δωματίου σας. Έτσι, το δωμάτιο θα αισθάνεται προσωπικό και σπιτικό.

Μπορείτε να προσθέσετε πιο πολύχρωμους τόνους μέσω χαλιών και επίπλων. Αυτή είναι φυσικά η πιο ακριβή επιλογή. Με το βάψιμο κυκλοφορείς φθηνότερα.

Συμβουλή: βάψτε μερικές σανίδες και απλώστε τις στο δωμάτιο. Τοποθετήστε τα δίπλα σε σανίδες, παράθυρα και κουρτίνες. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το πώς λειτουργούν!

Δημιουργήστε ένα ήσυχο μέρος στο σαλόνι

Δημιουργήστε ένα άνετο σαλόνι τραπεζάκι σαλονιού σε σχήμα διαμαντιού

Τα έπιπλα κατανέμονται κατά μήκος της γραμμής της μακράς πλευράς; Έχετε την επιλογή να οργανώσετε πολλές δραστηριότητες! Άλλοι λοιπόν μπορούν να ξαπλώσουν και να διαβάσουν και άλλοι να καθίσουν και να μιλήσουν.

Συμβουλή: Τα υπερμεγέθη έπιπλα προορίζονται επίσης για τα μεγάλα δωμάτια. Εδώ οι καναπέδες με μερικά σκαμπό, καθώς και ξαπλώστρες, πάγκοι και ξαπλώστρες φαίνονται απλά υπέροχοι.

Κάντε το ταβάνι ενδιαφέρον!

Άνετο σαλόνι με παραδοσιακά μεγάλα παράθυρα χτισμένο πέτρινο τζάκι

Οι διακοσμητικές λύσεις όπως σε αυτήν την εικόνα σπάνε τη μονοτονία και τραβούν την προσοχή σε πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα στο δωμάτιο.

Σε μεγάλα σαλόνια, η έλλειψη διακόσμησης ή η αραιή διακόσμηση δεν είναι κατάλληλη και μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε μια “άπειρη” και κρύα εμφάνιση

Άνετο σαλόνι με επίπλωση παραδοσιακών καναπέδων πολυθρόνες χαλί επιτραπέζιο δέρμα

Συμβουλή: Εάν δεν έχετε αρκετό προϋπολογισμό για τρισδιάστατη διακόσμηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λωρίδες όπως αυτή της επόμενης εικόνας. Η ποικιλία γύψου και ξύλου αυτές τις μέρες μπορεί να συμβάλει σε υπέροχα αποτελέσματα.

Εισαγάγετε έναν χώρο εργασίας

Άνετο σαλόνι με πέτρινο τζάκι ενσωματωμένο πολυέλαιο

Υπάρχουν πολλά υπέρ και κατά κατά την ενσωμάτωση ενός χώρου εργασίας στο σαλόνι. Μπορείτε να παρατηρήσετε ποιος σερφάρει στο Διαδίκτυο και πόσο συχνά. Ωστόσο, εάν θέλετε να χαλαρώσετε στο σαλόνι, καλύτερα να το κάνετε χωρίς αυτό.

Συμβουλή: Λάβετε υπόψη την πτώση του ήλιου κατά τον προσδιορισμό της θέσης του υπολογιστή. Δοκιμάστε την περιοχή με έναν υπολογιστή και έναν πίνακα του επιθυμητού ύψους. Σίγουρα θέλετε να κλείσετε τις κουρτίνες κατά τη διάρκεια της ημέρας, σωστά;?

Τι λέτε για ένα όρθιο γραφείο σαν αυτό?

Άνετο σαλόνι με κίτρινες κουρτίνες βάζο κεραμικό ράφι

 Αυτή είναι μια πολύ πιο έξυπνη λύση, έτσι δεν είναι; Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα παιδιά στο Διαδίκτυο και να έχετε χώρο για να κρύψετε τα χαρτιά σε περίπτωση απροσδόκητων επισκέψεων.

Συμβουλή: Εάν η μονάδα δεν έχει τρύπες για τα καλώδια και δεν είναι αντίκες, τότε θα πρέπει να κανονίσετε να στερεωθούν.

Χρησιμοποιήστε φώτα εργασίας

Άνετο σαλόνι με κόκκινο μαξιλάρι διακόσμησης τοίχων

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο καλά ισορροπημένο σαλόνι. Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό μπορεί να αλλάξει εντελώς τη διάθεση συνδυάζοντάς το με άλλα φώτα.

Υπόδειξη: Θέλετε να μάθετε πόσα watt πρέπει να είναι τα φώτα; Πρέπει να πολλαπλασιάσετε το μήκος επί το πλάτος του δωματίου. Πολλαπλασιάστε το πανί με 3 και τώρα έχετε τον αριθμό των μπαλονιών που χρησιμοποιείτε!

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χαλιά

Επιπλώνοντας ένα άνετο σαλόνι με τζάκι χαλί με χαλί καναπέδες με παράθυρο

Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να καθορίσετε τις διαφορετικές περιοχές. Αυτά μπορούν να αντιστοιχούν μεταξύ τους στο χρώμα. Τα εκφραστικά χρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε πραγματικά ακριβά έπιπλα ουδέτερα.

Τώρα θα μπορούσατε να ξανασκεφτείτε το σχέδιο του καθιστικού σας. Ας ελπίσουμε ότι μέσα από τις διάφορες ιδέες μπορείτε να δημιουργήσετε μερικές υπέροχες λύσεις για τον εαυτό σας!

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Δημιουργήστε ένα άνετο σαλόνι τραπεζάκι σαλονιού σε σχήμα διαμαντιού