μοντέλο τηλεσκοπίων αρχιτεκτονικού έργου αρχιτεκτονικής κατασκευής παραθύρων

Η απόλυτη κατασκευή παραθύρων για το μικρό διαμέρισμα

Μοιάζει αυτή η κατασκευή παραθύρων με έργο μεταπτυχιακής εργασίας; Υπερβολικά επαγγελματικός, πολύ καινοτόμος και εκλεπτυσμένος; Ναι, αυτός είναι. Ο νεαρός Αργεντινός αρχιτέκτονας και σχεδιαστής Aldana Ferrer Garcia ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της στο Ινστιτούτο Pratt της Νέας Υόρκης με το εργονομικό, επεκτάσιμο παράθυρό της “More Sky”.

Έχει μεταπτυχιακό στη βιομηχανική σχεδίαση. Όχι μόνο στις σπουδές της, αλλά γενικά στη δουλειά της, βάζει πάντα τους ανθρώπους στο επίκεντρο της αρχιτεκτονικής. Η Aldana προσπαθεί πάντα να αντισταθμίσει την αδιαφορία και την ανωνυμία στο σχεδιασμό. Με αυτήν την ξεχωριστή κατασκευή παραθύρων, ο σχεδιαστής προσφέρει μια πολύ πρακτική και εξελιγμένη λύση για άτομα που ζουν σε μικρά διαμερίσματα στις πόλεις. Πρόκειται για μια εκλεπτυσμένη ιδέα σχεδιασμού.

Κατασκευή παραθύρων πρώτης κατηγορίας για τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής

κατασκευή παραθύρων αρχιτέκτονες ιδέες μικρό διαμέρισμα

Ειδικά αν δεν έχετε μπαλκόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα τέτοιο “τηλεσκοπικό παράθυρο”. Επεκτείνεται έξω από το κτίριο και σχηματίζει μια κομψή κόγχη όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με άνεση. Μπορείτε να απολαύσετε τον ουρανό και έτσι περισσότερο φως και καθαρό αέρα και γιατί όχι τα αστέρια τη νύχτα. Το καινοτόμο παράθυρο είναι επίσης διαθέσιμο σε μορφή φύλλου. Σε αυτή την περίπτωση, το τμήμα του καθίσματος περιστρέφεται προς τα έξω και εξασφαλίζει μια εντελώς διαφορετική προοπτική για το άτομο που κάθεται.

Μια τέτοια κατασκευή παραθύρου παρέχει επίσης πολύ φως και μια πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο

κατασκευή παραθύρων επιμήκυνση επεκτάσιμου σχεδιασμού παραθύρων μικρά διαμερίσματα

 Το αρχικό πλαίσιο παραθύρου είναι κατασκευασμένο από ανοιχτόχρωμο ξύλο. Ωστόσο, το παράθυρο μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένο από όλες τις πιθανές υφές και υλικά που μπορούν να προσαρμοστούν στη συγκεκριμένη επίπλωση και την πρόσοψη. Με την τηλεσκοπική έκδοση, μπορείτε να ακουμπήσετε άνετα και χαλαρά στο κάτω μέρος και απλά να κάνετε παύση. Με το δεύτερο μοντέλο μεγάλου πιάνου, έχετε το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να καθίσετε εντελώς ανενόχλητοι. Αυτό το παράθυρο είναι κατάλληλο ακόμη και για διαλογισμό ή για ενεργειακό λάκτισμα, το οποίο μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αισθητό στους ψηλότερους ορόφους.

Έχετε ήδη ιδέα από πού μπορείτε να εγκαταστήσετε το παράθυρο “More Sky”; Ποια υφή και ποιο χρώμα είναι κατάλληλο για εσάς και ποιο από τα δύο μοντέλα θα επιλέγατε?

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και στιβαρό πλαίσιο σε ένα

αρχιτέκτονας κατασκευής παραθύρων aldana ferrer garcia

Εάν δεν επεκταθεί, το παράθυρο είναι επίσης ιδανικό για υποστήριξη και πραγματοποίηση κλήσεων

αρχιτεκτονική κατασκευής παραθύρων aldana ferrer garcia εργονομικός σχεδιασμός παραθύρων

Ανάλογα με την εξωτερική πρόσοψη και τον εσωτερικό σχεδιασμό, το πλαίσιο του παραθύρου μπορεί να διακοσμηθεί για να ταιριάζει

αρχιτεκτονική κατασκευής παραθύρων ferrer garcia πρωτοποριακός σχεδιασμός

Επιτέλους ώρα για ονειροπόληση

κατασκευή παραθύρων μικρά διαμερίσματα αστική αρχιτεκτονική

Ενσωματώστε ένα επιπλέον κομμάτι του ουρανού στο σπίτι σας

κατασκευή παραθύρων περισσότερο σχέδιο σχεδιασμού παραθύρων ουρανού

Το κάλυμμα του καθίσματος του παραθύρου είναι εξίσου εργονομικό και άνετο με ολόκληρη την κατασκευή του ίδιου του παραθύρου

Τηλεσκοπικό μοντέλο κατασκευής παραθύρων με δυνατότητα επέκτασης ξύλινο πλαίσιο