Πέντε καλές προτάσεις για μοντέρνα σπίτια με σχεδιασμό επέκτασης

Νέα σπίτια με μοντέρνο σχεδιασμό επέκτασης

Χρειάζονται πολλά σπίτια Σχεδιασμός επέκτασης, καθώς μεγαλώνουν. Μερικά από αυτά απαιτούν αναδιαμόρφωση για να διευρύνουν την οικογένεια ή για άλλους λόγους. Εξαρτάται από τις επιθυμίες και τον προϋπολογισμό της οικογένειας πόσο μεγάλη θα είναι η ανακατασκευή του σπιτιού.

Οι αρχιτέκτονες MCK έχουν κάνει μια επέκταση μπανγκαλόου στην Αυστραλία, έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος στο σπίτι και έτσι κάποιος να έχει δωρεάν πρόσβαση στον κήπο.

Οι νέοι υαλοπίνακες τοίχοι προσφέρουν υπέροχη θέα όλης της περιοχής από το επίπεδο του δαπέδου.

    Επέκταση μοντέρνων σπιτιών και νέου σχεδιασμού πισίνας   

Επέκταση σχεδιασμού μοντέρνων σπιτιών και νέου μοντέλου πισίνας

Το Atelier Heiss Architekten είχε το ιδιαίτερα σημαντικό έργο να διατηρήσει την πρόσοψη ενώ επέκτεινε το πίσω μέρος του σπιτιού. Μετά την επέκταση και την ανακαίνιση, το μοντέρνο σπίτι έχει τζάμια και μια νέα βεράντα με όμορφη θέα στην πισίνα.

Πολυτελές αρχοντικό από την CHAN Architektur

Νέος σχεδιασμός επέκτασης με στρογγυλά γεωμετρικά σχήματα

Ο CHAN Architektur είναι ο σχεδιαστής της επέκτασης στο σπίτι του Edwardian, η επέκταση χτίστηκε στη θέση μιας παλιάς κουζίνας. Περιλαμβάνει καθιστικό και τραπεζαρία και μια ολοκαίνουργια κουζίνα. Τα στρογγυλά γεωμετρικά σχήματα φαίνονται ενδιαφέροντα χωρίς να αλλάζουν τον χαρακτήρα ολόκληρου του σπιτιού.

Σχεδιασμός ανακαίνισης από τους Ike Kligerman Barkley Architects

Σχεδιασμός ανακαίνισης και επέκτασης των σημερινών κατοικιών στα βουνά

Ο Ike Kligerman Barkley Architects ασχολήθηκε με την ανακαίνιση και αυτό Σχεδιασμός επέκτασης από ένα σπίτι στο Κονέκτικατ που χτίστηκε το 1979. Οι αρχιτέκτονες ολοκλήρωσαν το σπίτι και δημιούργησαν μια νέα κύρια σουίτα που συνδέθηκε με το κύριο σπίτι με μια γυάλινη γέφυρα.

Πολυτελές αρχοντικό από τον Tamir Addadi

αρχιτεκτονικές ιδέες για τον σχεδιασμό επέκτασης των αρχοντικών

Ο αρχιτέκτονας Tamir Addadi δημιούργησε αυτό το μοντέρνο Σχεδιασμός επέκτασης για ένα βικτοριανό αγγλικό σπίτι, για να δημιουργήσετε μια σύνδεση μεταξύ του σπιτιού και του κήπου. Για το σκοπό αυτό, έγινε ένα υπόγειο στον κήπο για να εξασφαλιστεί η άμεση πρόσβαση σε αυτόν.

www.tamiraddadi.com