μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχεία δέντρα εξαιρετικά

Σύγχρονη αρχιτεκτονική

Είχατε ποτέ την αίσθηση ότι θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα τόσο εντελώς που θέλετε να βρίσκεστε σε ένα μέρος χωρίς ίχνος τεχνητότητας για λίγο;?

Είναι το ίδιο για πολλούς ανθρώπους σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργούνται αρχιτεκτονικά έργα όπως αυτό, τα οποία πρόκειται να σας παρουσιάσουμε σήμερα. Πρόκειται για δωμάτια ξενοδοχείων στα ίδια τα δέντρα.

Οι συντάκτες του έργου που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε σήμερα είναι οι Αρχιτέκτονες της Farrow Partnership. Ασχολούνται αποκλειστικά με τα φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία και ξενοδοχεία εδώ και πολύ καιρό μοντέρνα αρχιτεκτονική αφιερωμένο.

Φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία

μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχεία δάσος

Οι εικόνες δείχνουν μέρος του έργου των δωματίων του ξενοδοχείου στα δέντρα. Παρεμπιπτόντως, κάθε μεμονωμένος κλάδος υποστηρίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω. Ταυτόχρονα, ήταν δυνατό να φιλοξενηθούν κάθε είδους εγκαταστάσεις μέσα σε αυτά τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Στούντιο στο δάσος

μοντέρνα αρχιτεκτονικά ξενοδοχεία εξαιρετικά στούντιο

Εξαιρετικά ξενοδοχεία

μοντέρνα αρχιτεκτονικά ξενοδοχεία εξαιρετικά

Αλλά φυσικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον.Οι ηλιακοί συλλέκτες χρησιμοποιούνται για θέρμανση, χρησιμοποιούνται σύνθετες τουαλέτες. Χρησιμοποιείται πολύ επαναχρησιμοποιημένο νερό.

Ο στόχος έχει τεθεί να χτίσει συνολικά 12 βίλες σε αυτό το θέρετρο διακοπών. Κάθε ένα από αυτά θα βρίσκεται σε επαρκή απόσταση από τα άλλα. Μπορείτε να ανεβείτε μια σκάλα στην κορυφή του δέντρου. Μπορείτε να μείνετε μόνοι σας εκεί και να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη. Αυτή λοιπόν η αρχιτεκτονική είναι πάνω απ ‘όλα μοντέρνα όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση ανθρώπων. Συμφωνείς??

Αυτή η ιδέα ήρθε στον αρχιτέκτονα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ιαπωνία. Εκεί τα δέντρα προστατεύονταν από το βάρος του χιονιού ασφαλίζοντάς τα με συγκεκριμένες κατασκευές. Τότε του ήρθε στο μυαλό ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια παρόμοια κατασκευή για να χτίσει ένα σπίτι στα δέντρα.

Κατά τη γνώμη μας, μια τόσο μεγάλη αρχιτεκτονική μπορεί να απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Επειδή όλο και περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι θέλουν να βρουν το δρόμο της επιστροφής στη φύση για να αντλήσουν από την αναζωογονητική της δύναμη.

Ανεξάρτητα από αυτό, τα παραδείγματα που παρουσιάζονται εδώ είναι αριστουργηματικά έργα αρχιτεκτονικής και οι μορφές τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό φυσικών, μοντέρνων σπιτιών σε όλες τις πιθανές τοποθεσίες.

     Ξύλινη δομήμοντέρνα αρχιτεκτονική δέντρα ξενοδοχείων

Δασική έμπνευση

μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχεία στούντιο δέντρων

Φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία

μοντέρνα αρχιτεκτονική δέντρα ξενοδοχείων