Θαλάσσια ζωή στο εγγύς μέλλον – ακραία, άνετα, που κόβουν την ανάσα.

Το Holman House είναι ένα έργο που επιλέξαμε επειδή πιστεύουμε ότι συμβολίζει τέλεια την ιδέα της θαλάσσιας ζωής στο εγγύς μέλλον. Είναι τόσο τολμηρό και γενναίο, και τόσο άνετο και λειτουργικό ταυτόχρονα.

Όπως ακριβώς και οι άνθρωποι του μέλλοντος. Θα προσπαθεί να εξερευνά τα δικά του όρια κάθε μέρα. Θα χρειαστεί πραγματικά τα έντονα συναισθήματα κάθε μέρα για να μπορέσει να αντιληφθεί τη ζωή ως νόημα.

Το Holman Haus προσφέρει επίσης όλα αυτά!

Θαλάσσια ζωή – το όνειρο του μέλλοντος

θαλάσσιο ζωντανό τετράγωνο παράθυρο πανοράματος

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει να ζουν στην ακτή; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη θαλασσινή αύρα; Σίγουρα καμία. Αλλά για μερικούς ανθρώπους αυτή η εγγύτητα δεν αρκεί.

Θέλουν να πλησιάσουν λίγο πιο κοντά στα σπίτια τους δίπλα στη θάλασσα?

Αυτό ισχύει για τους ιδιοκτήτες σπιτιών του ακινήτου εδώ. Απέχει μόλις λίγα μίλια από το Σίδνεϊ. Το σπίτι χτίστηκε πάνω σε ένα βράχο ύψους 70 μέτρων.

Το Holman Haus μοιάζει με ένα όραμα ενός κόσμου στον οποίο μόνο λίγοι άνθρωποι ζουν μαζί, απομονωμένοι αλλά ακόμα σε αρμονία με τη φύση.

Τραπεζαρία με θέα στη θάλασσα

θαλασσινό σαλόνι τραπεζαρία οβάλ κρεμαστό φωτιστικό

Οι σχεδιαστές αυτού του συγκλονιστικού έργου για τη θαλάσσια ζωή είναι οι αρχιτέκτονες από τους Durbach Block Jaggers Architects. Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2004 και έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία για τον μοναδικό σχεδιασμό του και όλα τα άλλα πλεονεκτήματα που δείχνει.

Καμπύλες γραμμές από γυαλί και σκυρόδεμα

θαλάσσια πανοραμική προοπτική

Θαλάσσια ζωή που συνδυάζει εγγύτητα στη φύση και υψηλή τεχνολογία

Αφενός, οι υψηλότερες τεχνολογίες της εποχής μας έχουν ενσωματωθεί σε αυτό το υπερσύγχρονο διαμέρισμα, αφετέρου, είναι απόλυτα ενσωματωμένο στις τελευταίες τεχνολογικές λύσεις. Το Holmen House συνδυάζεται τόσο τέλεια με τη φυσική ατμόσφαιρα που μοιάζει να έχει ξεφύγει από το βράχο.

Ανοιχτό σχέδιο ζωής

ανοιχτό σχέδιο θαλάσσιας διαβίωσης

Παράθυρο προς τη θάλασσα

Αλλά αξίζει καθόλου η θαλάσσια ζωή αν δεν είχατε υπέροχα παράθυρα με θέα στο πλάτος της θάλασσας; Γιατί ακριβώς η όμορφη και συνεχώς μεταβαλλόμενη εικόνα της θάλασσας είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο βρίσκεστε εδώ. Οι άνθρωποι που ζουν στην ακτή δεν θέλουν να χάσουν στιγμή. Όσοι βρίσκονται στο Holmen House το θέλουν σίγουρα ακόμη λιγότερο από όλους τους άλλους.

Σαλόνι με χαλί υψηλής στοίβας και έπιπλα σχεδιαστών

 καρέκλες σχεδιαστών θαλάσσιου σαλόνι

Long Island στο χώρο της κουζίνας

θαλάσσια διαβίωση κουζίνα νησί μαγείρεμα

Γενναιόδωρο και φωτεινό

θαλάσσιες ζωντανές οβάλ γραμμές

Σκεπαστή βεράντα με θέα που κόβει την ανάσα

καλυμμένη βεράντα με θαλάσσια διαβίωση

Τοίχος και σκάλες από φυσική πέτρα

θαλάσσιος ζωντανός τοίχος από φυσική πέτρα

Πισίνα υπερχείλισης στην πλαγιά του λόφου

θαλάσσια διαμονή εξωτερική πισίνα φοίνικες

θαλάσσια ζωντανή αρχιτεκτονική ροκ λευκό