σχέδιο σχεδιασμού πισίνας thames pool studio octopi αρχιτέκτονες

Το νέο έργο της πισίνας καθιστά δυνατές τις νέες πισίνες στον Τάμεση

Studio Octopi αποκάλυψε πρόσφατα ένα έργο για μια νέα πισίνα στον ποταμό Τάμεση. Τρεις πόντοι πισινών γλυκού νερού προγραμματίζονται σε μια νέα τοποθεσία στο ποτάμι.

Ο σχεδιασμός της πισίνας θα είναι πιο κοντά στην ακτή από την προηγούμενη δομή.

Δεν χρειάζεστε νερό ποταμού για αυτό. Αναζήτησαν μια εναλλακτική λύση.

Οι λεκάνες είναι γεμάτες με γλυκό ή βρόχινο νερό.

Σύγχρονη αρχιτεκτονική και σχεδιασμός πισίνας

σχέδιο σχεδιασμού πισίνας φυσική πισίνα thames pool studio octopi αρχιτέκτονες

Η πρώτη έκδοση του έργου ήταν The Thames Baths Project που ονομάζεται. Προβλέπει μια πλωτή πισίνα στην επιφάνεια του ποταμού. Έρχεται ψηλότερα ή χαμηλότερα με την παλίρροια. Κατά τη διάρκεια αυτής της κίνησης, συνοδεύεται από άλλες περιοχές, οι οποίες προορίζονταν για την ανάπτυξη της χλωρίδας και της πανίδας. Υπήρχε επίσης χώρος για κολυμβητές. Αυτά πρέπει να βρίσκονται γύρω από την κύρια πισίνα.

The Thames Baths Project

σχέδιο σχεδιασμού πισίνας φυσική πισίνα thames pool

Η πρώτη παραλλαγή απορρίφθηκε. Ο λόγος για αυτό είναι ότι επέλεξαν ένα δεύτερο, πιο προσανατολισμένο στην πρακτική. Απαιτεί επίσης πολύ μικρότερη περίοδο εφαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι είστε επίσης ανεξάρτητοι από την καθαριότητα του νερού του ποταμού. Οι τρεις πισίνες θα γεμίσουν με γλυκό νερό. Η ανάπτυξη του έργου έγινε με την ειδική βοήθεια του μηχανικού Beckett Rankine και έχει ήδη υλοποιηθεί.

Σχεδιασμός και υλοποίηση πισίνας χάρη στον μηχανικό Beckett Rankine

αρχιτεκτονική του μελλοντικού έργου σχεδιασμού πισίνας φυσική πισίνα thames pool

Το ποντίκι έχει χτιστεί σε νέο χώρο. Βρίσκεται στο πλάι του σταθμού Temple του υπόγειου σιδηρόδρομου. Αυτή η θέση κρίθηκε πιο κατάλληλη.

Πράσινο, βιώσιμο έργο αρχιτεκτονικής

αρχιτεκτονική έργο πισίνα σχεδιασμός φυσικής πισίνας πισίνα Τάμεση

Αυτό θα ενεργοποιήσει επίσης τις τράπεζες, κάτι που μπορεί να εξηγηθεί κυρίως από την άμεση γειτνίαση με τη Γέφυρα του Χέδεργουικ. Αυτή η τοποθεσία μπορεί να εξελιχθεί σε μια εναλλακτική λύση στον εξωφύλλιο. Οι αρχιτέκτονες ισχυρίζονται ότι οι τρεις τοποθεσίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλες δραστηριότητες το χειμώνα.

Αρχιτεκτονική του μέλλοντος

σύγχρονη αρχιτεκτονική πισίνα σχέδιο σχεδιασμού φυσικής πισίνας thames pool

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την ιδέα του έργου. Μπορείτε να τα βρείτε στη γκαλερί Roca London. Η παρουσίαση του σχεδιασμού της πισίνας είναι επίσης μέρος του Φεστιβάλ Αρχιτεκτονικής του Λονδίνου.

Οπτικοποίηση σχεδιασμού πισίνας

   έργο πισίνα σχεδιασμός φυσική πισίνα thames πισίνα αρχιτεκτονικά σχέδια