η πρόσοψη του σπιτιού πρόσοψη ξύλινα στοιχεία γκαράζ πόρτα μπροστινό κήπο σχεδιασμός δρόμος

Ποια πρόσοψη ταιριάζει στο σπίτι σας;?

Ο σχεδιασμός της πρόσοψης του σπιτιού ξεχωριστά και όμορφα ταυτόχρονα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι κάποιος βρίσκει πάντα πρωτότυπες λύσεις για προσόψεις σπιτιών. Προέρχονται από διαφορετικές γωνιές της χώρας και μερικές φορές ακόμη και από πολλές διαφορετικές χώρες.

Για να διευκολύνουμε την επιλογή σας, έχουμε συγκεντρώσει πολλά παραδείγματα που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμα. Με αυτόν τον τρόπο, όπως συχνά τις τελευταίες εβδομάδες, επικεντρώσαμε την έμφαση στις προσόψεις των σπιτιών στην πόλη και στην εμφάνισή τους από το δρόμο.

1. Η πρόσοψη, η οποία επαναλαμβάνει διαφορετικά στοιχεία σε διαφορετικά επίπεδα

το σπίτι πρόσοψη πρόσοψη λευκό ξύλο στοιχεία φράχτη περιοχή εισόδου ξύλινη πύλη

Αυτά τα παραδείγματα φαίνονται πολύ αρμονικά. Το σπίτι σχεδιάστηκε με ένα υλικό και το ίδιο χρησιμοποιήθηκε επίσης για τον τοίχο που βλέπει στο δρόμο. Το όλο πράγμα συνδυάστηκε στη συνέχεια με μια ξύλινη πύλη.

2. Εκτελέστε την πρόσοψη με ζεστές, νότιες αποχρώσεις

το σπίτι της πρόσοψης χρωματίζει το πορτοκαλί ζεστό συνδυασμό χρωμάτων

Το μεσογειακό θέμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Αυτό χαρακτηρίζεται από χρώματα όπως το λευκό και το μπλε, αλλά και παστέλ χρώματα, το πορτοκαλί και άλλες φλογερές αποχρώσεις. Συχνά μια πύλη σε σχήμα πλέγματος τοποθετείται μπροστά από μία από αυτές για να κάνει τη συνολική εμφάνιση να φαίνεται απρόσκοπτη.

Στο ναυτικό στυλ

η πρόσοψη του σπιτιού χρωματίζει την μπλε λευκή μεσογειακή θαλάσσια τεχνοτροπία

Μοντέρνο και μινιμαλιστικό σε λευκό και μπλε χρώμα

η πρόσοψη του σπιτιού χρωματίζει την πρόσοψη μπλε λευκό μεσογειακό μοντέρνο

3. Τούβλα με σκούρο μπλε

οι προσόψεις του σπιτιού προσόψεων χρωματίζουν μπλε λευκά τούβλα

Τέτοια σχέδια φαίνεται να έχουν επηρεαστεί από μερικές από τις κορυφαίες τάσεις στο εσωτερικό σχέδιο. Το σκούρο μπλε είναι πολύ σχετικό εκεί. Οι εκτεθειμένοι τοίχοι από τούβλα βρίσκονται επίσης συχνά εκεί. Ένας τόσο μοντέρνος συνδυασμός, αλλά εμπνευσμένος από τον αγροτικό χαρακτήρα!

4. Επιμήκεις δοκοί

η πρόσοψη του σπιτιού πρόσοψη ξύλινα στοιχεία ξύλινα δοκάρια τούβλα

Οι σύγχρονες έννοιες θα μπορούσαν επίσης να περιλαμβάνουν προσόψεις με επιμήκη ξύλινα δοκάρια. Συχνά αυτά συνδυάζονται με ένα μικρό χώμα γεμάτο φυτά με μυτερά φύλλα. Επίσης μια ιδέα με νότιο χαρακτήρα! Αντ ‘αυτού, μπορεί να παρέχεται ένας απλός χλοοτάπητας εδώ.

5. Η μαρμάρινη πρόσοψη

η πρόσοψη του σπιτιού πρόσοψη μαρμάρινη άσπρη μαύρη βεράντα στην αυλή

Μια τέτοια λύση φαίνεται πολυτελής και πραγματικά όμορφη, καθώς και πολυτελής. Απλά πρέπει να αποφασίσετε ποιο χρώμα θα είναι το κατάλληλο για εσάς.

6. Εάν η πρόσοψη βρίσκεται σε ανώμαλη, περίπλοκη επιφάνεια …

το σπίτι πρόσοψη πρόσοψη τσιμεντένια πάνελ πέτρινο τοίχο φράχτη

Μερικές φορές έχετε γη που βρίσκεται σε γωνία δρόμου ή σε ανώμαλη περιοχή. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείται συχνά μια μικρή πύλη και προκατασκευασμένα πάνελ από σκυρόδεμα. Αυτά τοποθετούνται σε διαφορετικά βάθη στη γη σε διαφορετικά σημεία. Φυσικά, το λιγότερο βαθύ μέρος πρέπει ήδη να είναι αρκετά σταθερό.

Πλάκες από σκυρόδεμα σε αντίθεση με τα ξύλινα δοκάρια

 η πρόσοψη του σπιτιού πρόσοψη ξύλινα δοκάρια τσιμεντένια πάνελ περιοχή εισόδου ξύλινη πύλη