αρχιτεκτονικό στοιχείο Σιγκαπούρη χαλάρωση εξωτερικό σχέδιο

Το Zen House for Relaxation στη Σιγκαπούρη ενθαρρύνει τις κοινωνικές επαφές

Μια λέξη αρκεί για να περιγράψει το Berrima House στη Σιγκαπούρη: Zen! Φέρει πολλά στοιχεία της ασιατικής κουλτούρας και είναι από Park Associates έχει επεκταθεί. Το Berrima House αντιπροσωπεύει έναν χώρο για σώμα, μυαλό και ψυχή. Προωθεί την κοινωνική αλληλεπίδραση και δοξάζει την ανάγκη να περνάμε χρόνο με την οικογένειά μας σε διάφορες δραστηριότητες.

Στην πραγματικότητα, η οικοδόμηση του Berrima House ήταν περισσότερο ένας τρόπος εστίασης σε διαφορετικούς τομείς ενώ εξυπηρετούσε διαφορετικές δραστηριότητες.

 Ογκομετρική οικοδομική δομή του σπιτιούαρχιτεκτονική χαλάρωσης zen house singapore

Το σπίτι έχει μια ογκομετρική δομή, παρουσιάζοντας μια πράσινη όαση στην καρδιά του – μια όμορφη αυλή χωρίζει το ισόγειο δημιουργώντας μια ευάερη ατμόσφαιρα.

Εξωτική, ευχάριστη, ήρεμη εξωτερική ατμόσφαιρα

ξύλινο δάπεδο zen house singapore relaxation

Όμορφος σχεδιασμός – ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό στοιχείο στη Σιγκαπούρη

αρχιτεκτονικό στοιχείο Σιγκαπούρη ιδέα χαλάρωσης

Εξωτερικός σχεδιασμός – λευκοί τοίχοι

πισω αυλη

ζεν σπίτι Σιγκαπούρη χαλάρωση πίσω αυλή

Ένα σιντριβάνι Ζεν πλαισιώνει το κατάστρωμα του σπιτιού, σχεδόν όλα εδώ είναι ντυμένα με πολύτιμο μάρμαρο. Η φωτεινή ατμόσφαιρα είναι ένα από τα κεντρικά σημεία του εξοπλισμού ολόκληρου του σπιτιού. Ως αποτέλεσμα, το σπίτι φαίνεται ρευστό: τα δωμάτια δεν έχουν τοίχους, αλλά πλαισιώνονται από γυαλί, υπάρχουν μόνο λίγες πόρτες και πολλοί διάδρομοι. Από την κουζίνα μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στην εσωτερική αυλή και γιατί όχι, να δειπνήσετε και εκεί, περιτριγυρισμένο από τη δική του, οικεία, ήσυχη πράσινη ατμόσφαιρα. Πώς το βρίσκεις αυτό; Καθησυχαστικός? Χαλαρωτικό; Ή τι?

Υπερμεγέθεις γυάλινοι τοίχοι αφήνουν το φως της ημέρας

zen house singapore χαλαρωτικοί γυάλινοι τοίχοι

 Στο διάδρομο – χιονισμένοι, απλοί τοίχοι – ξύλινο δάπεδομίνιμαλ λευκό zen house singapore relaxation        Μοντέρνο άνετο μπάνιο – μάρμαροαρχιτεκτονικό στοιχείο χαλάρωση μπάνιο μάρμαρο σκούροΈργα, σχέδια, προσχέδια  έργο χαλάρωσης zen house singapore

αρχιτεκτονικό στοιχείο Σιγκαπούρη σχέδιο χαλάρωσηςσχέδιο χαλάρωσης zen house singaporeέννοια χαλάρωσης zen house singapore