μαύρο-3D-ταπετσαρία-cheker

Το νέο σχήμα & Συλλογή σχεδίου από τον Graham & Το καφέ αποτελείται από διάφορες ελκυστικές και μοντέρνες ταπετσαρίες που έχουν εμπνευστεί από γεωμετρικές φιγούρες. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο σχέδιο. Βασίζεται στη χρήση σκιών και δημιουργεί τρισδιάστατο εφέ.

Αυτές οι ταπετσαρίες δημιουργούνται σε μονόχρωμα χρώματα. Φαίνονται κομψά και κομψά. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Εδώ μπορούμε να συναντήσουμε διαφορετικούς τύπους ταπετσαριών, διακοσμημένων με γραφικά, λείες επιφάνειες, μεταλλική γυαλάδα και λεπτές πινελιές. Αυτή η μοναδική συλλογή περιλαμβάνει 7 εξαιρετικά μοντέλα:

Ντάμα έχει καρό μοτίβα ταπετσαρίας με στοιχεία 3D, τα οποία συνδυάζονται επίσης με γυαλιστερά εφέ σκιάς. Τα τετράγωνα στο καρό φόντο έχουν εκτυπωθεί σε διαφορετικά μεγέθη.

Γκρι καρό τρισδιάστατη ταπετσαρία με κομψό ρολόι τοίχου

πούλι-ταπετσαρία-γκρι-τοίχο-ρολόι

Εφήμερος έχει συρόμενο γεωμετρικό σχέδιο. Αυτό είναι όπου η υφή, τα σημεία και οι σκιές συνδέονται για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα της συγχώνευσης των λίθων.

Κομψή διακόσμηση ταπετσαρίας σε μοβ με 3D εφέ και λευκό φωτιστικό δαπέδου

μοβ-ταπετσαρία-3D-εφήμερο

Κοίλος προσφέρει ενδιαφέρουσες φιγούρες σε σχήμα S που συνδυάζονται κομψά και υπογραμμίζονται από τη μεταλλική γυαλάδα.

Κομψό εσωτερικό με υπερβολική τρισδιάστατη διακόσμηση τοίχου, γυαλιστερό πάτωμα και μαύρη καρέκλα

κοίλη-μαύρη-γκρι-ταπετσαρία-καρέκλα

Cubix έχει πραγματικά κλασικό σχεδιασμό και πρωτότυπα σχήματα που έρχονται στο προσκήνιο πολύ αποτελεσματικά με τη μεταλλική τους γυαλάδα.

Λαμπρός εσωτερικός σχεδιασμός με τη βοήθεια του μοντέρνου σχεδιασμού Cubix

cubix-ποντίκι-γκρι-ταπετσαρία-πολυθρόνα

Κομψότητα και στυλ με ανοιχτό γκρι 3D ταπετσαρία, υπερβολικά βάζα και ντόμινο

ανοιχτό γκρι-3D-ταπετσαρία-cubix

Αυτοκρατορία ήταν εμπνευσμένο από την αρχαία τέχνη της αναδίπλωσης χαρτιού, που ονομαζόταν ακόμα origami. Τα διπλωμένα μοτίβα φαίνονται πολύ ωραία σε συνδυασμό με μεταλλική επίστρωση.

Εξαιρετικός συνδυασμός μαύρης τρισδιάστατης ταπετσαρίας και ράφι λευκών ρούχων σε σχήμα δέντρου

αυτοκρατορία-ταπετσαρία-μαύρα-ρούχα-ράφι

Ήθος είναι κατασκευασμένο από πολυτελές ύφασμα με εφέ moiré. Λεπτά μοτίβα με γυαλιστερή επιφάνεια μπορείτε να βρείτε εδώ. Αυτό το μοντέλο συνδυάζει ματ και γυαλάδα που επαναλαμβάνονται με περίπλοκους κύκλους για να δημιουργήσουν ένα ηχοειδές, διαλογιστικό σχέδιο.

Τρυφερότητα και άνεση στο σπίτι με αυτόν τον διαλογιστικό σχεδιασμό ταπετσαρίας

3D-ταπετσαρία-πάτωμα-λάμπα-ήθος

καντίνα θυμίζει παλιά, στρογγυλεμένη οθόνη τηλεόρασης σε στυλ ρετρό. Με αυτόν τον απλό γραφικό σχεδιασμό, οι τοίχοι φαίνονται σφαιρικοί και δημιουργούν μια οπτική αίσθηση βάθους και πλάτους.

Εσωτερική διακόσμηση με ταπετσαρία αποκλειστικότητας, γκρι καρέκλα και πράσινο πάτωμα ταπετσαρία-3D-ασημί-καρέκλα-καντίνα

Κείμενο με την Κάτια