ιδέες κάλυψης τοίχων κεραμικά πλακίδια γεωμετρικό μοτίβο

Η ελκυστική επένδυση τοίχων με ένα γεωμετρικό μοτίβο εμπνευσμένο από τη φύση κάνει τους τοίχους να φαίνονται πιο υπερβολικοί

 Σίγουρα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας έχετε συναντήσει κάτι που ψάχνατε από καιρό και που θέλετε να έχετε στο σπίτι σας. Αλλά σας φαίνεται πολύ πιο ελκυστικό και εντυπωσιακό από ό, τι φανταζόσασταν.

Perhapsσως να νιώθετε το ίδιο όταν ρίξετε μια ματιά στο όμορφο σχέδιο τοίχου που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα. Πρόκειται για πρωτότυπο επένδυση τοίχων με κεραμικά πλακίδια.

Αυτό είναι ένα ελκυστικό σχέδιο τοίχου!

επένδυση τοίχου Συλλογή κεραμικών πλακιδίων Kin DSIGNIO

Αναμφίβολα, αυτός ο εξαιρετικά μοντέρνος σχεδιασμός πλακιδίων θα σας αφήσει να αναρωτηθείτε πώς θα είναι ο κόσμος των κεραμικών πλακιδίων σε ένα ή δύο χρόνια. Αυτή η περίεργη συλλογή κεραμικών πλακιδίων, που ονομάζεται Kin, δημιουργήθηκε από το στούντιο σχεδιαστών με έδρα τη Μαδρίτη DSIGNIO για την Harmony Peronda.

Δύο πεντάγωνα σχηματίζουν ένα εξάγωνο

επένδυση τοίχου Kin κεραμικά πλακίδια σχεδιαστή στούντιο DSIGNIO

Όταν πρόκειται για αυτά τα κεραμικά πλακίδια εμπνευσμένα από τη φύση, η συναρμολόγηση τους απαιτεί προσοχή στην τελευταία λεπτομέρεια. Εφιστάται η προσοχή στη φυσική επιστήμη πίσω από την οπτική της έλξη. Εμπνευσμένο από γεωμετρικά σχέδια που βρίσκονται στη φύση, τα κεραμικά πλακίδια Kin υποδηλώνουν ότι κανένα σχήμα δεν είναι τυχαίο. Απλώς φανταστείτε πόσο υπέροχα αυτά τα μοριακά πλακάκια θα συμπληρώσουν και θα ολοκληρώσουν τον εσωτερικό σας σχεδιασμό δημιουργώντας ένα υπέροχο εσωτερικό που μοιάζει με τη φύση. Τέτοιος επένδυση τοίχων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να αγαπήσετε τον μοντέρνο σχεδιασμό.

Κάντε τους τοίχους σας να φαίνονται καταπληκτικοί

διακόσμηση τοίχου κάλυψη τοίχου κεραμικό γεωμετρικό σχέδιο

Οι σχεδιαστές που δημιούργησαν αυτά τα φανταχτερά πλακάκια τα περιγράφουν ως χιλιάδες μικρά μόρια που σχηματίζουν μια μοναδική κατασκευή – μια υπέροχη αρχιτεκτονική που θα είναι πάντα ελκυστική.

Οι τοίχοι φαίνονται πιο ζωντανοί

ιδέες διακόσμησης τοίχου κάλυψη τοίχου γεωμετρικό σχέδιο Συλλογή συγγενών

Όταν ανάβει φαίνεται κεραμικό επένδυση τοίχων ως αλυσίδα κυττάρων που δίνει στους τοίχους βάθος και διάσταση. Πώς προέκυψε αυτή η απίστευτη συλλογή πλακιδίων; Χάρη σε μια φαινομενικά απίθανη προσέγγιση – από το συνδυασμό των πενταγώνων έως το Χαξάγωνο. Και αυτό οδηγεί σε ένα τέλειο γεωμετρικό παιχνίδι. Η αλυσίδα των κυττάρων που απαρτίζουν τα πεντάγωνα δημιουργεί ένα ενδιαφέρον δίκτυο εξάγωνων που αλληλεπιδρούν οριζόντια και κάθετα. Λόγω του ανάγλυφου, τα κεραμίδια διεγείρουν την αντανάκλαση του κεραμικού υλικού και αυτό δημιουργεί μια κυματοειδή δομή που εμφανίζεται διαφορετικά λόγω διαφορετικού φωτός. Η τυχαιότητα στην εποικοδομητική ακρίβεια της φύσης, που αντιπροσωπεύουν τα πλακίδια Kin, δίνει στην επένδυση τοίχων μια αυθόρμητη ομορφιά.

Κεραμικά πλακίδια των οποίων το σχήμα πονάει εμπνευσμένο από τη φύση

Κεραμικά πλακίδια Kin γεωμετρικά DSIGNIO

Ενώ κοιτάζετε αυτό το διαμέρισμα, οι τοίχοι του οποίου είναι επενδεδυμένοι με τόσο συναρπαστικά κεραμικά πλακίδια, ίσως αναρωτηθείτε τι άλλα σχέδια πλακιδίων τοίχου θα υπάρχουν στο μέλλον?

Και μπορείτε να σκεφτείτε ένα πιο τολμηρό σχέδιο που μοιάζει με τα πλακίδια Kin?

Κεραμικά πλακίδια Kin DSIGNIO Harmony Peronda