Μοντέρνα βαφή τοίχου για τα μπλε ράφια χωρίσματος στο σπίτι ανοιχτά

Επιλέγοντας μοντέρνο χρώμα τοίχου για το σπίτι

Σήμερα χωρίσαμε το άρθρο μας σχετικά με την επιλογή χρωμάτων για τον τοίχο σύμφωνα με διαφορετικά χρώματα. Βρείτε το αγαπημένο σας χρώμα και ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τα καλύτερα αποτελέσματα.

 Κόκκινο ως χρώμα για τον τοίχο

Μοντέρνο χρώμα τοίχου για το σαλόνι με κόκκινο γυαλιστερό γράμμα στο σπίτι

 Ξεκινήστε από μικρά και δοκιμάστε το αποτέλεσμα του κόκκινου χρώματος προσθέτοντας μια λάμπα ή ένα απλό έπιπλο, ή ακόμα και ένα μαξιλάρι. Στη συνέχεια, δοκιμάστε πώς θα λειτουργήσει ως φόντο μπροστά από ένα ράφι για συλλεκτικά αντικείμενα, όπου θέλετε να εμφανίσετε κάτι.

 Σε ένα εξοχικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα, θα μπορούσατε να συνδυάσετε το κόκκινο με το λευκό και το μπλε για ναυτική εμφάνιση. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε τη συνδυασμένη επίδραση του ροζ βατόμουρου με παστέλ αποχρώσεις.

Χρησιμοποιήστε τους σκούρους τόνους στα παραδοσιακά δωμάτια και το κιμωλία σε αγροτικά σπίτια. Το κόκκινο προάγει την όρεξη, οπότε χρησιμοποιήστε το στην κουζίνα και την τραπεζαρία για να γλυκάνετε τη συνομιλία σας.

Δοκιμάστε κόκκινες φτέρες στο γραφείο του σπιτιού σας και απολαύστε την όμορφη επίδρασή τους στην παραγωγικότητά σας.

 Μπλε ως χρώμα για τον τοίχο

Μοντέρνα βαφή τοίχου για το υπνοδωμάτιο στο σπίτι μπλε κρεβάτι με ουρανό

Το μπλε είναι ένα πολύ δημοφιλές χρώμα. Αλλά αυτό πρέπει να συνδυαστεί στο εσωτερικό με ένα αντικείμενο που εκπέμπει αισθησιακή ζεστασιά. Κοιτάξτε προσεκτικά τη σκιά του μπλε που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Aqua, τιρκουάζ, κοβάλτιο είναι δροσερά. Το τζιν και το σχιστόλιθο είναι οι πιο ζεστές επιλογές.

Μπορείτε να βάλετε το μπλε σε ένα δωμάτιο με νότιο προσανατολισμό που ζεσταίνεται πολύ το καλοκαίρι. Η θερμοκρασία εκεί θα είναι λίγο πιο δροσερή. Οι ξεπερασμένες λαμαρίνες, η τερακότα και το κόκκινο τούβλο είναι καλές αποχρώσεις του μπλε χρώματος. Μπορείτε ακόμα να το συνδυάσετε με σκούρα καφέ έπιπλα και έτσι να συμβάλλετε σε μια βαθύτερη και πιο άφθονη εμφάνιση.

 Πράσινο ως χρώμα για τον τοίχο

Μοντέρνα βαφή τοίχου για τις κουρτίνες μπανιέρας στο σπίτι με πράσινο γρασίδι

Ακριβώς όπως το λευκό, το μαύρο και το καφέ, το πράσινο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε απόχρωση. Απλά κοιτάξτε τη φύση! Εκεί μπορείς να βρεις παντού το πράσινο χρώμα! Εάν κολλήσετε με τα διαθέσιμα χρώματα, τότε αυτή είναι πιθανώς η σωστή επιλογή. Τι θα λέγατε για μια πράσινη είσοδο, ηλιόλουστη βεράντα ή αίθουσα?

Χρησιμοποιήστε το πράσινο της άνοιξης σε ένα δωμάτιο με μικρό παράθυρο ή με τρομαγμένη θέα. Είναι δροσερό χρώμα, έτσι ταιριάζει υπέροχα σε ζεστά δωμάτια.

Μπορείτε να φέρετε έπιπλα που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους χάρη στο πράσινο χρώμα.

Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων με ανοιχτό σχέδιο διαμερισμάτων εκτιμούν πραγματικά αυτήν την ικανότητα συνδυασμού.

Θα μπορούσατε να εργαστείτε με μία κύρια απόχρωση στον τοίχο και τα μεγάλα κομμάτια και με άλλες αποχρώσεις για πιο έντονες πινελιές.

 Πορτοκαλί ως χρώμα για τον τοίχο

Μοντέρνο χρώμα τοίχου για το σπίτι φωτεινό πορτοκαλί ενσωματωμένο τζάκι καθρέφτη τοίχου

 Το πορτοκαλί φέρνει ενέργεια στο δωμάτιο. Δώστε τους μοτίβα και αφήστε τα να λειτουργήσουν. Έχετε μαλακά έπιπλα; Επιλέξτε γραφικά μοτίβα για να τονίσετε τον έντονο χαρακτήρα του χρώματος.

Είναι ακόμα ένα εντυπωσιακό χρώμα που θα τονίσει υπέροχα ένα κομμάτι προφοράς. Μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα ως φόντο για ράφι με συλλεκτικά αντικείμενα ή ως κουρτίνα στο παράθυρο με όμορφη θέα.

Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε πορτοκαλί σε δωμάτια όπου πρέπει να ενθαρρύνετε τη δράση. Αυτό μπορεί να είναι το σαλόνι ή η κουζίνα.

Το πορτοκαλί ταιριάζει καλύτερα με σκούρα έπιπλα και ξύλινα πατώματα. Τα φωτεινά δεν θα επιτύχουν επαρκή αντίθεση. Στην ελαφρύτερη εμφάνισή του, το πορτοκαλί θα φαίνεται υπέροχο σε σκοτεινά δωμάτια.

 Μωβ ως χρώμα για τον τοίχο

Μοντέρνα βαφή τοίχου για το γυναικείο σχέδιο μοβ κρεβατοκάμαρα στο σπίτι

Αυτό το χρώμα μπορεί να περιγραφεί ως παιδί του σκούρου κόκκινου και του ψυχρού μπλε. Σε ένα πλαίσιο μπορεί να είναι απαλό και γλυκό και στο άλλο – συντριπτικό. Δεν είναι για τίποτα ότι αυτή η απόχρωση έχει συνδεθεί από καιρό με τη βασιλική οικογένεια, επειδή έχει πραγματικά μια αριστοκρατική αύρα.

Θα μπορούσατε να προσθέσετε αυστηρότητα σε αυτό. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι χρησιμοποιώντας πολυτελή, λαμπερά και πανέμορφα υφάσματα όπως βελούδο, μετάξι, σουέτ και σενίλ.

Οι λιλά, που τείνουν να είναι κόκκινες, αισθάνονται πιο ζεστές. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με χρώματα από το κρύο, όπως το μπλε και το πράσινο.

Τα μπλε λιλά μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με πορτοκαλί ή κίτρινο.

 Βελτιώστε τη ρομαντική και λαμπερή πλευρά του μοβ με μερικά κομμάτια έμφασης σε μαύρο.

Ουδέτερο χρώμα για τον τοίχο

Μοντέρνο χρώμα τοίχου για τον πολυέλαιο επίπλων τραπεζαρίας σπιτιού λευκό

Απλώς ζεις με τα ουδέτερα. Οι μεταλλικές επιφάνειες και οι καθρέφτες δημιουργούν ένα λαμπερό αποτέλεσμα και πολύ βάθος στο δωμάτιο χάρη στις σχεδόν μικροχρωματικές τους χρωματικές αποχρώσεις. Μπορείτε να μεγεθύνετε το εφέ των κομματιών προφοράς αρκετές φορές, δίνοντας στα χρώματα έναν κεντρικό ρόλο.

Με οπτικές και προσαρμόσιμες υφές, μπορείτε να προσθέσετε ένα οπτικό σημείο εστίασης σε ένα ουδέτερα βαμμένο δωμάτιο μέσα από ένα καλά τοποθετημένο κομμάτι χρώματος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα, μαλακά μαξιλάρια, δασύτριχα χαλιά ή υφαντά καλάθια.

Δημιουργήστε ένα παιχνιδιάρικο εφέ με υπερμεγέθη κομμάτια, με κομμάτια σε πλαίσιο. Δημιουργήστε δράματα με ψυχρά χρώματα στο περιβάλλον σας!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα και πώς θα το χειρίζεστε?

 Οι σκούροι μπλε τοίχοι φαίνονται κρύοι σε αυτό το μοντέρνο σαλόνιΜοντέρνο χρώμα τοίχου για το μπλε κρύο έπιπλα στο σπίτι με κρύο αποτέλεσμαΖεστή ατμόσφαιρα και κίτρινοι τοίχοι – παράξενη λάμπα τόξου Μοντέρνα μπογιά τοίχου για το σπίτι κίτρινη λάμπα τόξου εικόνες κόκκινο    Κλασική διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο – κομψός συνδυασμός χρωμάτων Μοντέρνο χρώμα τοίχου για το πορτοκαλί επιτραπέζιο φωτιστικό κρεβατοκάμαρας στο σπίτι

Γυναικεία διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο – ροζ σχέδιο

Μοντέρνο σπιτικό χρώμα τοίχου ροζ κρεβατοκάμαρα εικόνες επιτραπέζιο φωτιστικό