Θέλετε να χτίσετε ένα μοντέρνο σπίτι; Δείτε τις τάσεις στην αρχιτεκτονική για το 2020

Το μοντέρνο σπίτι είναι πάνω από όλα ένα ατομικά σχεδιασμένο σπίτι. Ο οικοδόμος πρέπει να είναι πολύ εξοικειωμένος με τις τρέχουσες τάσεις και να τις προσαρμόζει στις ανάγκες των ιδιοκτητών. Θα μπορούσατε να αντλήσετε έμπνευση οπουδήποτε. Οι τρέχουσες τάσεις δεν ήταν ποτέ τόσο ολοκληρωμένες όσο σήμερα: Ανακαλύπτουμε σχετικές αρχές και ιδέες στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα παρουσιάζουμε μια λίστα με εντυπωσιακά κτίρια από το δημόσιο χώρο από το 2020. Ελπίζουμε να αντιπροσωπεύουν όμορφες δημιουργίες για εσάς.

Αρχιτεκτονικά στυλ – επέκταση του Εθνικού Μουσείου στη Ζυρίχη

αρχιτεκτονικά στιλ ανθεκτικά στοιχεία

Η επέκταση του Εθνικού Μουσείου στη Ζυρίχη πραγματοποιήθηκε από τον Χριστό & Ο Γκαντενμπάιν κατάλαβε. Η νέα στιβαρή κατασκευή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κατασκευή του αρχικού κτιρίου. Είναι ακριβώς αυτή η αντίθεση που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά σε ιδιωτικές κατοικίες. Ως αποτέλεσμα, μεμονωμένα εξαιρετικά στοιχεία έρχονται από μόνα τους.

Tate Modern στο Λονδίνο

αρχιτεκτονικά στυλ επέκταση μουσείου Λονδίνου

Ελβετός αρχιτέκτονας από την εταιρεία Herzog& ο de Meuron έχει κατασκευάσει μια επέκταση ύψους 64,5 μέτρων της γκαλερί Tate Modern του Λονδίνου. Η επέκταση που μοιάζει με πύργο φιλοξενεί περαιτέρω χώρο γκαλερί.

Εδώ έχουμε ένα παράδειγμα αναφοράς στην ιστορική αρχιτεκτονική – κάτι που έχει γίνει τάση σε ιδιωτικές κατοικίες.

Αρχιτεκτονικά στυλ – Port House στην Αμβέρσα

επιδιώκουν αρχιτεκτονικά στυλ

Οι Zaha Hadid Architects στέκονται πίσω από το τεράστιο γυάλινο κτίριο στο λιμάνι της Αμβέρσας. Χτίστηκε για τη διοίκηση. Η πρόσοψη είναι εντυπωσιακή – ένα παράδειγμα της προσπάθειας για ενδιαφέροντα εφέ στον εξωτερικό σχεδιασμό των κτιρίων.

Γεωλογικό Μουσείο στο Qinglong

αρχιτεκτονικό στυλ γεωλογικό μουσείο

Οι όψεις χαρακτηρίζουν επίσης το κτίριο του γεωλογικού μουσείου στο γεωπάρκο Mountain Qinglong στην Κίνα. Το σχήμα ακολουθεί τις γραμμές του τοπίου και πλαισιώνει μια συγκεκριμένη περιοχή στην οποία εκτίθενται τα αυγά των δεινοσαύρων. Το μήκος του κτιρίου είναι 70 μέτρα. Στο εσωτερικό, η υφή του κτιρίου συμπληρώνεται από σωλήνες από μπαμπού.

Εδώ βιώνουμε μια αλληλεπίδραση σύγχρονων υλικών και οργανικών σχημάτων και υφών – κάτι που σίγουρα μπορεί να εκληφθεί ως ιδέα σε ένα κλειστό σπίτι στη φύση.

Αρχιτεκτονικά στυλ – Η Elbphilharmonie στο Αμβούργο

αρχιτεκτονικά στυλ σύγχρονης κατασκευής

δούκας & οι de Meuron ολοκλήρωσαν το δεκαετές έργο τους φέτος. Τα έξοδα ξεπέρασαν τον αρχικό προϋπολογισμό δέκα φορές. Η πρόσοψη χωρίζεται κάθετα σε δύο κύριους χώρους. Το κάτω αντιστοιχεί στην αστική αρχιτεκτονική και το πάνω έχει εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό. Αυτό ισχύει επίσης για τα υλικά – τούβλο κάτω και γυαλί επάνω. Ποια διανομή θα ήταν πιο κατάλληλη αν θέλετε να χτίσετε ένα μοντέρνο σπίτι που θα πρέπει επίσης να ταιριάζει καλά σε μια ιστορική κατοικημένη περιοχή.

CKK Jordanki

αρχιτεκτονικά στυλ νέες τάσεις

Ο Fernando Menis βρίσκεται πίσω από την αρχιτεκτονική της αίθουσας συναυλιών στην Τενερίφη. Ο συνδυασμός σπασμένων τούβλων και σκυροδέματος παρήγαγε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Μέσα σου νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια τεράστια σύγχρονη σπηλιά. Τα υλικά εξασφαλίζουν επίσης εξαιρετική ακουστική. Η χρήση αρχαίων σχεδίων στο μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιών είναι μια άλλη τάση που θα συνεχιστεί για πολύ καιρό.

Αρχιτεκτονικά στυλ – εφαρμόστε τις ιδέες των μεγάλων αρχιτεκτόνων στο σπίτι σας!

αρχιτεκτονικά στυλ μοντέρνα

Αρχιτεκτονικά στυλ – στιβαρά στοιχεία για λίγο περισσότερη κινητικότητα στο σπίτι σας

αρχιτεκτονικά στυλ μοντέρνα μοντέρνα

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!

αρχιτεκτονικό στυλ μουσείο Ελβετία

Αρχιτεκτονικά στυλ – μια καταπληκτική ατμόσφαιρα

αρχιτεκτονικές τάσεις

Ακολουθούν μερικές ακόμη ιδέες για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική του σπιτιού σας

αρχιτεκτονικά στυλ Αμβούργο

αρχιτεκτονικά στυλ Χάμπουργκ μοντέρνα

στυλ φιλαρμονικής αρχιτεκτονικής του Αμβούργου

αρχιτεκτονικά στυλ εξαιρετικά

χτίζοντας μοντέρνα αρχιτεκτονικά στυλ

αρχιτεκτονικά στυλ νέες ιδέες