Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ομολογούν την αγάπη τους ο ένας τον άλλον και να ορκίζονται αιώνια πίστη. Το δαχτυλίδι αρραβώνων ήταν πάντα μέρος της πρότασης γάμου και υπόσχεση γάμου μεταξύ δύο ατόμων. Το στρογγυλό σχήμα δαχτυλιδιού συμβολίζει την αγάπη και την ομόνοια στην αιωνιότητα. Αλλά από πού προέρχεται αυτή η παράδοση και πού να φορέσετε σωστά το δαχτυλίδι αρραβώνων, μπορείτε να μάθετε από εμάς σήμερα. Και πάνω verlbobungsring.de μπορείτε να δείτε διαφορετικά μοντέλα!

προτείνω γάμο όπου θα φορέσετε το δαχτυλίδι αρραβώνων

Η προέλευση του δαχτυλιδιού αρραβώνων

Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας του δαχτυλιδιού αρραβώνων. Υποτίθεται ότι στις γυναίκες δόθηκε ένα είδος δαχτυλιδιού αρραβώνων στα χέρια τους ήδη από την εποχή του λίθου, αφού είχαν βιώσει πολλά με τον άντρα και έδειξαν την αγάπη τους. Φυσικά, οι σπηλαιώτες δεν ήταν χρυσά ή ασημένια κοσμήματα, αλλά μια απλή χορδή. Αυτό θα πρέπει να υποδηλώνει τον ισχυρισμό του άντρα για κατοχή.

Στη Ρωμαϊκή εποχή, οι γυναίκες πήραν επίσης ένα δαχτυλίδι αρραβώνων / γάμου ως ένδειξη της ομαδικότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρουσιάστηκαν δαχτυλίδια από σίδερο, συχνά διακοσμημένα με ένα μικρό κλειδί. Αυτό το σύμβολο πρέπει να αντιπροσωπεύει την πρόσβαση στην καρδιά του άντρα.

Στις γερμανόφωνες χώρες, το έθιμο να φοράτε δαχτυλίδι αρραβώνων ή βέρα σε ένδειξη υπόσχεσης αγάπης ανάγεται στο 1477. Εκείνη την εποχή, ο αρχιδούκας Μαξιμιλιανός Α των Αψβούργων χάρισε στη νύφη του ένα δαχτυλίδι αρραβώνων διακοσμημένο με διαμάντια. Άλλες τάξεις της κοινωνίας δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τόσο ακριβά και όμορφα δαχτυλίδια και έκαναν στους αγαπημένους τους δαχτυλίδια από ξύλο ή πέτρα.

πού να φορέσετε το δαχτυλίδι αρραβώνων για να προτείνετε

Πού να φορέσετε το δαχτυλίδι αρραβώνων?

Στην αρχαιότητα, οι άντρες έβαζαν το δαχτυλίδι αρραβώνων στον εκλεκτό τους στο δακτύλιο του αριστερού τους χεριού. Αυτό το δάχτυλο υποτίθεται ότι συνδέθηκε απευθείας με την καρδιά με μια φλέβα. Αυτή η ρομαντική αντίληψη έχει υιοθετηθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πολιτισμούς. Και εδώ στη Γερμανία, το δαχτυλίδι αρραβώνων φοριέται στα αριστερά. Συχνά αυτό φοριέται μετά το γάμο ως δαχτυλίδι στοίβαξης για τη βέρα στο δεξί χέρι. Φυσικά, αυτή είναι μια προσωπική απόφαση.

Η στιγμή της εφαρμογής, όταν παρουσιάζεται το δαχτυλίδι αρραβώνων, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός στη ζωή δύο ανθρώπων. Απολαύστε αυτή τη στιγμή ως γυναίκα και ευχόμαστε στους άντρες να επιλέξουν το σωστό δαχτυλίδι!

πού να φορέσετε τις βέρες του δαχτυλιδιού αρραβώνων

δαχτυλίδι αρραβώνων χρυσό πού να φορέσετε το δαχτυλίδι αρραβώνων

ιδέες γάμου πού να φορέσετε το δαχτυλίδι αρραβώνων