Απόρρητο – ένα αγαθό που χάνεται όλο και περισσότερο στον σημερινό κόσμο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, την παρακολούθηση τοποθεσίας και τη συνεχή διαθεσιμότητα. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι στοχεύουν να προστατεύσουν το σπίτι τους από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το βράδυ ενώ βλέπετε τηλεόραση, οι γείτονες δεν πρέπει να βιώσουν έναν δωρεάν κινηματογράφο. Εάν αυτή τη στιγμή μαγειρεύετε στην κουζίνα, οι περαστικοί δεν θα πρέπει να μπορούν να κοιτάξουν το σπίτι σας. Σίγουρα θα θέλατε το ίδιο για τον κήπο σας, ειδικά για τον χειμερινό κήπο. Το γυαλισμένο κομμάτι της φύσης είναι ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε, αλλά πολύ συχνά τα βλέμματα των περαστικών είναι ενοχλητικά. Όποιος θέλει να ξαπλώσει στην ξαπλώστρα με ένα καλό βιβλίο το απόγευμα, συχνά νιώθει σαν να βρίσκεται στο πιάτο της παρουσίασης στον γυαλισμένο χειμερινό κήπο. Ένα φύλλο αερίου γάλακτος μπορεί να βοηθήσει να γίνει ο χειμερινός κήπος λίγο περισσότερο χώρος ξεκούρασης, χαλάρωσης και, κυρίως, ιδιωτικότητας.

Αρωματίστε τον χειμερινό κήπο με προστασία στο αίθριο

Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μεμβράνη από γυαλί

Η μεμβράνη από γυαλί είναι διαθέσιμη από μια μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών. Μπορεί επομένως να είναι δύσκολο να βρεθεί υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή. Επομένως, σίγουρα αναρωτιέστε ποια κριτήρια πρέπει να πληρούνται για να προστατεύσετε καλά το απόρρητό σας. Όταν επιλέγετε μια ταινία, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι αν θέλετε ένα ομοιόμορφο χρώμα ή ένα μοτίβο. Πολλοί πάροχοι σας παρέχουν διαφάνειες που επισημαίνονται με ματ ρίγες ή λευκές κουκκίδες. Ένα τέτοιο φύλλο χαλαρώνει πολύ όμορφα την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, έτσι ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε καλύτερα στον χειμερινό κήπο. Τα ομοιόμορφα γαλακτώδη φύλλα, από την άλλη πλευρά, είναι πιο κατάλληλα για μια αίθουσα συσκέψεων στην οποία οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ενθαρρύνονται να συγκεντρωθούν.

Αρωματίστε τον χειμερινό κήπο με γυάλινη μεμβράνη για να εμποδίσετε τους ξένους να τον κοιτάξουν Ιδιαίτερα σημαντικό: έτσι ώστε η ταινία να μην προσελκύει αρνητική προσοχή, πρέπει να μετρήσετε τα παράθυρα όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Ακόμα και αποκλίσεις ενός εκατοστού μπορεί να οδηγήσουν σε ακάθαρτες άκρες που είναι άμεσα ορατές. Εξάλλου, η αντίθεση του γαλακτώδους γυαλιού με ένα ημιδιαφανές ποτήρι είναι έντονη. Στην καλύτερη περίπτωση, αφήστε τον πάροχο να σας κόψει την ταινία. Έχετε λοιπόν την εγγύηση ότι οι διαστάσεις μπορούν να προσαρτηθούν τέλεια στο φύλλο του παραθύρου σας.

Αρωματίστε τον χειμερινό κήπο Χρησιμοποιήστε γυαλιστερή μεμβράνη για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα από τη βεράντα

Η μεμβράνη από γυαλί γάλακτος μπορεί να κολληθεί μόνο μερικώς?

Έχετε ασχοληθεί συχνά με επιφάνειες αλουμινίου; Τότε σίγουρα γνωρίζετε, ειδικά όταν ασχολείστε με το γυαλί αλουμινόχαρτου, ότι το χτύπημα σε μέρη δεν είναι επωφελές. Επειδή η συγκόλληση επιφανειών γυαλιού σε μέρη εξασφαλίζει ότι δημιουργούνται τοπικές εντάσεις στο γυαλί, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει μόνιμα σε ρωγμή ή θραύση του γυαλιού. Σίγουρα δεν το θέλετε για τον χειμερινό σας κήπο. Μην ανησυχείτε: Επειδή Η μεμβράνη από γυαλί έχει την ιδιότητα, να μην σχηματίζουν κορυφές τάσης. Επομένως, μπορείτε να εφαρμόσετε μόνο μερικώς το φύλλο αλουμινίου, το οποίο δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα.

Αρωματίστε τη σέρα με προστατευτική βεράντα από γυαλί από φύλλο γυαλιού

Τα μεγάλα φυτά παρέχουν επιπλέον ιδιωτικότητα

Εάν η θολούρα του φύλλου δεν είναι αρκετή για εσάς, υπάρχει ένα υπέροχο κόλπο για να μετατρέψετε τον χειμερινό κήπο σε έναν ιδιωτικό χώρο χαλάρωσης. στο Το ωδείο δεν πρέπει να είναι χωρίς φυτά. Οι μεγάλοι, σαρωτικοί φοίνικες μπορεί να είναι η τέλεια στρογγυλοποίηση της οθόνης απορρήτου λόγω του εύρους των φύλλων τους.

Αρωματίστε τον χειμερινό κήπο με μεγάλα φυτά κήπου για να αποτρέψετε τους ξένους