Το Alexa είναι ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα της Amazon. Ο εικονικός βοηθός είναι εξοπλισμένος με πολλές λειτουργίες. Αλλά είναι οι δεξιότητες που πραγματικά σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμπειρία σας ακριβώς όπως τη θέλετε. Οι δεξιότητες Alexa είναι η έκδοση εφαρμογών του Amazon – προγράμματα που, όταν ενεργοποιηθούν, προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 15.000 δεξιότητες διαθέσιμες στον ιστότοπο του Amazon. Οι σχεδιαστές προσθέτουν όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Σας παρουσιάζουμε 15 από τις πιο χρήσιμες δεξιότητες Alexa για τις οποίες ίσως ακούτε για πρώτη φορά.

Η Alexa είναι αυτή τη στιγμή ο πιο σύγχρονος και έξυπνος βοηθός φωνής στην αγορά

Κορυφαίες 15 καλύτερες δεξιότητες Alexa που ίσως δεν γνωρίζετε για τις δεξιότητες Hey Alexa Commands

Η Alexa Skills ως εξαιρετική βοήθεια στην κουζίνα

 • Η Alexa είναι προεγκατεστημένη με τη δυνατότητα προσθήκης στοιχείων σε μια λίστα αγορών. Η δεξιότητα MyChef πάει μερικά βήματα παραπέρα. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή Chefling, σας επιτρέπει να διαβάζετε συνταγές, να στέλνετε λίστες αγορών και να παρακολουθείτε ημερομηνίες λήξης. Η δεξιότητα θα σας θυμίσει ακόμη και αυτό που έχετε ήδη ενώ πηγαίνετε για ψώνια.

 • Μια άλλη χρήσιμη ικανότητα από την Alexa είναι να παρακολουθείτε τις θερμίδες σας είτε προσπαθείτε να χάσετε βάρος είτε να πάρετε βάρος. Με Κομμάτι από τη Nutritionix Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε στην Alexa να ηχογραφήσει ένα μπολ με δημητριακά και καφέ ή να ελέγξετε την αναφορά θερμίδων.

Τα βιβλία μαγειρικής είναι ψηφιακά σήμερα

Οι 15 καλύτερες δεξιότητες Alexa που ίσως δεν γνωρίζετε για την Alexa στη Βοήθεια κουζίνας

 • Με το The Bartender η Alexa μπορεί να μάθει 12.000 διαφορετικές συνταγές κοκτέιλ, με το MySomm συστήνει ακριβώς τον τύπο κρασιού που συνοδεύει ένα συγκεκριμένο γεύμα. Εάν έχετε ένα καλά οργανωμένο μπαρ στο σπίτι, αυτές οι δύο δεξιότητες σίγουρα θα αποδώσουν.
 • Ο έξυπνος βοηθός σας μπορεί να παραγγείλει από το Domino’s και το Pizza Hut με εντολή. Απλώς πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα προφίλ πελάτη.
 • Η Alexa μπορεί να χρησιμοποιήσει Άνοιγμα κάντε, αλλάξτε ή ακυρώστε μια κράτηση για εσάς. Η ικανότητα αυτή τη στιγμή προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 500 εστιατόρια μόνο στη Γερμανία.

Κλείστε τραπέζι στο αγαπημένο σας εστιατόριο με φωνητική εντολή

Κορυφαίες 15 καλύτερες δεξιότητες Alexa που ίσως δεν γνωρίζετε για τον βοηθό κουζίνας που πραγματοποιεί κρατήσεις

Έξυπνες δεξιότητες Alexa που ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ

 • Με την ικανότητα Εύρεση κινητού τηλεφώνου μπορείτε να βρείτε γρήγορα το smartphone σας ζητώντας απλώς την Alexa να το καλέσει.
 • Η Alexa μπορεί να σας παραγγείλει ένα Uber αν βιάζεστε. Η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας.
 • Η Alexa μπορεί να σας ενημερώνει για τις αγαπημένες σας αθλητικές ομάδες. Δεν χρειάζεται καν ειδική δεξιότητα για αυτό, απλώς μπείτε στις ρυθμίσεις και προσθέστε τις αγαπημένες σας ομάδες.
 • Ο προσωπικός σας βοηθός μπορεί επίσης να σας διαβάσει προσαρμοσμένες πληροφορίες μηνυμάτων. Όταν ζητάτε από την Alexa “Flash Briefing” θα καθοδηγηθείτε στις πιο σημαντικές ειδήσεις από επιλεγμένες πηγές.

Λάβετε τα τελευταία νέα από επιλεγμένες πηγές

Κορυφαίες 15 καλύτερες δεξιότητες Alexa που ίσως δεν γνωρίζετε για τα μηνύματα ενημέρωσης Flash ζωντανά

 • Ρώτα τον φίλο μου είναι μια ικανότητα που σώζει τη ζωή, ιδιαίτερα χρήσιμη όταν βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου χρειάζεστε βοήθεια, αλλά δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό σας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να καλέσετε γρήγορα και εύκολα μια συγκεκριμένη επαφή ή να τους στείλετε ένα SMS. Δυστυχώς, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν είναι ακόμα μία από αυτές.
 • Η Alexa μπορεί να είναι ο προσωπικός σας εκπαιδευτής δωρεάν. Υπάρχουν πολλές δεξιότητες γυμναστικής στο σπίτι 7λεπτη προπόνηση, Οι προπονήσεις μου και HiFit συνολικά είναι τα πιο δημοφιλή. Στο τέλος της προπόνησης, μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε από την Alexa να σας κάνει ένα κολακευτικό κομπλιμέντο.

Κορυφαίες 15 καλύτερες δεξιότητες Alexa που μπορεί να μην γνωρίζετε Αστεία εφαρμογή Amazon Fitness

Η Alexa Skills ως πηγή ψυχαγωγίας

 • Με την επιδεξιότητα Σύντομη ιστορία για ύπνο Η Alexa μπορεί να διαβάσει μια μικρή ιστορία για ύπνο για τα παιδιά. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε την ιστορία ώστε να περιλαμβάνει το όνομα του παιδιού σας. Δυστυχώς, διαβάζει μόνο ιστορίες στα αγγλικά.
 • Υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές δεξιότητες Alexa με θέμα το παιχνίδι, από παιχνίδια κουίζ έως διαδραστικές περιπέτειες όπου εσείς (ή τα μικρά σας) εξερευνάτε μαγικές περιοχές ή λύνετε γρίφους. Και φυσικά επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε τη φωνή ενεργοποιημένη Skyrim Very Special Edition σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει.

Ηθοποιοί από την ταινία Ξενοδοχείο Transylvania αφηγηθείτε παιδικά παραμύθια

Κορυφαίες 15 καλύτερες δεξιότητες Alexa που μπορεί να μην γνωρίζετε Good Night Storytelling

 • Εάν ασχολείστε περισσότερο με παιχνίδια Xbox, η Alexa μπορεί να βοηθήσει και εδώ ενεργοποιώντας την κονσόλα σας και ξεκινώντας ένα προκαθορισμένο παιχνίδι.
 • Στη συνέχεια, όταν τελειώσει ο χρόνος του παιχνιδιού, η Alexa μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά σας με την εργασία τους. Ο βοηθός γλώσσας σας μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχεδόν για οτιδήποτε – από μαθηματικές ασκήσεις έως ορθογραφικά και επιστημονικά έργα.

Η μαμά και ο μπαμπάς δεν μπορούν να βοηθήσουν σε κάθε μάθημα στο σχολείο και δεν το έχουν πάντα

Κορυφαίες 15 καλύτερες δεξιότητες Alexa που ίσως δεν γνωρίζετε Κάντε δουλειές στο σπίτι με την Alexa

Η Alexa είναι μέρος της καθημερινής ζωής σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά. Έχει υπέροχη φωνή και προσωπικότητα και έχει δείξει την ικανότητά της να μαθαίνει και να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Από όλες τις 15.000 δεξιότητες, κάνουν αυτές τις 15 ακόμη πιο έξυπνες.

Οι 15 καλύτερες δεξιότητες Alexa που ίσως δεν γνωρίζετε για την αυτόματη παραγγελία