Η ποδηλασία είναι μία από τις καλύτερες αθλητικές προπονήσεις ποτέ και αυτό έχει τεκμηριωθεί εκτενώς σε διάφορες αναφορές υγείας και άλλων εκθέσεων. Τα ποδήλατα είναι επίσης ένα οικολογικό μέσο μεταφοράς σε μεγαλύτερες και μικρότερες πόλεις. Τα ποδήλατα είναι το κύριο μέσο μεταφοράς σε πολλές περιοχές της Ευρώπης. Τα gadget ποδηλάτων υψηλής τεχνολογίας έχουν πρωταρχική σημασία. Εξυπηρετούν το κίνητρο, καθώς και την ασφάλεια και την υγεία μας.

Τα επιλεγμένα gadget ποδηλάτων για το 2019

Αυτό το gadget υψηλής τεχνολογίας διατίθεται σε μαύρο χρώμα, αλλά και σε άλλα χρώματα

ποδήλατο κουδούνι μεγάλες καινοτομίες

Magnetic Bike Bell – ένα φιλικότερο δαχτυλίδι

Θα θέλατε να έχετε ένα κουδούνι ποδηλάτου που φαίνεται πολύ ωραίο και είναι πραγματικά πρακτικό ταυτόχρονα; Αυτό ακριβώς θα συμβεί με το Magnetic Bike Bell. Επιπλέον, αυτό το κουδούνι ποδηλάτου είναι ένα από τα gadget ποδηλάτων που είναι εύκολο να συναρμολογηθούν και να αποσυναρμολογηθούν.

Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί εύκολα στην τσέπη σας.

Καινοτομία υψηλής τεχνολογίας για την πλοήγηση με ποδήλατα

καινοτομίες Hammerhead Navigation

Σύστημα πλοήγησης – Hammerhead One Bicycle Handle Bar

Είναι ένα σύστημα πλοήγησης GPS. Είναι πολύ πρακτικό, μεταξύ άλλων, γιατί μπορεί να τοποθετηθεί στο τιμόνι. Το Hammerhead One Bicycle Handle Bar διαθέτει επίσης ένα πολύ κομψό και ταυτόχρονα λειτουργικό σχήμα Τ. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχουν πολύ καθαρά, φωτεινά σήματα που προστατεύουν τη ζωή σας, ειδικά τη νύχτα, και μπορούν να τη σώσουν σε περίπτωση ανάγκης.

Τέτοιες συσκευές υψηλής τεχνολογίας καθιστούν τη στροφή ασφαλέστερη

έξυπνα γάντια ειδήσεις υψηλής τεχνολογίας

Γάντια σήματος

Αυτά τα γάντια σήματος είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μας gadget ποδηλάτου. Η επίσημη ονομασία τους είναι Zackees Turn Signal Gloves. Οι ενσωματωμένοι λαμπτήρες LED σάς βοηθούν να δίνετε καθαρά σήματα κατά την περιστροφή.

Ασφαλές σε περίπτωση ατυχήματος

καινοτομίες gadget ποδηλάτων ICEdot

Αισθητήρας πρόσκρουσης ICEdot

Τα κυρίως εντυπωσιακά gadget ποδηλάτων δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι πολύ μεγάλα. Στρογγυλό και φωτεινό, αυτό είναι και μπορεί να τοποθετηθεί στο σκληρό καπέλο σας. Αυτή η συσκευή συνδέεται με το smartphone σας μέσω σήματος. Σε περίπτωση συμβάντος, θα στείλει αμέσως τα κατάλληλα σήματα.

Ένα ειδικό μπουφάν υψηλής τεχνολογίας για ποδηλασία 

έξυπνα σακάκια levis gadget ποδηλάτων

Το έξυπνο μπουφάν ποδηλάτου

Ανακαλύψαμε ένα έξυπνο ποδηλατικό μπουφάν στη μάρκα Levi’s. Είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας με την Google. Απλές κινήσεις μπορούν να ενεργοποιήσουν διαφορετικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη μουσική ή να ξεκινήσετε τηλεφωνικές κλήσεις και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι ενώ οδηγείτε.

Gadget υψηλής τεχνολογίας προστατεύουν την υγεία σας

wahoo tickr καινοτομίες καρδιακών παλμών

Σύγχρονος αισθητήρας καρδιακών παλμών

Η ποδηλασία είναι ένα επίπονο άθλημα και σύγχρονα gadget ποδηλάτων όπως το Wahoo TICKR είναι κρίσιμα για την υγεία σας. Μετρά τον καρδιακό ρυθμό κατά την ποδηλασία.

Καινοτομίες στα gadget ποδηλάτων

καινοτομίες έξυπνου συστήματος κλειδώματος linka

Linka Smart Lock

Το τελευταίο από τα gadget ποδηλάτων που παρουσιάσαμε σας βοηθά να προστατεύσετε τα δημοφιλή μέσα μεταφοράς σας από κλοπή. Έρχεται με ενσωματωμένους αισθητήρες που σηματοδοτούν αμέσως για ανεπιθύμητες κινήσεις.