Οι μανιώδεις παίκτες ίσως θυμούνται την πρώτη έκδοση της Acer του Predator Throne, η οποία πέρυσι εμφανίστηκε στο Διεθνής ραδιοφωνική έκθεση στο Βερολίνο αποκαλύφθηκε και κόστισε τα απίστευτα 18.000 ευρώ. Στη φετινή έκθεση, η ταϊβανέζικη εταιρεία υπολογιστών εμφανίστηκε με νέο θρόνο παιχνιδιών, Acer Predator Thronos Air, που είναι πολύ φθηνότερη αυτή τη φορά. Η Acer χρεώνει περίπου 10.000 ευρώ για αυτό, το οποίο εξακολουθεί να είναι περίπου το ίδιο με ένα νέο αυτοκίνητο. Με ποια έννοια το νέο μοντέλο διαφέρει τώρα?

Acer Predator Thronos Air – το νεότερο πολυτελές παιχνίδι για επαγγελματίες παίκτες

Η Acer παρουσιάζει τον νέο θρόνο παιχνιδιών στην IFA 2019 Acer Predator Thronos Air μέλλον του gaming

Η Acer Predator Thronos Air εντυπωσιάζει στην έκθεση IFA στο Βερολίνο

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος, η κύρια διαφορά μεταξύ του νεότερου και του αρχικού μοντέλου είναι ο βαθμός αυτοματισμού. Ο προηγουμένως αυτόματος μηχανοκίνητος βραχίονας οθόνης αντικαταστάθηκε τώρα από έναν απλό, χειροκίνητα ρυθμιζόμενο βραχίονα. Η δυνατότητα κλίσης ολόκληρης της γωνίας της εξέδρας έχει χαθεί.

Βασικά, ο αποτυχημένος κινητήρας εγκαταλείφθηκε, πράγμα που ακούγεται στην πραγματικότητα ως αποδεκτός συμβιβασμός κόστους.

Η ίδια η καρέκλα είναι φυσικά ακόμα ρυθμιζόμενη και διαθέτει ένα κινητό δίσκο πληκτρολογίου και ποντικιού καθώς και ένα κινητό υποπόδιο. Και αν έχετε κουραστεί από μακρές συνεδρίες παιχνιδιού, μπορείτε να χαλαρώσετε με την ενσωματωμένη λειτουργία μασάζ της καρέκλας.

Η προηγούμενη έκδοση θα μπορούσε να έχει κλίση προς τα πίσω, αλλά δυστυχώς όχι αυτή

Η Acer παρουσιάζει το νέο θρόνο παιχνιδιών στην IFA 2019 Acer Predator Thronos Air κλίση ολόκληρης της κατασκευής

Ορισμένες δυνατότητες που λαμβάνονται από τον θρόνο παιχνιδιών, αλλά φθηνότερες

Όπως και με το πρωτότυπο, το Acer Predator Thronos Air διαθέτει υποδοχή για τρεις οθόνες, οι οποίες εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού. Ακριβώς επάνω είναι το στήριγμα για μια βιντεοκάμερα σε περίπτωση που θέλετε να μεταδώσετε τις συνεδρίες παιχνιδιών σας και να κάνετε τους θεατές σας στο Twitch να ζηλέψουν τη μεγάλη σας ρύθμιση. Και φυσικά δεν θα ήταν αξεσουάρ για παιχνίδια αν δεν υπήρχε έγχρωμος φωτισμός. Το φετινό μοντέλο έχει μπλε-πράσινο φως για να βελτιώσει τη διάθεση του παιχνιδιού.

Ο Θρόνος Παιχνιδιού μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με διάφορες επιλογές προσαρμογής, όπως ποτηροθήκη, σταθεροποιητή καθίσματος ή θήκη ακουστικών, τα οποία δυστυχώς δεν περιλαμβάνονται.

Η Acer παρουσιάζει νέο θρόνο παιχνιδιών στην IFA 2019 Acer Predator Thronos Air με τρεις οθόνες

Μια προειδοποίηση εάν σκέφτεστε ήδη να παραγγείλετε το Acer Predator Thronos Air. Πρέπει να το εξοπλίσετε με τρεις οθόνες, έναν υπολογιστή παιχνιδιών, ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι και μια κάμερα web. Εάν έχετε τα χρήματα για ολόκληρη τη ρύθμιση παιχνιδιών, μπορείτε να τα βρείτε σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Παίρνετε μόνο τον θρόνο παιχνιδιών, πρέπει να αγοράσετε επίσης ψηφιακό εξοπλισμό

Η Acer παρουσιάζει το νέο Gron Throne στην IFA 2019 Acer Predator Thronos Air το τέλειο παιχνίδι για παίκτες

Τώρα επίσης με λειτουργία μασάζ για κουρασμένους παίκτες

Η Acer παρουσιάζει τον νέο θρόνο παιχνιδιών στην IFA 2019 Acer Predator Thronos Air καθιστικό άνετο με μασάζ