Η συνεχώς προχωρημένη ψηφιοποίηση δεν σταματά στις παλιές φωτογραφίες, ταινίες και διαφάνειες μας. Και αυτό είναι καλό, γιατί πώς αλλιώς θα μπορέσουμε να κρατήσουμε οπτικά τις βαθύτερες αναμνήσεις μας από τις παλιές καλές εποχές. Χάρτινα κίτρινα και δάκρυα, στενά φιλμ αποσυντίθενται σιγά-σιγά από το λεγόμενο σύνδρομο ξυδιού και οι διαφάνειες … αυτά ξεθωριάζουν, ξύνουν και χάνουν την ποιότητα εξίσου αργά αλλά σίγουρα. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους παλιούς φορείς δεδομένων με τις νέες συσκευές και τεχνολογίες μας και απλώς αποθηκεύονται σε ντουλάπια και συρτάρια.

ψηφιοποίηση παλιάς συσκευής

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις σημαντικότερες παιδικές, οικογενειακές και ταξιδιωτικές σας εμπειρίες για πολύ περισσότερο και να τις απολαμβάνετε ξανά και ξανά όσο συχνά θέλετε και να τις επιδεικνύετε μπροστά σε άλλους, θα ήταν καλύτερο να τις ψηφιοποιήσετε. Για παράδειγμα, η ιδέα της ψηφιοποίησης διαφανειών είναι μία από τις καλύτερες. Είναι επίσης το τέλειο δώρο γενεθλίων για την οικογένεια και τους φίλους. Στις παρακάτω γραμμές θα μάθετε τι πρέπει να προσέξετε και πόσο εύκολο είναι να το αναθέσετε.

ψηφιοποίηση περιοδικού διαφανειών

Η ψηφιοποίηση των αναμνήσεων έγινε εύκολη

Ευτυχώς, θα βρείτε έμπειρες υπηρεσίες ψηφιοποίησης τόσο στο χώρο όσο και στο διαδίκτυο, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν μόνο φωτογραφίες, κινηματογραφικές ταινίες και ολόκληρα άλμπουμ φωτογραφιών, αλλά και Digηφιοποίηση διαφανειών και μετατρέψτε τις αναμνήσεις σας σε αρχεία εικόνας υψηλής ποιότητας για την τηλεόραση, τον υπολογιστή ή τον προβολέα. Οι πολύτιμοι θησαυροί εικόνας στηρίζονται στη συνέχεια σε σύγχρονα μέσα δεδομένων και μπορούν να παρουσιαστούν ξανά βολικά και σε κορυφαία ποιότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ανάλογα με την επιθυμητή ποιότητα εικόνας, μπορείτε να αποφασίσετε για την κατάλληλη ανάλυση. Οι διαφάνειες σαρώνονται συνήθως με ταχύτητα 3.000 ppi / dpi, 4.500 ppi / dpi ή 5.100 ppi / dpi. Κατ ‘αρχήν, η υψηλότερη ανάλυση επιτυγχάνεται με τη διαδικασία πολλαπλής σάρωσης και θεωρείται μία από τις καλύτερες επιλογές.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ποια παραλλαγή είναι καλύτερη για τις διαφάνειές σας είναι από τον εξειδικευμένο πάροχο υπηρεσιών σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε τα δεδομένα είτε σε μορφή JPEG είτε σε μορφή TIFF και θα αποθηκευτούν απευθείας σε USB. Φυσικά, φροντίζεται και η σωστή ευθυγράμμιση και οι μαύρες άκρες των διαφανειών αφαιρούνται εάν είναι απαραίτητο.

ψηφιοποίηση στενών ταινιών

Μια βελτιστοποίηση εικόνας πολλαπλών επιπέδων, την οποία προσφέρουν πραγματικά καλοί πάροχοι υπηρεσιών, εξασφαλίζει επίσης την τέλεια ποιότητα εικόνας της ψηφιοποίησης. Επιπλέον, το στεγνό καθάρισμα πριν από την πραγματική σάρωση είναι επίσης πολύ σημαντικό για ένα τέλειο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται με πεπιεσμένο αέρα και εξασφαλίζει τον βέλτιστο καθαρισμό των παλιών διαφανειών.

Τα πρωτότυπα σας θα σας σταλούν φυσικά μαζί με την παραγγελία σας. Οι περισσότεροι πάροχοι διατηρούν τα ψηφιοποιημένα αρχεία σας μαζί τους για μερικές εβδομάδες, προκειμένου να είναι σε θέση να αντιδράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε περίπτωση επανάληψης της παραγγελίας. Η μεταφορά επιστροφής είναι επίσης πλήρως εξασφαλισμένη.

Digηφιοποίηση διαφανειών: σημαντικές πτυχές κατά την παραγγελία

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο υψηλής ποιότητας και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Κάθε καλό σύστημα καταστημάτων σας δείχνει το ακριβές κόστος ενώ επεξεργάζεστε τη διαδικασία παραγγελίας. Ένα σημαντικό κριτήριο εδώ είναι, για παράδειγμα, τα προϊόντα που είναι πιστοποιημένα από την TÜV Rheinland. Επιπλέον, πρέπει να τηρούνται διαφανείς όροι παράδοσης και πληρωμής, καθώς και σύντομοι χρόνοι παράδοσης. Είναι ιδανικό αν παραδώσετε τις διαφάνειές σας στα τυπικά περιοδικά τους με την παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο, η υπηρεσία ψηφιοποίησης μπορεί επίσης να διατηρήσει την ακριβή σειρά της διάταξης δεδομένων, εάν είναι επιθυμητό.

ψηφιοποίηση διαφανειών

Η ψηφιοποίηση διαφανειών δεν αποτελεί επιστήμη πυραύλων αυτές τις μέρες. Αλλά αντίθετα. Χάρη στους παρόχους υψηλής ποιότητας σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε εύκολα και βολικά να κάνετε την παραγγελία σας online με λίγα μόνο κλικ και να έχετε πολλές πολύτιμες αναμνήσεις αποθηκευμένες σε νέους φορείς δεδομένων. Οι γονείς και οι παππούδες σας, αλλά και οι σύντροφοι, τα παιδιά και οι φίλοι σας θα το εκτιμήσουν αυτό. Υποσχόμενος! Εκπλήξτε όλους και χαρίστε στους αγαπημένους σας πολλή χαρά με ένα τόσο μοναδικό δώρο!

Η ψηφιοποίηση έγινε εύκολη