Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τη δουλειά στον κήπο χαλαρωτική. Για αυτούς αυτό είναι διαλογισμός και αθλητισμός ταυτόχρονα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι για το γούστο όλων, επειδή πολλοί κάτοικοι της πόλης έχουν συνηθίσει στη σκληρή δουλειά. Παρ ‘όλα αυτά, όλοι θέλουν να έχουν φρέσκα λαχανικά στο σπίτι. Μοντέρνα και φιλικές προς το περιβάλλον καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας μπορεί τώρα να δώσει τη δυνατότητα σε εκείνους χωρίς πράσινο αντίχειρα να παράγουν τα δικά τους λαχανικά. Αυτό είναι δυνατό με το GrowChef – έναν κάθετο κήπο νέας γενιάς που θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε.

Τα φυτά μετακινούνται από πάνω προς τα κάτω

Μεγάλες καινοτομίες στον πάγκο

Κάθετος κήπος υψηλής τεχνολογίας

Αυτό το καινοτόμο προϊόν θυμίζει πολύ κάθετο κήπο. Διαφορετικά φυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε τρία επίπεδα. Έχετε μια ξεχωριστή θέση για τη γη, αλλά κατανέμεται σε αγγεία από τα οποία είναι αόρατη και έτσι δεν έρχεστε σχεδόν σε επαφή με αυτήν.

Αυτός ο κάθετος κήπος υψηλής τεχνολογίας διαθέτει επίσης το δικό του φως LED, το οποίο ενθαρρύνει έντονα την ανάπτυξη των φυτών.

Ο σχεδιασμός είναι τόσο απρόσκοπτος και μοντέρνος που θα εγγράφεται υπέροχα σε κάθε σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό. Μπορείτε να έχετε τη δική σας νόστιμη παραγωγή χωρίς να λερωθείτε με κανέναν τρόπο. Οι ενσωματωμένες καινοτόμες τεχνολογίες του επιτρέπουν να αναπτύσσεται γρήγορα, ώστε να μπορείτε να έχετε φρέσκα λαχανικά για τα γεύματά σας κάθε μέρα.

Ο πολύχρωμος φωτισμός κάνει τον κάθετο κήπο ιδιαίτερα ελκυστικό

Καινοτομίες φωτισμού και υπέροχος σχεδιασμός

Η αρχή της λειτουργίας

Όχι μόνο οι τεχνολογίες υψηλής τεχνολογίας, αλλά και η πολύ ρεαλιστική σκέψη είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική παραγωγή λαχανικών. Έχουμε γλάστρες με διαφορετικά βάθη στα τρία διαφορετικά επίπεδα. Πρώτον, θα πρέπει να βάλετε τα μικρότερα φυτά στην κορυφαία βαθμίδα. Καθώς μεγαλώνουν, μετακινούνται προς τα κάτω. Η τελική παραγωγή είναι στο επίπεδο που βρίσκεται πιο κοντά στο έδαφος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξαναγεμίσετε έναν ειδικό αντιπρόσωπο στην προβλεπόμενη θέση. Στη συνέχεια θα κατανέμεται ομοιόμορφα στα διάφορα μέρη που προορίζονται για αυτόν τον σκοπό.

Ο τρισδιάστατος φωτισμός δεν είναι μόνο βοηθητικός για την ανάπτυξη των φυτών, επειδή δίνει στον εσωτερικό σας σχεδιασμό πρόσθετη αξία μέσω των τριών διαφορετικών χρωμάτων. Φυσικά, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε αυτόν τον κάθετο κήπο υψηλής τεχνολογίας από το ένα μέρος στο άλλο.

Αυτός ο κήπος υψηλής τεχνολογίας θα ήταν μια μεγάλη έμφαση στην κουζίνα

Καινοτομίες στον χώρο της κουζίνας - κάθετος κήπος

Η παραγωγή μαρούλι στο σπίτι θα είναι ιδιαίτερα εύκολη στο μέλλον

Καινοτομίες ελαφριά λαχανικά LED

Δεν λερώνετε κάνοντας αυτή τη δουλειά κηπουρικής

υπέροχος φωτισμός - καινοτομίες με φως

Ένα άλλο μοντέλο Hi-Tech Garden

υπέροχες μικρές καινοτομίες στον κήπο