Computex 2019, η μεγαλύτερη έκθεση υπολογιστών στον κόσμο ξεκίνησε χθες στην Ταϊπέι της Ταϊβάν και θα συνεχιστεί έως την 1η Ιουνίου. Μια χούφτα από τις συνήθεις ανακοινώσεις και ενημερώσεις από την HP έχουν ξεχωρίσει φέτος. Ένα από αυτά είναι αναμφίβολα τα νέα Φορητοί υπολογιστές που ζηλεύουν. Τα μοντέλα προσφέρουν συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά, όπως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και βελτιωμένη ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Το πιο αξιοσημείωτο από τις ενημερώσεις, ωστόσο, είναι το νέο τους φινίρισμα. Η σειρά HP Envy Wood έρχεται με ένα λεπτό στρώμα ξύλου πάνω από τα μεταλλικά μέρη, με το στήριγμα παλάμης, το trackpad, ακόμη και το πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων να έχει ξύλινα σχέδια. Τι προσφέρει λοιπόν ο νέος ξύλινος φορητός υπολογιστής HP;?

Ο πρώτος ξύλινος φορητός υπολογιστής HP είναι μέρος της σειράς Envy

Ο ξύλινος φορητός υπολογιστής HP έρχεται στην αγορά το φθινόπωρο της σειράς φθοράς από ξύλο

Ο ξύλινος φορητός υπολογιστής HP έρχεται στην αγορά το φθινόπωρο του 2019 με το ξύλινο φινίρισμα του νέου φθόνου

Ο νέος ξύλινος φορητός υπολογιστής HP ακολουθεί την τάση της χρήσης οργανικών υλικών στην κατασκευή υπολογιστών

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές διατίθενται στα χρώματα “Nightfall Black” με φυσικό καρύδι, “Ceramic White” με σημύδα από χαρτί και “Natural Silver” με γκρι σημύδα. Ο ξύλινος κόκκος μπορεί φυσικά να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Η HP υπόσχεται επίσης ότι το ξύλο προέρχεται από βιώσιμες πηγές. Τα νέα σημειωματάρια HP Envy θα βγουν στην αγορά το φθινόπωρο του 2019. Οι τιμές και τα λεπτομερή τεχνικά στοιχεία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Σύντομα διαθέσιμο σε τρεις παραλλαγές χρώματος

Ο ξύλινος φορητός υπολογιστής HP έρχεται στην αγορά το φθινόπωρο του 2019 σε τρία χρώματα από ξύλο

Το λανσάρισμα της αγοράς πραγματοποιείται περίπου ένα χρόνο μετά την εισαγωγή της δερμάτινης επίστρωσης HP Spectre Folio περασμένο φθινόπωρο Το ανθεκτικό δέρμα μαυρισμένο με χρώμιο έχει αλλάξει γνώμη πολλών ανθρώπων για τις σχεδιαστικές φιλοδοξίες της HP. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η νέα σειρά Envy να κάνει το ίδιο. Η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία δείχνει έτσι στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας ότι οι υπολογιστές μπορούν επίσης να κατασκευαστούν με φυσικά υλικά.

Σύμφωνα με την HP, το Envy είναι “ο πρώτος υπολογιστής στον κόσμο κατασκευασμένος από πραγματικό ξύλο”, κάτι που, αυστηρά μιλώντας, δεν είναι αλήθεια. Το Volta V Gaming Computer και το Endless Mission One, και τα δύο κυκλοφόρησαν το 2017, είχαν επίσης καρυδιά και μπαμπού.

Το HP Spectre Folio είναι εν μέρει κατασκευασμένο από πραγματικό δέρμα

Ο ξύλινος φορητός υπολογιστής HP έρχεται στην αγορά το φθινόπωρο του 2019 από hp με δέρμα

Τι γνωρίζουμε ήδη για το HP Latop από ξύλο όσον αφορά τα τεχνικά δεδομένα?

Εκτός από την ξύλινη επιφάνεια, οι νέοι φορητοί υπολογιστές Envy είναι εξοπλισμένοι με τους τελευταίους επεξεργαστές επόμενης γενιάς Intel Core και δεύτερης γενιάς τσιπ AMD Ryzen με γραφικά Vega. Μεταξύ άλλων, παρέχονται με τα νέα προγράμματα οδήγησης trackpad της Microsoft Precision, ενσωματωμένη υποστήριξη Amazon Alexa, λειτουργίες αφύπνισης-φωνής και αφύπνισης, καθώς και τη σύγχρονη λειτουργία αναμονής.

Αν χρειάζεστε κάτι πολύ ιδιαίτερο για να μεταφέρετε το νέο σας ξύλινο φορητό υπολογιστή HP, η HP προσφέρει επίσης μια τσάντα HP Envy Uptown, σακίδιο και μετατρέψιμο σακίδιο από το καλοκαίρι.

Οι νέες τσάντες της σειράς Envy φαίνονται κομψές και άνετες

Ο ξύλινος φορητός υπολογιστής HP έρχεται στην αγορά το φθινόπωρο του 2019 σακίδιο σακίδιο συμπαγές και κομψό

Ο ξύλινος φορητός υπολογιστής της HP θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο του 2019 με το ξύλινο φινίρισμα του φθόνου