Τα βασικά της διαπραγμάτευσης - έτσι πηγαίνουν οι αρχάριοι πριν από τις συμβουλές για αρχάριους

Εκμάθηση συναλλαγών – σημαντικές συμβουλές για αρχάριους

Η διαπραγμάτευση σημαίνει συνεχή σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων. Επειδή οι χρηματοπιστωτικές αγορές υπόκεινται σε ισχυρές διακυμάνσεις και μόνο εκείνοι που τις εκμεταλλεύονται έξυπνα θα έχουν τελικά κέρδη. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μόνο μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Χάρη στους διαδικτυακούς λογαριασμούς φύλαξης, είναι πλέον δυνατή η συμμετοχή ιδιωτών στην αγορά και πώληση μετοχών και κινητών αξιών.

Για τους άπειρους αρχάριους, ωστόσο, η διαπραγμάτευση μπορεί να έχει μεγάλες απώλειες εάν δεν προχωρήσει σε δομή και στρατηγική. Στο ακόλουθο άρθρο εξηγούμε στους αρχάριους πώς μπορούν να επιβεβαιωθούν με επιτυχία στον κόσμο των συναλλαγών.

Trading: τι είναι στην πραγματικότητα?

Οι συναλλαγές συνδέονται συχνά με λίγη δουλειά και υψηλά κέρδη, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Ο όρος «διαπραγμάτευση» σημαίνει διαπραγμάτευση χρηματοπιστωτικών μέσων. Αγορά και πώληση κινητών αξιών, νομισμάτων, πιστοποιητικών εμπορευμάτων και συμβολαίων διαφοράς. Δεν βασίζεται κανείς σε μακροπρόθεσμο σχέδιο, αλλά στοχεύει κυρίως σε βραχυπρόθεσμες, αλλά κερδοφόρες επενδύσεις (Συναλλαγές ημέρας).

Ο κύριος στόχος εδώ είναι να κάνουμε προβλέψεις για τις εξελίξεις της αγοράς και να δημιουργήσουμε κέρδη με βάση αυτές τις εικασίες. Αυτό που έχει σημασία για τον έμπορο δεν είναι τι αγοράζει, αλλά μάλλον να κερδίσει χρήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα – με λίγη προσπάθεια.

Τα βασικά της διαπραγμάτευσης - έτσι πηγαίνουν οι νεοεισερχόμενοι πριν προσλάβουν επιχειρηματίες

Χρήσιμες συμβουλές για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα

Ποιός είναι Μάθετε να εμπορεύεστε πρέπει να τηρεί μερικούς βασικούς κανόνες.

Επιλέγοντας τον σωστό μεσίτη

Το πιο σημαντικό είναι να βρεις έναν καλό μεσίτη. Ένας μεσίτης λειτουργεί ως πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που αγοράζει εμπορικά αντικείμενα για λογαριασμό σας. Δεν είναι δυνατόν για ιδιώτες να αγοράζουν ανεξάρτητα μετοχές στο χρηματιστήριο. Κατά την επιλογή μεσίτη, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

  • έλεγχος: Ρύθμιση από αρχές όπως η BaFin, Financial Conduct Authority (FCA) από τη Μεγάλη Βρετανία ή τις Κυπριακές Αξίες
  • Λογαριασμός μεσίτη: Το κόστος πρέπει να παραμένει διαχειρίσιμο και να μην καταναλώνει ολόκληρο το εισόδημα.
  • Γερμανική εξυπηρέτηση πελατών
  • Οι αξιολογήσεις πελατών μπορούν να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα του μεσίτη.

Επιλέξτε το σωστό λογισμικό

Επιπλέον, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών είναι απαραίτητη για τη λειτουργία αυτού του επαγγέλματος. Αυτό το λογισμικό αντιπροσωπεύει την άμεση σύνδεση μεταξύ εσάς και του μεσίτη σας. Η επιλογή είναι μεγάλη: Εκτός από τις αγορές eToro, MetaTrader και Admiral Markets, υπάρχουν αμέτρητοι πάροχοι που ειδικεύονται στις διαδικτυακές συναλλαγές.

Τα βασικά της διαπραγμάτευσης - έτσι προχωρούν οι νεοεισερχόμενοι πριν από την ανάλυση και τη στρατηγική

Αναπτύξτε ένα σχέδιο συναλλαγών

Όσον αφορά τις συναλλαγές, το πιο σημαντικό πράγμα είναι μια στρατηγική προσέγγιση προκειμένου να δημιουργηθεί μια απόδοση. Ωστόσο, λόγω της κερδοσκοπίας, υπάρχουν πάντα απώλειες που οδηγούν τους ανθρώπους σε γρήγορες συναισθηματικές αποφάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις επιτυχημένες πωλήσεις: Γίνεστε αλαζονικοί και πιο πρόθυμοι να αναλάβετε ρίσκα. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να προετοιμάσετε ένα σχέδιο συναλλαγών. Αυτό καθορίζει τους κανόνες για την είσοδο και την έξοδο και ορίζει επίπεδα για τη στάση ζημίας, το κέρδος και την τιμή -στόχο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποτρέψετε λάθη αρχάριων σε αγορές όπως το Forex.

Κρατήστε ένα ημερολόγιο συναλλαγών

Επιπλέον, οι συναλλαγές πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν εταιρεία. Κρατήστε αρχείο όλων των δραστηριοτήτων συναλλαγών στο διαδίκτυο για να έχετε μια καλή επισκόπηση των ενεργειών σας. Τα ακόλουθα σημεία μπορούν να σημειωθούν στο ημερολόγιο συναλλαγών:

  • Προτάσεις για εμβάθυνση της γνώσης των συναλλαγών
  • στρατηγική και προγραμματισμένη προσέγγιση
  • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε επαγγέλματος
  • Τεκμηριώστε επιτυχίες και αποτυχίες
  • Αξιολόγηση: Βγάλτε τα συμπεράσματά σας από τα λάθη σας.

Τα βασικά της διαπραγμάτευσης - έτσι πηγαίνουν οι νεοεισερχόμενοι στη δουλειά τους από το σπίτι

Να είσαι πάντα ήρεμος

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αυτό το επάγγελμα αποτελεί κερδοσκοπία υψηλού κινδύνου. Κατά συνέπεια, πάντα θα υπάρχουν αποτυχίες. Μην αποθαρρύνεστε από τέτοιες στιγμές, αλλά μάλλον δείτε τις ως κίνητρο και ευκαιρία να βελτιωθείτε. Άλλωστε, δεν είναι για τίποτα άλλο ότι αν δεν ρισκάρεις τίποτα, δεν θα κερδίσεις τίποτα!

Ποντάρετε στις τάσεις

Τέλος, είναι σημαντικό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά όταν κάνετε συναλλαγές. Ακολουθήστε την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς και την πορεία. Εάν αυτό αυξηθεί, δεν πρέπει να διστάσετε πολύ, αλλά να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας το συντομότερο δυνατό και να κάνετε μια επένδυση.

Τα βασικά της διαπραγμάτευσης - έτσι προχωρούν οι νεοεισερχόμενοι στην αναζήτηση αγορών