Το 2018, η αμερικανική εταιρεία Palm κυκλοφόρησε το μικροσκοπικό smartphone πρώτης γενιάς Palm. Αρχικά αναπτύχθηκε μόνο ως συνοδευτική συσκευή ως μέρος ενός προγράμματος κοινής χρήσης αριθμού τηλεφώνου Verizon. Εκείνη την εποχή δεν ήταν ακόμη σε θέση να λειτουργήσει ως αυτόνομη συσκευή. Μετά την κυκλοφορία, υπήρξαν κατανοητά αρνητικές κριτικές στις οποίες το smartphone Palm χαρακτηρίστηκε ως “ένα μικροσκοπικό δεύτερο κινητό τηλέφωνο που δεν χρειάζεται κανένας”. Φέτος, ωστόσο, η Palm εξέπληξε με μια ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένης μιας εντελώς νέας έκδοσης του Palm, η οποία θα μπορούσε να βελτιώσει αποτελεσματικά την εικόνα της εταιρείας. Ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο νέο smartphone Palm.

Μικρό αλλά ωραίο; Θα το μάθουμε!

Το μικροσκοπικό smartphone Palm είναι πλέον μια ανεξάρτητη συσκευή τόσο μικρή όσο μια πιστωτική κάρτα

Τι προσφέρει το νέο smartphone Palm και αξίζει να το αγοράσετε?

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Palm, το νέο smartphone Palm μπορεί επιτέλους να χρησιμοποιηθεί ως σόλο κύριο τηλέφωνο. Οι νέες ενημερώσεις λογισμικού οφείλονται σε βελτιώσεις που περιλαμβάνουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ταχύτερη απόδοση και καλύτερη λήψη εικόνας από την κύρια κάμερα των 12 MP.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone Palm ως αυτόνομη συσκευή, πρέπει να αλλάξετε το αρχικό σας τηλέφωνο σε ένα κατάστημα Vodafone και να αγοράσετε το νέο.

Δύο κάμερες μπροστά και πίσω

Το μικροσκοπικό smartphone Palm είναι πλέον μια ανεξάρτητη συσκευή με δύο νέες κάμερες 12 και 8 mp

Το smartphone Palm είναι ελαφρύ, λεπτό και περίπου το ίδιο μέγεθος με μια πιστωτική κάρτα, ώστε να χωράει ακόμα και στην πιο μικρή τσέπη ή πορτοφόλι. Ωστόσο, αυτό το μικροσκοπικό μέγεθος εξακολουθεί να μην προσφέρει τη σωστή πλατφόρμα για άνετη εγγραφή μηνυμάτων κειμένου ή e-mail και ως εκ τούτου προορίζεται περισσότερο για εφήβους και ενήλικες με λεπτά δάχτυλα. Προσφέρει οθόνη HD 3,3 ιντσών (720p) με 445 ppi και a Gorilla Glass 3 υδατοαπωθητική επίστρωση.

Με το μικρό του μέγεθος, αυτό το κινητό τηλέφωνο ταιριάζει ακόμα και στην πιο μικρή τσέπη

Το μικροσκοπικό smartphone Palm είναι πλέον μια ανεξάρτητη συσκευή τόσο μεγάλη όσο μια mastercard

Προδιαγραφές του ολοκαίνουργιου Palm smartphone

Κάτω από την κουκούλα του κινητού τηλεφώνου Palm υπάρχει ένα Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 435 με αποθηκευτικό χώρο 32 GB και 3 GB RAM. Το λειτουργικό σύστημα βασίζεται στο Android 8.1 Oreo. Το smartphone Palm διαθέτει κάμερα 12 MP με φλας στο πίσω μέρος και κάμερα selfie 8 MP. Ενώ δεν υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για ασφάλεια, η συσκευή προσφέρει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.

Δεδομένου ότι το smartphone Palm λειτουργεί επίσης ως φορετό, ορισμένοι τυπικοί αισθητήρες είναι ενσωματωμένοι σε αυτό. Όπως και με τους περισσότερους σύγχρονους ιχνηλάτες γυμναστικής, περιλαμβάνει G-επιταχυνσιόμετρο, GPS, διακόπτη εγγύτητας, eCompass και γυροσκόπιο. Ωστόσο, εάν θέλετε να λάβετε μια οπτική εικόνα των μετρήσεων φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή από το Google Play.

Ιδανικό για αθλητές που δεν έχουν χώρο για μεγάλα κινητά τηλέφωνα

Το μικροσκοπικό smartphone Palm είναι πλέον μια ανεξάρτητη συσκευή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης για αθλητές

Η λειτουργία ζωής σας βοηθά να εξοικονομήσετε μπαταρία και να περάσετε λιγότερο χρόνο στο τηλέφωνο

Το smartphone Palm περιέχει μπαταρία 300 mAh που διαρκεί περίπου μία ημέρα όταν φορτιστεί πλήρως και είναι ενεργοποιημένη η “Λειτουργία ζωής”. Διαφορετικά, περιμένετε περίπου οκτώ ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο GPS, τη ροή μουσικής και τις καταστάσεις γυμναστικής, η μπαταρία εξαντλείται ακόμη πιο γρήγορα. Τουλάχιστον χρειάζεται μόνο μία ώρα για να το επαναφορτίσετε πλήρως.

Σχεδόν τέσσερις φορές μικρότερο από ένα συνηθισμένο smartphone

Το μικροσκοπικό smartphone Palm είναι πλέον μια ανεξάρτητη συσκευή 4 φορές μικρότερη από ένα smartphone

Τι είναι όμως στην πραγματικότητα το “Life Mode”; Ουσιαστικά, αυτή είναι μια απλοποιημένη λειτουργία “μην ενοχλείτε”. Αυτό σας βοηθά να εξοικονομήσετε μπαταρία και να περάσετε λιγότερο χρόνο στο τηλέφωνο. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία ζωής, δεν θα λαμβάνετε κλήσεις ή ειδοποιήσεις ενώ η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Όταν “ξυπνήσετε” μπορείτε να δείτε όλα όσα έχετε χάσει στο μεταξύ στην επάνω γραμμή. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία όπως θέλετε πατώντας απλά το εικονίδιο παλάμης.

Απωθητικό νερού και σκόνης με ανθεκτική σε κρούση οθόνη γορίλα

Το μικροσκοπικό smartphone Palm είναι πλέον μια ανεξάρτητη συσκευή, αδιάβροχη και απωθητική στη σκόνη, μικροσκοπική

Η ιδέα του smartphone Palm, σε γενικές γραμμές, είναι να σας βοηθήσει να περνάτε λιγότερο χρόνο στο τηλέφωνο και να είστε πιο δραστήριοι στον πραγματικό κόσμο. Ένα σοβαρό πρόβλημα για όλο και περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο. Η συσκευή είναι από μόνη της ένας πανέμορφος, μικρός, καλά σχεδιασμένος εκκινητής συνομιλιών. Δυστυχώς, το μέγεθός του και τα συναφή ζητήματα συμβατότητας εξακολουθούν να είναι ένα απογοητευτικό εμπόδιο για πολλούς. Εξάλλου, τα πτυσσόμενα κινητά τηλέφωνα πρόκειται να βγουν στην αγορά! Τελικά, είναι καλύτερο να εξοικονομήσετε χρήματα πατώντας απλά το κουμπί Μην ενοχλείτε ήδη σε όλα τα τηλέφωνα και ακολουθώντας το πρόγραμμα της ημέρας.

Δεν είναι πλέον μια απλή συντροφική συσκευή

Το μικροσκοπικό smartphone με φοίνικες είναι πλέον μια αυτόνομη συσκευή συνοδευτικής συσκευής, πλέον αυτόνομη