Το Tesla Model 3 είναι ένα υπερσύγχρονο sedan χωρίς κλειδί. Αντ ‘αυτού, το σεντάν μπορεί να ξεκλειδωθεί και να ξεκινήσει με ένα smartphone, μια κλειδαριά σε σχήμα αυτοκινήτου ή μια κάρτα κλειδιού. Αυτά είναι χρήσιμα μόνο μέχρι να χάσετε το κλειδί σας ή να πεθάνει το κινητό σας. Ένας δημιουργικός οδηγός κατάλαβε πώς να βεβαιωθεί ότι το Tesla Model 3 θα ξεκλειδώνει και θα ξεκινάει πάντα. Απλώς εμφύτευσε το τσιπ RFID της κάρτας κλειδιού στον πήχη της.

Αντί για συνηθισμένα κλειδιά, το Tesla Model 3 χρησιμοποιεί ειδικές κάρτες

Αυτή η κυρία εμφύτευσε το κλειδί της Tesla Model 3 στην κάρτα κλειδιού μπράτσου της tesla

Το κλειδί Tesla Model 3 περιέχει ένα μικροσκοπικό τσιπ που φαίνεται να είναι εύκολο να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς

Amie DD είναι προγραμματιστής λογισμικού, cosplayer και αυτοχαρακτηρισμένος “δημιουργός πραγμάτων”. Εξηγεί σε ένα βίντεο, ότι πριν από χρόνια είχε ήδη εμφυτεύσει ένα τσιπ RFID στο μπράτσο της.

Με αυτό, μπορεί να ανοίξει την μπροστινή πόρτα του σπιτιού της και να στείλει το πρόγραμμα περιήγησης από το smartphone της στον προσωπικό της ιστότοπο.

Όταν προπαραγγείλει το Tesla Model 3, διαπίστωσε ότι πιθανότατα θα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο με την κάρτα κλειδιού. Δεν είχε τύχη να μεταφέρει το λογισμικό στο υπάρχον τσιπ της. Έτσι αποφάσισε να βγάλει το τσιπ της κάρτας και να το εμφυτεύσει στο μπράτσο της.

Το τσιπ είναι περίπου στο μέγεθος ενός LEGO Stormtrooper

Αυτή η κυρία εμφύτευσε το κλειδί της Tesla Model 3 στο μπράτσο της χρησιμοποιώντας το μικροσκοπικό τσιπ

Για να το κάνει αυτό, διέλυσε την κάρτα με ακετόνη και έβαλε το τσιπ τυλιγμένο σε βιοπολυμερές για λόγους υγιεινής. Από εκεί πήγε σε ένα στούντιο τροποποίησης σώματος στο Austστιν του Τέξας και σε έναν κύριο με το όνομα Ανανάς, να έχει εμφυτευμένο το τσιπ στον πήχη της. Σε άλλο βίντεο δείχνει την εμφύτευση. Έχει και αυτή τη δίκη της Hackaday έγγραφα, ένα ιστολόγιο που δημοσιεύει πολλά άρθρα σχετικά με τις παραβιάσεις υλικού και λογισμικού κάθε μέρα.

Ο Pineapple Tagnaroa είναι καλλιτέχνης τροποποίησης στο Shaman Modifications

Αυτή η κυρία εμφύτευσε το κλειδί Tesla Model 3 στο χέρι της amie dd και ανανά

Ενώ δεν δείχνει το τσιπ σε δράση στο βίντεο, εξήγησε στο Twitter ότι το χέρι της ήταν πρησμένο αμέσως μετά την εμφύτευση του τσιπ. Η Amie DD δήλωσε επίσης ότι το τσιπ λειτουργεί, αν και το εύρος από το μπράτσο της μέχρι την κονσόλα πρέπει να είναι περίπου 25mm. Ο προγραμματιστής λογισμικού ελπίζει ότι αυτό θα βελτιωθεί όταν υποχωρήσει το πρήξιμο. Η Amie είπε ότι παρήγγειλε άλλα δύο κλειδιά και σχεδιάζει να έρθει ένας τεχνικός τεχνικής υπηρεσίας της Tesla στο σπίτι της και να της δείξει πώς να συντονίσει τα κλειδιά με το όχημά της.

Αυτά και άλλα εμφυτεύματα θα γίνουν σύντομα ένα ουσιαστικό μέρος της καθημερινής μας ζωής

Αυτή η κυρία εμφύτευσε το κλειδί της Tesla Model 3 στο χέρι της amie dd και το εμφύτευμα της

Δεν είναι το πρώτο hack του Tesla Model 3 που έγινε viral το τελευταίο διάστημα

Το hack του Amie δεν είναι το μόνο hack του Tesla Model 3 που εμφανίστηκε πρόσφατα στον ιστό. Στις αρχές του έτους, η YouTuber Simone Giertz αποφάσισε ότι η αναμονή για μια ηλεκτρική παραλαβή από την Tesla ήταν αρκετή για εκείνη. Έτσι αποφάσισε να φτιάξει το δικό της.

Με τη βοήθεια μηχανικών και ειδικών τροποποίησης αυτοκινήτου, ο Giertz μπόρεσε να αφαιρέσει το πάνω μισό του αυτοκινήτου για να επεκτείνει την περιοχή φόρτωσης, να προσθέσει μια σχάρα οροφής, προβολείς HELLA και ένα πίσω παράθυρο από ένα GMC Canyon και έτσι να μετατρέψει το sedan σε πλήρως λειτουργική παραλαβή. Δημοσίευσε ένα στις 18 Ιουνίου Διαφήμιση για το σπιτικό Truckla. Ενώ η παραλαβή είναι έτοιμη, η Giertz λέει ότι πρέπει ακόμα να το κάνει στεγανό. Πρέπει επίσης να τελειώσει το εσωτερικό, να ολοκληρώσει μέρος του σώματος και να εγκαταστήσει ένα κιτ ανύψωσης.

Το Truckla μπορεί να είναι μια μη συμβατική ιδέα, αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Ο Έλον Μασκ άφησε να εννοηθεί μια παραλαβή της Tesla τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης ένα πρωτότυπο ημιρυμουλκούμενου φορτηγού το 2017, το οποίο φέρεται να είναι τελικά έτοιμο για την αγορά φέτος.

Το Truckla και ο περήφανος σχεδιαστής του

Αυτή η κυρία εμφύτευσε το κλειδί της Tesla Model 3 στο μπράτσο της simone giertz και την truckla

Πώς θα είναι η παραλαβή του Έλον Μασκ;?

Αυτή η κυρία εμφύτευσε το κλειδί της Tesla Model 3 στο μπράτσο της στο puckup truckla auto