Το νερό είναι απαραίτητο για τη ζωή στη γη, από την άποψη αυτή επίσης για τη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος και επίσης για όλα τα έμβια όντα. Εκτός από το ότι χρειαζόμαστε νερό για να επιβιώσουμε, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Πίνοντας 8 ποτήρια ή περισσότερο νερό την ημέρα μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και την εστίασή σας, να βοηθήσει στην πέψη, να αποβάλει τις τοξίνες, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, να προωθήσει ένα υγιές βάρος, ακόμη και να ανακουφίσει τους πονοκεφάλους. Ωστόσο, η ποιότητα του νερού έχει συζητηθεί πολύ πρόσφατα και όλο και λιγότεροι άνθρωποι πίνουν από τη βρύση. Άλλωστε το ότι το νερό είναι καθαρό δεν σημαίνει ότι είναι καλό για εμάς και τους συνανθρώπους μας. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που όλο και περισσότεροι άνθρωποι μεταβαίνουν σε διανομείς νερού στο σπίτι και στο γραφείο.

Το νερό δεν είναι απλά νερό

Τα κορυφαία 5 πλεονεκτήματα των διανομέων νερού που συνδέονται με τη βρύση για το νερό στο σπίτι και στο γραφείο είναι ζωτικός πόρος

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι δυνητικών αγοραστών που πρέπει να λάβετε υπόψη – οι διανομείς νερού γαλόνι και αυτοί που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το σωλήνα. Και τα δύο εξυπηρετούν ουσιαστικά τον ίδιο σκοπό – παρέχουν μια καθαρή πηγή πόσιμου νερού. Στο σημερινό άρθρο, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε κυρίως σε ενσύρματες συσκευές παροχής νερού για το σπίτι και το γραφείο.

Αυτές οι συσκευές ενσωματώνουν ένα ειδικό σύστημα φίλτρων που φιλτράρει το νερό της βρύσης από όλους τους ρύπους, συμπεριλαμβανομένου του χλωρίου, των βακτηρίων, της βρωμιάς και των οσμών. Είναι επίσης ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον καθώς δεν χρησιμοποιούν επιβλαβή και ρυπογόνα πλαστικά μπουκάλια. Ωστόσο, αυτοί οι παράγοντες δεν βρίσκονται πουθενά κοντά σε αυτό που έχει να προσφέρει αυτός ο τύπος διανομέα νερού. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα κορυφαία 5 πλεονεκτήματα των διανομέων με καλώδιο νερού για το σπίτι και το γραφείο, τα οποία θα σας βοηθήσουν να λάβετε τεκμηριωμένη προσωπική τελική απόφαση.

Δύσκολα μπορείτε να βασιστείτε στο νερό της βρύσης αυτές τις μέρες

Τα κορυφαία 5 πλεονεκτήματα των διανομέων νερού βρύσης για το σπίτι και το γραφείο νερό βρύσης βρύσης στο σπίτι

Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση

Με γραμμή Διανομέας νερού συνήθως δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε μέτρα από τον σωλήνα νερού και επίσης χρειάζεται μια κοντινή πρίζα. Χάρη σε έναν διανομέα νερού, αυτή η συσκευή δεν μπορεί μόνο να εγκατασταθεί σε μεγαλύτερη απόσταση, αλλά επίσης δεν περιορίζει τη χρήση άλλων συσκευών που εξαρτώνται από το νερό, όπως πλυντήρια πιάτων ή πλυντήρια.

Η συντήρηση αφορά κυρίως την καλή υγιεινή. Αδειάζετε τακτικά το δίσκο στάγδην και διατηρείτε καθαρά όλα τα εξωτερικά μέρη του διανομέα νερού. Ενώ οι διανομείς νερού γαλόνι πρέπει να απολυμαίνονται επαγγελματικά περίπου κάθε 3 μήνες, οι ενσύρματες συσκευές χρειάζονται τέτοια συντήρηση μόνο κάθε 6 μήνες.

Η καθημερινή υγιεινή και η ετήσια συντήρηση είναι όλες οι ανάγκες του διανομέα νερού

Τα κορυφαία 5 πλεονεκτήματα των ενσύρματων διανομέων νερού για διανομείς νερού στο σπίτι και στο γραφείο στο γραφείο

Το νερό από το δοχείο νερού βρύσης για το σπίτι και το γραφείο δεν περιέχει επιβλαβές χλώριο

Το νερό της βρύσης μυρίζει και έχει γεύση χλωρίου. Λίγα πράγματα θα αλλάξουν σε αυτό στο εγγύς μέλλον. Αυτή η χημική ουσία έχει χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση του πόσιμου νερού από τα τέλη του 19ου αιώνα καθώς ελέγχει την ανάπτυξη βακτηρίων όπως το E. coli και το Giardia. Ταυτόχρονα, όμως, το χλώριο οδηγεί στο σχηματισμό ελεύθερων ριζών στο σώμα. Οι ελεύθερες ρίζες είναι καρκινογόνες και προκαλούν τεράστια βλάβη στα κύτταρά μας. Η τεχνολογία στους διανομείς νερού φιλτράρει το 99% όλων των τοξινών, συμπεριλαμβανομένου του χλωρίου. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη γεύση, τη μυρωδιά ή την ποιότητα – το φιλτραρισμένο νερό από αυτό το μηχάνημα έχει πρακτικά γεύση σαν φρέσκο ​​νερό πηγής.

Τόσο καθαρό όσο το πραγματικό νερό πηγάδι

Τα κορυφαία 5 πλεονεκτήματα του διανομέα νερού που συνδέεται με τη βρύση για το σπίτι και το γραφείο είναι τόσο πρακτικό όσο το νερό της πηγής

Οι διανομείς νερού σε απευθείας σύνδεση εξαλείφουν τον κίνδυνο μόλυνσης από πλαστικό

Περίπου 8,3 δισεκατομμύρια τόνοι πλαστικού παρήχθησαν παγκοσμίως από τη δεκαετία του 1950 έως σήμερα. Μόνο το 9% αυτού ανακυκλώθηκε. Τα υπόλοιπα είναι ρύπανση, η οποία μπορεί να πάρει έως και χίλια χρόνια για να αποσυντεθεί. Ωστόσο, η μόλυνση δεν είναι το μόνο πρόβλημα που επηρεάζει το πλαστικό. Τα περισσότερα πλαστικά αντικείμενα απελευθερώνουν συνεχώς μικρές ποσότητες χημικών στα ποτά ή στα τρόφιμα που περιέχουν. Πολλά πλαστικά μπουκάλια περιέχουν επίσης μια χημική ουσία γνωστή ως διφαινόλη Α (BPA), η οποία είναι καρκινογόνος και βλάπτει τις ορμόνες. Στην περίπτωση των διανομέων νερού με σωλήνες, αυτοί οι κίνδυνοι σχεδόν δεν υπάρχουν καθόλου, καθώς παρέχουν πόσιμο νερό απευθείας από την παροχή νερού και όχι από μπουκάλι.

Καλό για εσάς και τη φύση

Τα κορυφαία 5 πλεονεκτήματα των ενσύρματων διανομέων νερού για τους διανομείς νερού στο σπίτι και στο γραφείο για το χώρο εργασίας

Απεριόριστη παροχή νερού χωρίς απαιτήσεις αποθήκευσης

Οι διανομείς νερού που συνδέονται με σωλήνες για το σπίτι και το γραφείο, όπως υποδηλώνει το όνομα, συνδέονται απευθείας με τον σωλήνα νερού και έτσι προσφέρουν μια πρακτικά απεριόριστη πηγή νερού. Ανεξάρτητα από το πόσα άτομα έχουν πρόσβαση στο διανομέα σας, δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς νερό. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον και μια εκτεταμένη οικογένεια. Επιπλέον, ο ενσύρματος διανομέας νερού δεν απαιτεί επιπλέον χώρο. Ορισμένες συσκευές είναι τόσο συμπαγείς όσο μια τυπική καφετιέρα. Αντίθετα, οι διανομείς νερού γαλόνι χρειάζονται μια σταθερή λύση αποθήκευσης για τα ογκώδη μπουκάλια νερού.

Καθαρό πόσιμο νερό με το πάτημα ενός κουμπιού

Τα κορυφαία 5 οφέλη των διανομέων νερού που συνδέονται με τη βρύση για το σπίτι και το γραφείο Πίνετε νερό πιο συχνά και υγιεινά

Οι διανομείς νερού για το σπίτι και το γραφείο μας κάνουν να πίνουμε περισσότερο νερό

Το σώμα ενός ενήλικα αποτελείται από περίπου 60% νερό. Για να διατηρηθεί αυτό, πρέπει να έχουμε 8 ποτήρια, ή περίπου 2 λίτρα υγρά, κάθε μέρα. Ωστόσο, όταν επικεντρωνόμαστε σε μια συγκεκριμένη εργασία, μπορεί να είναι εύκολο να ξεχάσουμε την ενυδάτωση. Ένας ενσύρματος διανομέας νερού θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο εδώ. Οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές προσφέρουν πλέον κρύο, ζεστό και ανθρακούχο νερό εκτός από ασταθή νερό. Και με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό το είδος ποικιλίας και ευκολίας όχι μόνο σας αφήνει να θέλετε περισσότερα, αλλά σας ενθαρρύνει επίσης να πειραματιστείτε με νόστιμες συνταγές νερού.

Ανεξάρτητα από το αν τελικά επιλέξατε έναν ενσύρματο διανομέα νερού ή έναν με γαλόνια, μια τέτοια συσκευή είναι ήδη ένα απόλυτο must στον ζωντανό και εμπορικό χώρο κάθε σύγχρονου ατόμου.

Έχετε δοκιμάσει ποτέ κάποια από αυτές τις δροσιστικές συνταγές;?

Τα κορυφαία 5 πλεονεκτήματα του διανομέα νερού που συνδέεται με τη βρύση για συνταγές νερού στο σπίτι και το γραφείο με φρούτα και μέντα