Κουραστήκατε από την ακαταστασία των καλωδίων κατά τη φόρτιση του κινητού σας; Στη συνέχεια, θα πρέπει απλώς να μεταβείτε στην ασύρματη φόρτιση. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν ήδη πολλές επιλογές στη διάθεσή σας. Η αρχή είναι σχετικά απλή και πιθανότατα το γνωρίζετε ήδη από την επαγωγική κουζίνα. Εδώ, ωστόσο, η ηλεκτρική ενέργεια ρέει μεταξύ των δύο πηνίων, ένα στη βάση φόρτισης και ένα στο πίσω μέρος του smartphone. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας στο σταθμό φόρτισης και τελειώσατε. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία φόρτισης έχει αναπτυχθεί πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό και μεγάλες εταιρείες όπως η Starbucks, για παράδειγμα, έχουν αρχίσει να τις ενσωματώνουν απευθείας σε τραπέζια και πολυθρόνες. Έτσι, μπορείτε άνετα και εύκολα να φορτίσετε το smartphone και το tablet σας με ένα αρωματικό φλιτζάνι καφέ και να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Όχι λιγότερο ενδιαφέρον είναι το σχέδιο της DuPont να ενσωματώσει την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης στην επιφάνεια εργασίας της Corian για τη σύγχρονη κουζίνα. Ως αποτέλεσμα, η μπαταρία θα είναι σχεδόν πάντα γεμάτη και το κινητό τηλέφωνο θα είναι πάντα στο χέρι. Πολύ πρακτικό για παθιασμένους μάγειρες που δεν μπορούν να αντέξουν πολύ χωρίς το smartphone τους.

φορτιση κινητου τηλεφωνο αγορα smartphone corian σταθμος φορτισης επιφάνεια εργασίας εξοπλισμός κουζίνας dupont

φόρτιση κινητού τηλεφώνου dupont corian σταθμός φόρτισης πιείτε καφέ

Αλλά όταν πρόκειται για έπιπλα φιλικά προς κινητά, η Ikea έχει σαφώς προτεραιότητα. Ο Σουηδός κατασκευαστής επίπλων πουλά τραπέζια και φώτα που περιέχουν σταθμό φόρτισης από τις 15 Απριλίου 2015 – ένας επιτυχημένος συνδυασμός απλού, σκανδιναβικού σχεδιασμού και πρωτοποριακής τεχνολογίας. Τα έπιπλα φαίνονται εντελώς φυσιολογικά και με την πρώτη ματιά δεν διαφέρουν σχεδόν καθόλου από τα συμβατικά έπιπλα. Μόνο ένας γύρος συν δείχνει στον χρήστη πού βρίσκεται ο σταθμός φόρτισης – πολύ κομψός και διακριτικός.

Φορτίστε ασύρματα το κινητό σας ασύρματα φορτίστε το smartphone σας. Έπιπλα πρωινού ikea

φόρτιση κινητού τηλεφώνου ασύρματη ασύρματη καινοτόμος τεχνολογία επίπλων ikea

κινητό τηλέφωνο φόρτισης ασύρματης φόρτισης ikea έπιπλα ελαφρύ smartphone

Η λειτουργία ασύρματης φόρτισης είναι διαθέσιμη μόνο στα νεότερα smartphones όπως τα Lumia 830 και Lumia 930 καθώς και τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge. Το Google Nexus και τα καλύτερα LG smartphones είναι επίσης έτοιμα για ασύρματη φόρτιση. Τα παλαιότερα μοντέλα μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με ειδικό κάλυμμα για ασύρματη φόρτιση. Μπορείτε να βρείτε ξανά ένα από αυτά στην Ikea. Πωλείται με το όνομα Vitahult.

Αλλά η καλύτερη λύση είναι σίγουρα να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο κινητό τηλέφωνο που διαθέτει λειτουργία ασύρματης φόρτισης. Και αν δεν έχετε βαρεθεί μόνο την ακαταστασία των καλωδίων, αλλά και τις συμβάσεις κινητής τηλεφωνίας και τις προκαταβολές, τότε σίγουρα πρέπει αγοράστε ένα νέο κινητό τηλέφωνο σε δόσεις, για παράδειγμα στο telsol.de. Εκεί θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία smartphone από Samsung, Apple, Sony, LG ή HTC. Όλα τα μοντέλα είναι φυσικά διαθέσιμα χωρίς σύμβαση και σε δόσεις. Έτσι παραμένετε εντελώς ελεύθεροι και ευέλικτοι. Μην ξεχάσετε να δώσετε προσοχή σε μια υπάρχουσα λειτουργία ασύρματης φόρτισης! Καλή περιήγηση!

κινητό τηλέφωνο φόρτισης ασύρματος σταθμός φόρτισης φορητό υπολογιστή smartphone

Φορτίστε ασύρματα το κινητό σας τηλέφωνο nokia lumia smartphone