Θα θέλατε να κατευθύνετε και να ελέγχετε το σπίτι σας με τη φωνή σας ή με μια χειρονομία; Θέλετε οι συσκευές σας να εξασφαλίζουν ό, τι είναι απαραίτητο για την άνεσή σας και να κάνουν κάτι για αυτό οι ίδιοι; Τότε μάλλον θέλετε ένα έξυπνο σπίτι και εδώ είναι μερικές καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας από το 2019 που θα σας φέρουν πιο κοντά στο σπίτι των ονείρων σας.

Τα δωρεάν συστήματα αφής είναι εδώ τώρα!

συστήματα έξυπνων σπιτιών κεντρική συσκευή

Singlecue -Touch Free Smart Home Gadget

Αυτή η καινοτομία είναι μια νέα γενιά gadget που ελέγχονται από χειρονομίες. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέεστε στην τηλεόρασή σας και σε όλες τις άλλες έξυπνες συσκευές και να τις ελέγχετε όλες από απόσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετακινήσετε το δάχτυλό σας στον αέρα και το αποτέλεσμα που θέλετε θα προκύψει.

Μάθετε περισσότερα για αυτό σέ αυτό τό βίντεο  Στα Αγγλικά. Η στάση του είναι τόσο απίστευτα απλή!

Ελέγξτε το σπίτι σας έξυπνα!

συστήματα έξυπνων σπιτιών πολύ απλή καινοτομία

Echo Dot – Smart Home

Φανταστείτε ότι μόλις σηκωθείτε, ένας έξυπνος βοηθός σπιτιού σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ραντεβού σας. Τότε δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο στο Διαδίκτυο για να μάθετε πότε θα είναι εκεί το λεωφορείο. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε αν θα βρέξει ή όχι. Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε; Ο Echo Dot Smart Home Assistant θα προετοιμάσει αυτές τις πληροφορίες για εσάς σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον, είναι εύκολο να το πάρετε μαζί σας και επίσης να το χρησιμοποιήσετε στη δουλειά ή αλλού.

MySmartBlinds για άνετη εσωτερική θερμοκρασία και φως 

ιδανικό για το σκοτάδι των συστημάτων έξυπνων σπιτιών

Ευφυής διακοπή λειτουργίας με το MySmartBlinds

Τώρα φτάνουμε στην τελευταία γενιά έξυπνων λύσεων συσκότισης. Γιατί γιατί πρέπει να ελέγχετε τις κουρτίνες με το χέρι σε μια εποχή αυτοματισμού; Με τη λύση MySmartBlinds ανοίγουν και κλείνουν σύμφωνα με ορισμένες προτιμήσεις. Ως παράγοντες χρησιμοποιούνται όχι μόνο η ώρα της ημέρας, αλλά και το φως και η θερμοκρασία.

EchoShow – ο δημοφιλής βοηθός σπιτιού για οικογένειες

έξυπνα συστήματα σπιτιού κλείνουν ραντεβού

EchoShow

Αυτό είναι ένα άλλο έξυπνο gadget που μπορείτε να ελέγξετε χωρίς να το αγγίξετε. Σας αρέσει να συνδυάζετε τηλεφωνικές κλήσεις με άλλες δραστηριότητες στο σπίτι; Τώρα μπορείτε να καλέσετε κάποιον ενώ μαγειρεύετε ή πλένετε τα πιάτα στην κουζίνα! Αυτή η καινοτομία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις οικογένειες με παιδιά επειδή μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες για τον προγραμματισμό του ελεύθερου χρόνου τους. Με ορισμένα προγράμματα μπορείτε ακόμη και να μάθετε να σχεδιάζετε ή να ζωγραφίζετε από αυτό. Τέλος, μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε άλλα δωμάτια μέσω της σύνδεσης με άλλες έξυπνες συσκευές. Θα θέλατε να ανεβάσετε την αγαπημένη σας μουσική το ίδιο γρήγορα; Αυτό λειτουργεί επίσης με αυτό το gadget SmartHome.

Έξυπνη ασφάλεια στο σπίτι του μέλλοντος 

κλειδώστε έξυπνα συστήματα έξυπνων σπιτιών

Ultraloq έξυπνη ασφάλεια σπιτιού τελευταίας γενιάς

Ξεχνάτε ή χάνετε τακτικά πράγματα; Οι υπάλληλοι ή οι ενοικιαστές σας φεύγουν από το διαμέρισμα χωρίς να επιστρέψουν τα κλειδιά; Θέλετε να μάθετε πότε και από ποιον άνοιξε η πόρτα; Χρειάζεστε επιπλέον ασφάλεια; Είστε εξαιρετικά προετοιμασμένοι για όλες αυτές τις καταστάσεις με την καινοτομία Ultraloq!

Τώρα μπορείτε να ελέγξετε το σπίτι σας από απόσταση!

έξυπνα συστήματα σπιτιού για έξυπνη συσκευή

Δείξτε την τηλεόραση όταν πρέπει να είναι κομψή!

εύχρηστα συστήματα έξυπνων σπιτιών