Όσον αφορά τη θέρμανση με υπέρυθρη ακτινοβολία, η Welltherm GmbH, με έδρα το Lüdenscheid, είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους που έχει κάνει το όνομά της στην Ευρώπη με την καινοτόμο τεχνολογία της. Η εταιρεία αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας υπέρυθρες θερμάστρες Made in Germany. Ο ειδικός στην υπέρυθρη τεχνολογία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ακριβή και προσεκτική επεξεργασία, στα καλύτερα εξαρτήματα υλικών και στην πιστοποιημένη ασφάλεια των προϊόντων. Εκτός από τα πολυάριθμα τυποποιημένα συστήματα, ο κατασκευαστής προσφέρει επίσης εντελώς εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών.

Welltherm-1600x1200

Εμπειρία και τελευταίες τεχνολογίες

Η Welltherm GmbH μπορεί να ανατρέξει σε δεκαετίες εμπειρίας, η οποία περιλαμβάνει τόσο την ανάπτυξη όσο και την κατασκευή σύνθετων θερμαντικών στοιχείων για βιομηχανικές εφαρμογές. Πρόκειται για ιατρική τεχνολογία, αυτοκινητοβιομηχανία και εργαστηριακό εξοπλισμό. Η εταιρεία επιτρέπει την εμπειρία που αποκτήθηκε από αυτό να εισρεύσει στην κατασκευή των συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης και έτσι επιτυγχάνει αποτελεσματικά αποτελέσματα που εξασφαλίζουν έλεγχο της θερμοκρασίας στο βαθμό και αξιόπιστη ασφάλεια της διαδικασίας. Η Welltherm βελτιώνει συνεχώς τις συσκευές της και βασίζεται στις τελευταίες τεχνολογίες για ένα πρωτοποριακό μέλλον. Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτές οι πτυχές έχουν κάνει την εταιρεία έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα Θέρμανση με υπέρυθρο έκανε.

Υπέρυθρη θερμότητα σε 6 βήματα από το Welltherm

Με δύο υποκαταστήματα πωλήσεων, 20 τοποθεσίες και ένα δίκτυο συνεργατών, η εταιρεία φροντίζει τους πελάτες της. Το δίκτυο της εταιρείας εκτείνεται από το βόρειο Norderstedt κοντά στο Αμβούργο μέχρι το Hilzingen στη νότια Γερμανία. Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι στους πελάτες από τις περιοχές γύρω από τις τοποθεσίες παρέχεται η καλύτερη δυνατή πρόσβαση παντού. Η Welltherm συνοδεύει τους πελάτες της μέχρι την υπέρυθρη θέρμανση βάσει αναγκών και διασφαλίζει ότι ακολουθούνται όλα τα απαραίτητα βήματα. Η εταιρεία το κάνει ως εξής:

welltherm-2-1600x1200

Έργο υπέρυθρης θέρμανσης με Welltherm

  1. Βήμα: επικοινωνία

Συζήτηση για τις ανάγκες και τα αιτήματα των πελατών. Ανάλυση της δεδομένης κατάστασης και συμβουλές στο τηλέφωνο.

  1. 3ο βήμα: μέτρηση επί τόπου

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Αξιολόγηση της προσπάθειας και των μετρήσεων.

  1. Βήμα: Προσδιορισμός των αναγκών

Ακριβής προσδιορισμός των απαιτήσεων και διαστασιολόγηση του συστήματος θέρμανσης. Ανάλυση στοιχείων και εκτίμηση της προσπάθειας.

  1. Βήμα: σχεδιασμός έργου

Δημιουργία σχεδίου έργου και διαίρεση των βημάτων εργασίας. Συντονισμός του χρόνου υλοποίησης με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

  1. Βήμα: Εγκατάσταση επί τόπου

Εγκατάσταση και ρύθμιση του συστήματος θέρμανσης υπερύθρων. Εφαρμογή όλων των σχετικών μέτρων και θέση σε λειτουργία.

  1. Βήμα: Τελική αποδοχή

Έλεγχος του συστήματος και κοινή αποδοχή λειτουργικών και σχετικών με την ασφάλεια επιτόπου.

Υπέρυθρη θέρμανση: το σύστημα

Οι υπέρυθρες θερμάστρες εκπέμπουν ακτίνες θερμότητας που απορροφώνται από όλα τα στερεά αντικείμενα του δωματίου. Η αποθηκευμένη θερμότητα μπορεί, ανάλογα με το αντικείμενο, να απελευθερωθεί στο περιβάλλον για αρκετές ώρες. Ο αέρας στο δωμάτιο δεν χρειάζεται να θερμαίνεται ξανά μόνιμα, όπως συμβαίνει με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης. Η γενική ευημερία των ατόμων που μένουν σε δωμάτια που θερμαίνονται με υπέρυθρα συστήματα είναι αυξημένη. Ταυτόχρονα, τα συστήματα εξασφαλίζουν βιώσιμα στεγνά τοιχώματα, γεγονός που βοηθά στη μείωση του σχηματισμού μούχλας και στη δημιουργία πολύ λιγότερης συσσώρευσης σκόνης. Όλες οι συσκευές Welltherm έχουν πιστοποίηση VDE και μπορούν να εγκατασταθούν σε τοίχους, οροφές ή ως ανεξάρτητες συσκευές.

Η ανάπτυξη εξασφαλίζει πρόοδο στο Welltherm

2013δη από το 2013, η εταιρεία αποφάσισε να κατασκευάσει μια ευρύχωρη επέκταση στη θέση Wibschla 22 στο Lüdenscheid. Λίγο αργότερα ακολούθησε ένα νέο κτίριο περίπου 1000 τετραγωνικών μέτρων και η επέκταση των κτιρίων παραγωγής και εφοδιαστικής. Με την εκτεταμένη επέκταση και τα νέα κτίρια, η εταιρεία αντέδρασε στη φάση ανάπτυξης των τελευταίων ετών και έτσι κάνει νέα αποφασιστικά βήματα προς ένα επιτυχημένο μέλλον. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η δέσμευση της εταιρείας στον τομέα των Εταιρική κοινωνική ευθύνη καθώς και η σχετική εταιρική φιλοσοφία. Γνωστός συνεργάτης συνεργασίας της Welltherm GmbH, ο οποίος συμβάλλει στην υλοποίηση σημαντικών βασικών στόχων της εταιρείας, είναι το παιδικό βασίλειο Rems-Murr-πρωτοβουλία της περιφερειακής ένωσης της Γερμανικής Ένωσης Προστασίας του Παιδιού Schorndorf / Waiblingen e.V..