«Το τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο».

Αυτό το παγκοσμίως γνωστό απόσπασμα προέρχεται από την Αμερικανίδα συγγραφέα Gertrude Stein και προέρχεται από το ποίημα της Ιερή Έμιλυ Λήφθηκε από το 1922. Πρέπει να είχε στο μυαλό της κόκκινα τριαντάφυλλα. Γενικά, η έκφραση σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όπως είναι. Πρόκειται για τον κανόνα ταυτότητας: Α είναι Α. Ναι, σήμερα μιλάμε για την αδιαμφισβήτητη «Βασίλισσα των λουλουδιών»- το κόκκινο τριαντάφυλλο. Μερικά πράγματα είναι απλά διαχρονικά και δεν γίνονται ποτέ κλισέ. Όλοι έχουμε δώσει συχνά κόκκινα τριαντάφυλλα και τα έχουμε λάβει ως δώρα. Τι ένιωσες εκεί;?

Σκεφτήκατε τη σημασιολογία του τριαντάφυλλου;?

κόκκινα τριαντάφυλλα το νερό πέφτει από κοντά

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Το όνομα του ίδιου του τριαντάφυλλου προέρχεται από το Παλαιό Περσικό και υιοθετήθηκε στα Λατινικά ως ροζ. Τα τριαντάφυλλα ανήκουν στο γένος της οικογένειας των τριαντάφυλλων. Είναι γνωστά περίπου 250 είδη αυτού του λουλουδιού. Αυτό το βασιλικό φυτό καλλιεργείται ως διακοσμητικό για περισσότερα από 2000 χρόνια.

Το πολύτιμο έλαιο τριαντάφυλλου, το οποίο είναι μία από τις σημαντικότερες πρώτες ύλες στη βιομηχανία αρωμάτων, εξάγεται από τα πέταλά του. Βασικά τα τριαντάφυλλα είναι θάμνοι. Μερικά από αυτά είναι συμπαγή και μικρά, ενώ άλλα είναι ψηλά ή χρησιμοποιούνται ως αναρριχώμενα φυτά. Τα άνθη είναι συνήθως πενταπλάσια. Τα τριαντάφυλλα αγαπούν κυρίως τα κιμωλώδη εδάφη. Τα κύρια είδη των περισσότερων καλλιεργούμενων τριαντάφυλλων έχουν την προέλευσή τους στην Κεντρική και Νοτιοδυτική Ασία. Σήμερα, περιοχές στην Κεντρική Ευρώπη όπως η ελβετική Γιούρα και οι κοιλάδες των Άλπεων όπως η Βαλτελλίνα και η Κάτω Ενγκαντίν θεωρούνται πολύ πλούσιες σε τριαντάφυλλα.

Μαγευτικός θάμνος λουλουδιών

κόκκινα τριαντάφυλλα τριαντάφυλλο θάμνος κήπος

Είναι αλήθεια ότι ένα τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο ανεξάρτητα από το χρώμα του ή τον τύπο που ανήκει. Πιστεύουμε ακόμα ότι το αρχέτυπο του τριαντάφυλλου είναι – το κόκκινο τριαντάφυλλο. Τι συμβολίζει στην πραγματικότητα αυτή η υπέροχη βασίλισσα των λουλουδιών?

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι το κόκκινο τριαντάφυλλο είναι ένα ισχυρό σύμβολο αγάπης. Αλλά σημαίνει επίσης ομορφιά, γενναιότητα και σεβασμός, ρομαντισμός και πάθος.

Ο αισθησιασμός και η τελειότητα των κόκκινων τριαντάφυλλων δημιουργούν δημιουργικότητα και έμπνευση.

Το τριαντάφυλλο είναι ένα δημοφιλές μοτίβο στη λογοτεχνία και την τέχνη

κόκκινα τριαντάφυλλα ανοιχτό βιβλίο ρομαντικό όμορφο

Είναι επίσης ένα καυτό θέμα στην υψηλή ραπτική

κόκκινα τριαντάφυλλα δημοφιλές μοτίβο γυναικεία μόδα

Η καλοκαιρινή συλλογή των Dolce and Gabbana, για παράδειγμα, χαρακτηρίζεται από υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών φτιαγμένα από φρέσκα κόκκινα τριαντάφυλλα. Οι Ιταλοί σχεδιαστές έχουν συνδυάσει τη λεπτή θηλυκότητα με την εκφραστική έκφραση των τριαντάφυλλων με μεγάλη ευαισθησία.

Γυναικεία συλλογή Dolce and Gabbana για το καλοκαίρι 2015

κόκκινα τριαντάφυλλα σχεδιάστρια συλλογή γυναικεία ρούχα dolce gabbana

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα κάνουν πάντα μεγάλη εντύπωση, ανεξάρτητα από το αν τα χαρίσετε ως ένα μόνο λουλούδι ή ως ανθοδέσμη. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε ποιες άλλες περιπτώσεις μπορείτε να δημιουργήσετε με τη βοήθεια των κόκκινων τριαντάφυλλων. Εκπλήξτε τους αγαπημένους σας και εισαγάγετε λίγο περισσότερο γιορτή στην καθημερινή ζωή!

 Βασιλική ομορφιά και αισθησιακό χάρισμα

κόκκινα τριαντάφυλλα ομορφιά θηλυκό

Μια υπέροχη προσθήκη σε κάθε δώρο

δώρο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα

Φτιάξτε ένα κομπολόι σε σχήμα καρδιάς

κόκκινα τριαντάφυλλα εκπλήσσουν το σχήμα της καρδιάς

Ένας πιστός σύντροφος στις γιορτές του γάμου

ροζ ροζ ρομαντικός γάμος

Διακοσμήστε το αυτο-ψημένο κέικ με αυτό

Bήστε το διακοσμητικό κέικ με κόκκινο τριαντάφυλλο

Δημιουργήστε περισσότερο ρομαντισμό και διακοσμήστε με ροδοπέταλα

κόκκινα τριαντάφυλλα ρομαντικά πέταλα

Αντισυμβατική διακόσμηση τραπεζιού με τριαντάφυλλα και καρδιές

κόκκινα τριαντάφυλλα διακοσμήσεις τραπέζι γιορτή επέτειο γάμου

μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα πάθος έκπληξη