Είμαι σίγουρος ότι ήδη γνωρίζετε! Εκτός από το ζώδιο, ο καθένας μας έχει ένα λουλούδι που ταιριάζει ακριβώς με τον μήνα γέννησής μας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η συμβολική έννοια του λουλουδιού γέννησης αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα του ατόμου που γεννήθηκε τον αντίστοιχο μήνα. Λογικά, τα 12 λουλούδια γέννησης επιλέγονται σύμφωνα με το ετήσιο ημερολόγιο. Είναι πάντα τυπικά της εποχής στην οποία ανήκουν. Σας έχουμε ήδη παρουσιάσει τα πρώτα έξι λουλούδια για τους μήνες γέννησης από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο στο πρώτο μέρος αυτού του άρθρου. Μάλλον έχετε παρατηρήσει ότι κάθε λουλούδι αντιπροσωπεύει ιδιαίτερες ιδιότητες και συσχετίζεται με τα προσωπικά μας χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα επόμενα έξι αγαπημένα μεταξύ των λουλουδιών γέννησης. Αν γεννηθήκατε το δεύτερο εξάμηνο του έτους, σίγουρα μπορείτε να βρείτε το λουλούδι του μήνα που γεννηθήκατε παρακάτω.

Κομψότητα σε μπλε χρώμα! Το δελφίνιο είναι ένα όμορφο, γαλάζιο-ανθισμένο φυτό κήπου που είναι το λουλούδι του μήνα γέννησης, Ιούλιος.

Λουλούδι του μήνα γέννησής σας delphinium blue λουλούδια Κομψότητα χαρακτηριστική για όσους γεννήθηκαν τον Ιούλιο

  • Το δελφίνιο είναι το λουλούδι του μήνα γέννησής σας εάν γεννηθήκατε τον Ιούλιο

Αν γεννηθήκατε τον ηλιόλουστο καλοκαιρινό μήνα Ιούλιο, τότε ο ιππότης είναι το λουλούδι του μήνα της γέννησής σας. Το όμορφο λουλούδι εμπνέει μικρούς και μεγάλους στον κήπο το καλοκαίρι. Τα εντυπωσιακά μπλε πανικά λουλουδιών τους τραβούν αμέσως την προσοχή.

Αυτά τα λουλούδια συνδέονται με τη χάρη και τη θετικότητα. Το δελφίνιο συνδέεται συχνά με ελαφρότητα και ανοιχτόκαρδο. Οι περισσότεροι από αυτούς που γεννήθηκαν τον Ιούλιο λέγεται ότι έχουν αυτές τις ιδιότητες. Υπάρχουν διάφοροι τύποι δελφινίου, οι οποίοι διαφέρουν κυρίως στο ύψος και το χρώμα τους. Τα περισσότερα μεγαλώνουν μεταξύ 140 και 170 εκατοστών. Μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας μπλε στο δελφίνιο. Η παλέτα χρωμάτων εδώ πηγαίνει από ανοιχτό μπλε σε μπλε ουρανό και μεσαίο μπλε σε μοβ. Υπάρχουν επίσης λουλούδια δελφινιού σε λευκό, ροζ και κόκκινο χρώμα, τα οποία σπάνια βλέπουμε. Αυτά τα επιδεικτικά λουλούδια χρειάζονται καλά στραγγισμένο χώμα και άφθονο ήλιο.

 Τα Larkspurs σε μπλε χρώμα είναι ένα στολίδι για τον κήπο.

Λουλούδι του μήνα γέννησής σας delphinium blue blossoms κόσμημα για τον κήπο

Η χάρη των γλαδιόλων είναι μοναδική. Συμβολίζουν τη δύναμη, την ηθική ακεραιότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα.

Λουλούδι του μήνα γέννησής σας λευκό γλαδιόλα στον κήπο φυσική χάρη σύμβολο δύναμης

  • Τα παιδιά του Αυγούστου έχουν το γλαδιόλα ως το λουλούδι του μήνα γέννησής τους

Ο ελκυστικός γλαδιόλης είναι το λουλούδι του μήνα γέννησης, Αύγουστος. Cameρθε σε μας από τη Νότια Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Σε αυτή τη χώρα αυτό το εντυπωσιακό λουλούδι κήπου εξακολουθεί να ονομάζεται “λουλούδι σπαθί” λόγω των μακριών, στενών φύλλων του. Το λουλούδι του μήνα γέννησης, Αύγουστος, όχι μόνο κοσμεί πολυάριθμους κήπους και πάρκα, κόβει επίσης μια ωραία φιγούρα σε ένα μεγάλο βάζο. Υπάρχουν πάνω από 250 είδη γλαδιόλων. Τα περισσότερα γλαδιόλια φτάνουν σε ύψος τα 150 εκατοστά. Το φάσμα χρωμάτων τους περιλαμβάνει όλα τα φανταστικά χρώματα, από λευκό έως ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο έως μοβ. Τα ελκυστικά άνθη του γλαδιόλου μπορούν να είναι μονόχρωμα ή πολύχρωμα και να εκπλήξουν με ενδιαφέρουσες κλίσεις χρώματος. Ανάλογα με την ποικιλία, η περίοδος ανθοφορίας τους μπορεί να ξεκινήσει ήδη από τον Ιούνιο. Μερικά γλαδιόλια ανθίζουν αργά και μας δείχνουν τη λαμπρότητα τους μόνο το φθινόπωρο.

Όσον αφορά τα χρώματα των γλαδιόλων, κάθε λάτρης των λουλουδιών μπορεί να αμφισβητηθεί.

Λουλούδι του μήνα γέννησής σας Gladiolus στον κήπο Υπέροχα χρώματα κάθε φανταστικού χρώματος

Το gladiolus προτιμά ένα ηλιόλουστο σημείο στον κήπο. Τα εξωτικά λουλούδια του είναι μια πραγματική απόλαυση για τα μάτια. Εν ολίγοις, η χάρη του γλαδιόλου είναι μοναδική. Perhapsσως αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε ήδη από τον 17ο αιώνα. φαίνεται δίπλα στο τριαντάφυλλο ως ένδειξη αγάπης. Σήμερα ένα μπουκέτο γλαδιόλες είναι ένα σημάδι θαυμασμού από τον παραλήπτη. Σήμερα ο γλαδιόλης είναι σύμβολο δύναμης, ηθικής ακεραιότητας και σταθερότητας χαρακτήρα. Αυτά είναι τυπικά χαρακτηριστικά εκείνων που γεννήθηκαν τον Αύγουστο.

 Οι Asters μαγεύουν τις αισθήσεις με τα ωραία λουλούδια τους σε εντυπωσιακά χρώματα.

Λουλούδι του μήνα της γέννησής σας Asters σε λεπτό μπλε, λεπτά λουλούδια εντυπωσιακά

  • Ωραίοι αστέρες για όσους γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο

Το λουλούδι που ταιριάζει για τον μήνα γέννησης Σεπτέμβριο είναι ο αστέρας. Αυτό το όμορφο λουλούδι κήπου είναι σύμβολο καλής ελπίδας και από καρδιάς ευχών. Επιπλέον, η υπομονή και η μεγάλη αυτοπεποίθησή τους λέγεται ότι είναι τυπικά χαρακτηριστικά εκείνων που γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο. Αν θέλετε να δείξετε τη βαθιά σας ανησυχία για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, δώστε του ένα μπουκέτο με όμορφα αστέρια. Αυτό σας δείχνει επίσης σεβασμό και σεβασμό για το άτομο που λαμβάνει το δώρο. Βρείτε ένα κατάλληλο μέρος στον κήπο για αυτά τα τυπικά φθινοπωρινά λουλούδια, κατά προτίμηση σε μερική σκιά. Τα λουλούδια θα σας ευχαριστήσουν για αυτό με την πλήρη άνθιση των λεπτών ροζ, μπλε και μοβ αποχρώσεων.

 Οι αστέρες δείχνουν τα όμορφα πολύχρωμα λουλούδια τους τον Σεπτέμβριο.

Λουλούδι του μήνα που γεννηθήκατε Asters στον κήπο όμορφα διαμορφωμένα πολύχρωμα λουλούδια τυπικά του Σεπτεμβρίου

 Ανάλογα με τον λουλουδάτο συμβολισμό, οι κατιφέδες εκφράζουν ζεστή αγάπη και ρομαντικές σκέψεις.

Λουλούδι του μήνα γέννησής σας κατιφέδες πορτοκαλί λουλούδια σύμβολο θερμής αγάπης ρομαντικές σκέψεις

  • Ο κατιφές ανήκει στον μήνα γέννησης Οκτώβριο

Οι πορτοκαλί κατιφέδες ταιριάζουν πολύ με τα παιδιά του Οκτωβρίου. Αποπνέετε ζεστασιά και ενσυναίσθηση. Αυτά τα τυπικά λουλούδια του φθινοπώρου συμβολίζουν επίσης ρομαντικές σκέψεις και στοργή. Σε άλλους πολιτισμούς αντιπροσωπεύουν το πάθος και τη δημιουργικότητα. Αυτά τα κατιφέδες είναι χαμηλής ανάπτυξης ετήσια λουλούδια κήπου που μας δείχνουν τις φωτεινές ανθοφορίες τους σε αποχρώσεις του χρυσού, του πορτοκαλί και του κόκκινου το φθινόπωρο. Μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη φλόγα του χρώματος όλο το φθινόπωρο μέχρι τον πρώτο παγετό. Αυτά τα λουλούδια φροντίζονται εύκολα και τους αρέσει να ευδοκιμούν σε πλήρη ήλιο. Εκτός από τη φυσική ομορφιά τους, οι κατιφέδες έχουν αδιαμφισβήτητη θεραπευτική δράση. Χρησιμοποιούνται κυρίως για δερματικά προβλήματα και για επούλωση πληγών.

 Τα καλλυντικά προϊόντα και τα φάρμακα με εκχύλισμα από κατιφέδες έχουν θεραπευτική επίδραση στα δερματικά παράπονα.

Λουλούδι του μήνα γέννησής σας κατιφέ Οκτωβρίου θεραπευτικές ιδιότητες για δερματικά παράπονα

 Αυτό το όμορφο φθινοπωρινό λουλούδι αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία και την ειλικρίνεια.

Το λουλούδι του μήνα της γέννησής σας χρυσάνθεμο όμορφο φθινοπωρινό λουλούδι αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία και την ειλικρίνεια

  • Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των χρυσάνθεμων

Όποιος γεννιέται τον Νοέμβριο έχει το χρυσάνθεμο ως λουλούδι του μήνα γέννησής του. Ακριβώς το Νοέμβριο τα χρυσάνθεμα δείχνουν τα υπέροχα άνθη τους και διακοσμούν κάθε κήπο με αυτά. Αυτά τα εκπληκτικά λουλούδια προσθέτουν περισσότερο χρώμα στο ύπαιθρο λίγο πριν μπει ο χειμώνας. Τα χρυσάνθεμα συμβολίζουν την ηρεμία και την αισιοδοξία. Για παράδειγμα, το λευκό χρυσάνθεμο αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια και το κίτρινο την αιωνιότητα. Το κόκκινο χρυσάνθεμο, με τη σειρά του, είναι σύμβολο οικείας αγάπης, ενώ το μπλε εκφράζει απεριόριστη πιστότητα.

Τα χρυσάνθεμα είναι ένα φυσικό στολίδι κήπου.

Λουλούδι του χρυσάνθεμου μήνα γέννησής σας στον κήπο λίγο πριν από την ανθοφορία φυσικών κοσμημάτων έξω

Αυτά τα έντονα κόκκινα βράκτια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χαρούμενους και κοινωνικούς ανθρώπους.

Λουλούδι του μήνα γέννησής σας Poinsettia έντονα κόκκινα βράκτια για παιδιά Δεκεμβρίου

  • Το λουλούδι εκείνων που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο είναι η εκπληκτική ποϊνσέτια

Το πιο χαρακτηριστικό λουλούδι της χριστιανικής περιόδου είναι χωρίς αμφιβολία το poinsettia. Εν όψει Χριστουγέννων μπορεί να το δει κανείς παντού και δεν πρέπει να λείπει σε καμία γιορτινή διακόσμηση. Επιπλέον, η poinsettia θεωρείται το οριστικό σύμβολο της περιόδου των Χριστουγέννων. Επιπλέον, σημαίνει επιτυχία και αγάπη. Στην πραγματικότητα, ακριβώς για τα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν όλα τα παιδιά του Δεκεμβρίου. Searchάξτε στον ιστότοπό μας και θα βρείτε ακόμη πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες και συμβουλές φροντίδας για το poinsettia. Το χρειάζεστε ακριβώς όταν αυτό είναι το λουλούδι του μήνα της γέννησής σας.

 Η poinsettia είναι επίσης σύμβολο των εορτασμών του Δεκεμβρίου.

Λουλούδι του μήνα της γέννησής σας Σύμβολο Poinsettia για το