Χαριτωμένο φυτό γιασεμί

Αυτά τα λουλούδια έχουν ισχυρό αποτέλεσμα όχι μόνο στον κήπο, αλλά και στο δωμάτιο στο σπίτι

Μπορείτε να επιτύχετε πολλά στον εξωραϊσμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η έμφαση πέφτει στην εμφάνιση και σε άλλες – στα αρώματα. Όσον αφορά το φυτό γιασεμί, το δεύτερο ισχύει σίγουρα.

Θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεσή σας.

Επιπλέον, θα βοηθήσουν να εξαφανιστούν δυσάρεστες φήμες από το σπίτι.

Εάν έχετε κατοικίδια ζώα, θα εκτιμήσετε αυτές τις ιδιότητες του φυτού γιασεμιού. Τις περισσότερες φορές, τα φυτά γιασεμιού πιστεύεται ότι αναπτύσσονται στον κήπο. Αλλά το άρωμά τους μπορεί να φτάσει στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε αυτό το αποτέλεσμα με λουλούδια και κλαδιά. Στις ψυχρότερες εποχές, η χειμερινή προστασία είναι πιο χρήσιμη από τη μεταφορά της στον χειμερινό κήπο.

5 κλασικά του φυτού γιασεμιού

Cestrum nocturnum

Γιασεμί πράσινο φύλλωμα

 Το Cestrum nocturnum είναι ένα φυτό γιασεμί που διαχέει το άρωμα του τη νύχτα. Έχει να κάνει με τα είδη που προσπαθεί να προσελκύσει. Δεν χρειάζεται να φέρετε αυτό το φυτό στο σπίτι, πρέπει να το έχετε δίπλα στο σπίτι, φυτεύοντάς το τουλάχιστον 30 μέτρα μακριά. Εάν δεν το κάνετε, η μυρωδιά μπορεί να αποδειχθεί πολύ έντονη για πολλούς ανθρώπους. Μεταξύ άλλων, αυτό θα βοηθήσει επίσης στη δημιουργία κινδύνου ενέργειας.

Osmantus Fragrans 

Άνθη πορτοκαλιού γιασεμιού

 Είναι ένα μικρό δωμάτιο. Με αυτό και επίσης με το σχήμα των φύλλων, αυτό το φυτό γιασεμί δίνει σε κάθε ατμόσφαιρα μια ανατολίτικη γοητεία. Η μυρωδιά του είναι ευχάριστη, αλλά όχι τόσο έντονη όσο με το Cestrum nocturnum. Η αργή ανάπτυξη αυτού του φυτού γιασεμιού είναι μειονέκτημα.

Lonicera periclymenum

Άνθη γιασεμιού φυτικά είδη λουλούδια κίτρινα

 Αυτό το φυτό γιασεμί χρησιμοποιείται ευρέως στους παραδοσιακούς κήπους. Αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, στη διακοσμητική εμφάνιση που δείχνουν τα κλαδιά του. Τα φύλλα χαρακτηρίζονται επίσης από την εξαιρετική κομψότητά τους. Το υπέροχο άρωμα προέρχεται από τα λουλούδια. Είναι άσπρα στην αρχή και μετά ελαφρώς κιτρινωπά. Μακροπρόθεσμα, μετατρέπεται σε άρωμα με υπέροχο άρωμα ξύλου. Προειδοποιήστε, ωστόσο, ότι αυτό το φυτό θα αναπτυχθεί πολύ γρήγορα και θα καταλάβει πολύ χώρο.

Jasminum grandiflorum

Δέντρο γιασεμί φυτό πορτοκαλί λουλούδια

 Αυτό το φυτό γιασεμί ήρθε στην Ιταλία από την Ασία. Χρησιμοποιήθηκαν εκεί για αιώνες για την παραγωγή αρωμάτων. Οπότε το άρωμα σου είναι υπέροχο. Αλλά προειδοποιήστε ότι το φυτό δεν θα ανέχεται άλλα δέντρα ή θάμνους γύρω σας.

Jasminum Sambac

Ιδέες για φυτό γιασεμί πράσινο φύλλωμα

 Τα πάντα για αυτό το φυτό γιασεμί φαίνονται εξαιρετικά διακοσμημένα. Το άρωμα του είναι λεπτό, αλλά διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το φυτό αρέσει να χρησιμοποιεί στηρίγματα και εξαρτάται από αυτά καθώς μεγαλώνουν. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Φρέσκα, αρωματικά λουλούδια

  Γιασεμί φύση φυτό λουλούδια λευκό

Λεία, χαριτωμένα μικρά λουλούδια

Το φυτό του γιασεμιού ανθίζει λευκό χρώμα

Φυτό γιασεμί στην έκθεση

Φυτό γιασεμί ανθίζει λευκά είδη

Αυτό μπορεί να τονώσει τις αισθήσεις σας καλά και ευχάριστα

Εξωτικά είδη φυτών γιασεμιού

Ροζ λουλούδια

Φρέσκο ​​ανθισμένο φυτό γιασεμί

Εξωτικά μοβ άνθη γιασεμιού    Φυτό γιασεμί όμορφα φυσικό

Βούτυρο κίτρινα χρώματα

Φυτό γιασεμί απαλό ευχάριστο άρωμα

Αναζωογονητική παρουσία

Πράσινα είδη γιασεμιού φυτεύουν λευκά λουλούδια

Δύο φυτά εσωτερικού χώρου γιασεμιού που σας αρέσουν ιδιαίτερα 

Λουλούδια λευκών φυτών γιασεμιού Λευκό φυτό γιασεμί Φυτά γιασεμιού άσπρα λουλούδια όμορφα Φυτό γιασεμί λευκά χαριτωμένα λουλούδια