Τώρα ήρθε η ώρα! Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε το πιο όμορφο φεστιβάλ αγάπης σε ολόκληρο το ετήσιο ημερολόγιο. Η αιώνια αγάπη γιορτάζεται την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γι ‘αυτό και όλα όσα σχετίζονται με το θέμα είναι επίκαιρα και στο επίκεντρο της προσοχής μας. Στον ιστότοπό μας μπορείτε να βρείτε υπέροχες ιδέες για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, από εορταστικές διακοσμήσεις για το πάρτι σας στις 14 Φεβρουαρίου ή δείπνο με δύο κεριά στο σπίτι μέχρι ρομαντικές ιδέες δώρων για αυτόν και αυτήν στο μενού του Αγίου Βαλεντίνου. Θα σας δώσουμε έξυπνες συμβουλές για να περάσετε ένα υπέροχο και αξέχαστο πάρτι με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Σήμερα θέλουμε να ρίξουμε μια ιδιαίτερη ματιά στις ιδέες δώρων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε 3 φυτά που φέρνουν την ευτυχία και την αγάπη στο σπίτι. Αυτά θεωρούνται ακόμη και πραγματικά γούρια μεταξύ φυτών εσωτερικού χώρου. Μπορούν επίσης να κάνουν το τέλειο δώρο για τους εραστές.

 Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να δώσετε στον αγαπημένο σας ένα φυτό εσωτερικού χώρου που θα του υπόσχεται όλη την ευτυχία στον κόσμο.

Η τυχερή γοητεία φυτεύει όμορφα λευκά γυαλιστερά λουλούδια λουλούδι κεριού Hoya

  • Υπάρχουν τυχερές γοητείες μεταξύ φυτών εσωτερικού χώρου?

Οι απαισιόδοξοι κάνουν πάντα αυτήν την ερώτηση. Αλλά η απάντησή μας σε αυτό είναι: ναι! Υπάρχουν τέτοια φυτά που μπορούν να φέρουν προσωπική ευτυχία στο σπίτι σας. Από τη μία πλευρά, έχουν μια ιδιαίτερη συμβολική δύναμη, όπως το τυχερό τριφύλλι, για παράδειγμα. Αυτά συγκρίνονται με μια τυχερή δεκάρα, τυχερό γουρούνι, πέταλο, πασχαλίτσα ή καπνοδόχο.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το δόγμα Feng Shui, οι τυπικές γοητείες μεταξύ φυτών εσωτερικού χώρου έχουν ισχυρή επίδραση στην ευημερία μας, στις ερωτικές μας σχέσεις και στην προσωπική ευτυχία. Προωθούν τη θετική ενέργεια στους τέσσερις τοίχους σας και με αυτόν τον τρόπο αυξάνουν την ευημερία σας. Έχουν μια ηρεμιστική επίδραση στην ψυχή και το σώμα και σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε μια νέα, πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής.

Το τυχερό τριφύλλι είναι μια πραγματικά τυχερή γοητεία! Τα τέσσερα φύλλα του ήταν σύμβολο τύχης από τον Μεσαίωνα.

Τυχερή γοητεία φυτά τυχερό τριφύλλι τετράφυλλο ξύλο ξινή ξινή σύμβολο

  • Ποιες είναι οι τυχερές γοητείες μεταξύ φυτών εσωτερικού χώρου?

Τα φυτά εσωτερικού χώρου που παρουσιάζονται παρακάτω δεν είναι μόνο μια ωραία διακόσμηση στο σπίτι, είναι σε θέση να δράσουν στο ενεργειακό μας επίπεδο, να το διατηρήσουν ψηλά και να βελτιώσουν τη διάθεσή μας. Εδώ είναι τα τρία αγαπημένα μας που θα φέρουν ευτυχία και αγάπη στο σπίτι σας.

Η έντονα κόκκινη άνθιση του λουλουδιού φλαμίνγκο είναι πολύ ελκυστική.

Τυχερά φυτά γοητείας Flamingo λουλούδι ελκυστικό φωτεινό κόκκινο λουλούδι

  1. Λουλούδι φλαμίνγκο (Ανθούριο)

Το λουλούδι φλαμίνγκο ή το ανθούριο (επιστημονική ονομασία Anthurum) είναι επίσης γνωστό ως λουλούδι θείου ή candytuft. Πίσω από όλα αυτά τα ονόματα υπάρχει ένα ελκυστικό τροπικό φυτό που ανήκει στην οικογένεια σφενδάμου. Σήμερα είναι γνωστά μεταξύ 800 και 1000 είδη. Όλα σκοράρουν με ένα όμορφο λουλούδι, συνήθως χρωματισμένο με έντονο κόκκινο χρώμα. Υπάρχουν όμως είδη με λευκό ή ροζ βράκτι που προεξέχουν πάνω από τα έντονα πράσινα φύλλα. Ανάλογα με την ποικιλία, το λουλούδι φλαμίνγκο μπορεί να μεγαλώσει 30 έως 80 εκατοστά. Δεν της αρέσει ο άμεσος ήλιος, αλλά της αρέσει η υψηλή υγρασία στο δωμάτιο. Επιλέξτε μια φωτεινή τοποθεσία για το ανθούριο, όπου προστατεύεται από ρεύματα και θα σας ευχαριστήσει με τα εντυπωσιακά λουλούδια του σχεδόν όλο το χρόνο.

 Το ανθούριο ή το λουλούδι φλαμίνγκο συμβολίζει την αντρική δύναμη, τη γενναιότητα και το πάθος.

Τυχερός γοητεύει τα φυτά ανθούριο όμορφη λαμπερή κόκκινη ανθούλα τύχη του ανθρώπου

Το λουλούδι φλαμίνγκο εξακολουθεί να ονομάζεται “ευτυχία των ανδρών” και δίνεται συχνά σε άντρες σε διάφορες περιστάσεις. Το λουλούδι υποτίθεται ότι συμβολίζει τη γενναιότητα, το πάθος και την ελευθερία, όλα όσα αρέσουν στους άντρες. Είναι επίσης αποδεκτό ως σύμβολο της παθιασμένης αγάπης και της νέας ζωής.

 Το μονόφυλλο εντυπωσιάζει με τα λεπτά λευκά άνθη του.

  1. Μονόφυλλο (Spathiphyllum)

Το μονόφυλλο (Spathiphyllum), όπως και το ανθούριο, προέρχεται αρχικά από τις τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής και είναι γνωστό με τα ονόματα φύλλο θήκης, σημαία φύλλων ή κρίνο ειρήνης. Το λουλούδι φαίνεται εξαιρετικά κομψό με την ανθοφορία του με μακρύ στέλεχος και σχήμα βολβού. Είναι γνωστά περίπου 50 διαφορετικά είδη Spathiphyllum, τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά στο δωμάτιο. Αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου προτιμά μια ηλιόλουστη τοποθεσία και υγρό εσωτερικό αέρα, χωρίς άμεσο ήλιο. Το χειμώνα, η θερμοκρασία δωματίου δεν πρέπει να πέσει κάτω από τους 16 βαθμούς, το καλοκαίρι να μην υπερβαίνει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Το μονόφυλλο πιστεύεται ότι είναι ένα μαγικό λουλούδι. Ονομάζεται ακόμη “γυναικεία ευτυχία” και υποτίθεται ότι φέρνει την αληθινή αγάπη ευτυχία στις γυναίκες. Ένα όνομα για αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου έχει καθιερωθεί στη δημοτική γλώσσα: ονομάζεται “λουλούδι που αλλάζει τη ζωή”.

Ο πράσινος κρίνος φέρνει μια φρέσκια νότα στην ατμόσφαιρα και θεωρείται επίσης μια τυχερή γοητεία.

Η τυχερή γοητεία φυτά πράσινου κρίνου φέρνει μια φρέσκια νότα και καλή τύχη

3: πράσινος κρίνος (Chlorophytum comosum)

Ο πράσινος κρίνος (Chlorophytum comosum) είναι πολύ δημοφιλής σε εμάς σε εθνικό επίπεδο. Είναι ένα στιβαρό, απαιτητικό και εύκολο στη φροντίδα φυτό εσωτερικού χώρου που κοσμεί σχεδόν κάθε σπίτι και κήπο. Και αυτό είναι σωστό, επειδή στον πράσινο κρίνο αποδίδονται ιδιότητες που δεν έχουν πολλά άλλα πράσινα φυτά. Θα πρέπει να φέρει την αγάπη στο σπίτι και να στηρίξει την οικογενειακή ευτυχία. Ο πράσινος κρίνος δίνεται συχνά σε ζευγάρια χωρίς παιδιά που θέλουν απογόνους. Πιστεύεται ότι αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου θα φέρει καλή τύχη στο σπίτι. Φέρνει αμοιβαία κατανόηση και αρμονία στις οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες αποτελούν τη βάση για μια ευτυχισμένη ζωή.

Το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης. Δώστε στον αγαπημένο σας έναν ιβίσκο με όμορφα κόκκινα λουλούδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Τυχερή γοητεία φυτά ιβίσκου όμορφο κόκκινο λουλούδι σύμβολο της αγάπης

  • Περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου για καλή τύχη

Εκτός από τα τρία φυτά εσωτερικού χώρου που φαίνονται παραπάνω, υπάρχουν και άλλα που πιστεύεται ότι είναι πραγματικά τυχερά γούρια. Αυτά δεν είναι μόνο ελκυστικά, αλλά έχουν επίσης πολύ θετική επίδραση στα συναισθήματά μας και μας βοηθούν να βρούμε νέα ευτυχία, πλούτο και μακρά οικογενειακή ζωή. Εδώ συνεχίζουμε τη λίστα με τα πραγματικά τυχερά γούρια μεταξύ των φυτών εσωτερικού χώρου και ελπίζουμε ότι θα βρείτε την προσωπική σας αγαπημένη ανάμεσά τους.

Το κερί λουλούδι (Hoya) είναι ένα ωραίο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το λουλούδι πρέπει να βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα και να φέρνει πραγματική ευτυχία στο ερωτευμένο ζευγάρι.

Τυχερή γοητεία φυτά λευκά γυαλιστερά λουλούδια λουλούδι κεριού Hoya

 Δεν υπάρχει οικογενειακός καβγάς όπου οι βιολέτες μεγαλώνουν και ανθίζουν όμορφα.

Τυχερή γοητεία φυτά βιολέτες όμορφα λουλούδια καμία οικογενειακή διαμάχη

 Το τυχερό τριφύλλι ή τετράφυλλο ξυλουργικό ξύλο φέρνει αγάπη και ευτυχία στο σπίτι.

Τυχερή γοητεία φυτά λευκό γλάστρα τετράφυλλα ξυλοξυλιά ωραίο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 Σύμφωνα με έναν παλιό μύθο, το δέντρο χρήματος λέγεται ότι φέρνει πλούτο στους ιδιοκτήτες του.

Τυχερά φυτά γοητείας Το δέντρο χρήματος φέρνει πλούτο

 Τα μικρά πράσινα φύλλα του έχουν σχήμα καρδιάς και συμβολίζουν την αγάπη.

Η τυχερή γοητεία φυτεύει χρήματα σε σχήμα καρδιάς πράσινα φύλλα

Το Calathea ή το Korbmarante είναι ένα φυτό εσωτερικού χώρου που φροντίζεται εύκολα

Τυχερά φυτά γοητείας Calathea Korbmarante φυτά εσωτερικού χώρου εύκολης φροντίδας

 … και θεωρείται επίσης μια πραγματική τυχερή γοητεία.

Τα τυχερά φυτά γοητείας Calathea Korbmarante φέρνουν τύχη και αγάπη

Η μυρτιά ή νυφική ​​μυρτιά συχνά δίνεται σε νεόνυμφους και τους εύχεται καλή τύχη και μεγάλη οικογενειακή ζωή!

Τα τυχερά γούρια φυτά μυρτιά φέρνουν καλή τύχη και μεγάλη οικογενειακή ζωή