άγριος βιότοπος στον κήπο σπίτι ροζ ξύλο μονοπάτι

Δημιουργήστε έναν άγριο χώρο διαβίωσης στον κήπο ή στην πίσω αυλή

Το τραγούδι των πουλιών και το φτερούγισμα των πεταλούδων φέρνουν αισθητηριακή λάμψη σε κάθε κήπο. Στον κήπο που παρουσιάστηκε εδώ, ξέγνοιαστοι ιθαγενείς σχημάτισαν ένα μονοπάτι που οδηγεί στο εξοχικό. Τα άγρια ​​χόρτα – συμπεριλαμβανομένου του χόρτου και του μικρού γένους – προσφέρουν ομορφιά όλο το χρόνο.

Πολυετή φυτά όπως το rudbeckia με συρματόπλεγμα, ο αστέρας της Νέας Αγγλίας, το μοβ κωνοφόρο κωνοφόρο και η κονδυλώδης γαλακτοφόρα παρέχουν φωτεινά χρώματα και νέκταρ.

Πουλιά, πεταλούδες, μέλισσες και άλλα ερπετά στον κήπο

άγριος βιότοπος στον κήπο που στεγάζει είδη φυτών

Πουλιά, πεταλούδες, μέλισσες και άλλα ερπετά συγκεντρώνονται στο περιβάλλον, το οποίο είναι κλιμακωτό, με πυκνά αειθαλή φυλλοβόλα δέντρα. Το κατώτερο στρώμα αντιπροσωπεύεται από πολυετή και τεντίλια, ακολουθούμενα από χόρτα και πολυετή φυτά στο επίπεδο του εδάφους. Από μακριά, αυτός ο κήπος μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο καλά φυτεμένο. Ο ευχάριστος σχεδιασμός του λάμπει σε συνδυασμό πολυετών φυτών, θάμνων και δέντρων που παρέχουν φυσική ευεξία και διάταξη όλο το χρόνο. Σχεδόν τα πάντα εδώ εξυπηρετούν τη γεύση.

Οικιακά λουλούδια και χόρτα καλλιεργώ δωρεάν κάτω από τα δέντρα και τους θάμνους

άγριος βιότοπος στον κήπο σπίτι χώμα γρασίδι λουλούδιαΌταν τα αυτοφυή λουλούδια και τα χόρτα αναπτύσσονται ελεύθερα ανάμεσα στα δέντρα και τους θάμνους, δημιουργούν ένα αυτοσυντηρούμενο περιβάλλον που στηρίζει τα φυτά και τα κατοικούμενα πουλιά, πεταλούδες, μέλισσες, αμφίβια και θηλαστικά που βασίζονται και βασίζονται σε αυτά κάθε εποχή. Τα ιθαγενή φυτά απαιτούν λιγότερη φροντίδα από τα εξωτικά (ξένα) είδη φυτών επειδή ταιριάζουν απόλυτα με το έδαφος και το κλίμα.

Συμβουλή κήπου: Προσοχή σε διεισδυτικούς μη αυτόχθονες ανθρώπους όπως μωβ χαλαρή ζωή, ιαπωνικό knotweed και τριαντάφυλλο πολυάνθα. Μερικοί προσαρμόζονται τόσο καλά που εξαπλώνονται και παρενοχλούν τα γηγενή είδη στην υποταγή. Στο χέρι μας είναι να αποκαταστήσουμε την ισορροπία στη φύση αφαιρώντας επιθετικούς εισβολείς από τους κήπους μας και αντικαθιστώντας τους με την ειλικρινή άνθηση.

Επενδύστε χρόνο στο σχεδιασμό και την προετοιμασία

άγριο βιότοπο στον κήπο στεγάζουν κίτρινες πεταλούδες

Ένα λιβάδι αγριολούλουδου έχει σχεδιαστεί στην πραγματικότητα χωρίς προσοχή. Για περισσότερη επιτυχία, επενδύστε χρόνο στο σχεδιασμό και την προετοιμασία.

1) Αγοράστε μείγματα σπόρων αγριολούλουδου που περιέχουν είδη που θα αναπτυχθούν καλά στην περιοχή σας. Επηρεάζουν τον τύπο του εδάφους, το επίπεδο υγρασίας και το ηλιακό φως.

2) Προετοιμάστε το χώμα για φύτευση σκοτώνοντας τον υπάρχοντα χλοοτάπητα. Η πιο φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος περιλαμβάνει την «ηλιοφάνεια» του εδάφους. Το πάτωμα πρέπει να εμποτιστεί και στη συνέχεια να καλυφθεί με πλαστικό περιτύλιγμα. Αφαιρέστε τα μετά από αρκετές εβδομάδες.

Οι περισσότεροι ειδικοί συμβουλεύουν την άλεση – αναδύει σπόρους ζιζανίων που κοιμούνται στο έδαφος. Σε μεγάλες περιοχές, χρησιμοποιήστε σύστημα χωρίς σπορά. Για μικρότερες περιοχές, απλώστε σπόρους στο χέρι. αναμείξτε σπόρους με ελαφρύ υλικό όπως πριονίδι ή τύρφη λευκής τύρφης.

3) Ποτίζετε τα σπορόφυτα τακτικά την πρώτη σεζόν μέχρι να ριζώσουν καλά.

Λεπτά μοβ λουλούδια στον κήπο προσελκύουν τις μέλισσες

άγριος βιότοπος στον κήπο ανθίζει μοβ τρυφερές μέλισσες

Φυτέψτε μούρα στον κήπο ή στην πίσω αυλή

άγριο βιότοπο στον κήπο μούρα

Κουτιά λουλουδιών προσαρτημένα στο παράθυρο – κομψή ατμόσφαιρα

άγριος βιότοπος στο παράθυρο κουτί λουλούδια σπίτι

Όλα τα είδη εντόμων

άγριος βιότοπος στον κήπο σπίτι έδαφος άγρια ​​ζωή

  Όμορφη λίμνη γεμάτη ζωή στον κήποάγριος βιότοπος στον κήπο σπίτι κίτρινη λίμνη

Ξύλινος τροφοδότης πουλιών στον κήπο

άγριος βιότοπος στον κήπο σπίτι ξύλινη ράβδος μέταλλο

Οπωροφόρα δέντρα στην πίσω αυλή

άγριος βιότοπος στον κήπο σπίτι οπωροφόρο πουλί   Αειθαλή φυτά, δέντρα και θάμνοιάγριος βιότοπος στον κήπο υφή αειθαλής

Ποτό πουλιών στον κήπο

άγριος βιότοπος στον κήπο σπίτι λουτρό πουλιών

Πάρτε πιστοποίηση!

πιστοποιημένος άγριος βιότοπος στο σπίτι του κήπου άγριο βιότοπο σε κολιμπρί κήπου Άγριος βιότοπος στον κήπο του νέκταρ πορτοκαλί πεταλούδας άγριος βιότοπος στον κήπο ζωοτροφές πουλιών για χρόνια άγριος βιότοπος στον κήπο σπόροι πουλιών