φυτά εσωτερικού χώρου λουλούδια κρεβατοκάμαρα σαλόνι ταπετσαρία

Πολλά από τα γνωστά Φυτά εσωτερικού χώρου απορροφούν περισσότερο οξυγόνο τη νύχτα και επομένως δεν είναι κατάλληλα για την κρεβατοκάμαρά μας. Υπάρχουν όμως μερικά που μπορούμε εύκολα να τα κανονίσουμε στο υπνοδωμάτιο. Δεν λαμβάνουν οξυγόνο, το παράγουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Καθαρίζουν επίσης τον αέρα του δωματίου από χημικούς παράγοντες και άνθρακα.

Μην τοποθετείτε τις γλάστρες πολύ κοντά στο κρεβάτι σας, αλλά 1-2 μέτρα μακριά.

Φυτά εσωτερικού χώρου με εύκολη φροντίδα στο υπνοδωμάτιο

Σπίτι φυτά υπνοδωμάτιο εύκολη φροντίδα υγιή

Χλωρόφυτα – εξουδετερώνει τις τοξικές ουσίες (ειδικά τη φορμαλδεhyδη), υγραίνει και καθαρίζει τον αέρα από μικροοργανισμούς. Τέσσερα φυτά μπορούν να καθαρίσουν το 70-80% του αέρα μέσα σε μια νύχτα.

Spathiphyllum

Εύκολα φυτά εσωτερικού χώρου λουλούδια κρεβατοκάμαρας

Spathiphyllum – αυτό το φυτό απορροφά τους ρύπους του αέρα. Κανονικοποιεί την υγρασία στο δωμάτιο. Το Spathiphyllum συνιστάται για έναν υγιή ύπνο.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου με εύκολη φροντίδα θεραπεύουν το υπνοδωμάτιο

αλοή – Μειώνει τους ρύπους του αέρα και απορροφά έως και το 90% της φορμαλδεhyδης που απελευθερώνει τα έπιπλα. Τη νύχτα η αλόη δημιουργεί οξυγόνο και απορροφά άνθρακα

Φλεγόμενο Κάθεν

Εύκολα περιποιημένα φυτά εσωτερικού χώρου υπνοδωμάτιο πολύχρωμα

Φλεγόμενο Κάθεν -Δεν θέλω να επαναλάβω όλα όσα έχω γράψει μέχρι τώρα σε αυτό το άρθρο. Αλλά θα ήταν απλώς απαραίτητο, όλα ισχύουν επίσης για το Flaming Käthchen. Ανακουφίζει επίσης από την κατάθλιψη

μπιγκόνια

Εύκολη φροντίδα φυτά εσωτερικού χώρου ιδέα υπνοδωματίου

μπιγκόνια – εξουδετερώνει τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τα μικρόβια. Το άρωμά τους έχει ηρεμιστική επίδραση στις αισθήσεις. Συνιστάται για υπνοδωμάτια όπου κοιμούνται άρρωστοι ενήλικες.

γεράνι

Εύκολη φροντίδα φυτά εσωτερικού χώρου μωβ

γεράνι – σκοτώνει τα βακτήρια, εμπλουτίζει τον αέρα, βοηθά στη ρύθμιση των ορμονών στις γυναίκες. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την αϋπνία

Sansevieria

Εύκολα φυτά εσωτερικού χώρου φύλλα κρεβατοκάμαρας

Sansevieria – απλά το ιδανικό φυτό εσωτερικού χώρου για την κρεβατοκάμαρα. Διατηρεί το βέλτιστο επίπεδο οξυγόνου στο δωμάτιο.

κάκτος

Εύκολη φροντίδα φυτών εσωτερικού χώρου κάκτος κρεβατοκάμαρας

  κάκτος – όσο μεγαλύτερες είναι οι βελόνες του, τόσο το καλύτερο. Αυτά τα φυτά σκοτώνουν τα βακτήρια και μειώνουν τον επιβλαβές ιονισμό του αέρα και μας προστατεύουν από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Συνιστούμε να τοποθετήσετε τον κάκτο σε ένα δωμάτιο όπου υπάρχουν υπολογιστές και τηλεοράσεις. Είδος δάφνης Εύκολα περιποιημένα φυτά εσωτερικού χώρου όμορφο υπνοδωμάτιο Είδος δάφνης – ένας κλάδος σασσάφρας πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη θεραπεία για την αϋπνία στα παιδιά.

Η λεβάντα και το δεντρολίβανο, που αναπτύσσονται εύκολα σε γλάστρες, είναι καλές λύσεις για τους ενήλικες

Σπιτικό σπίτι με γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου γλάστρες υπνοδωμάτιο σαλόνι άνετο

Μινιμαλιστικό, ζεστό υπνοδωμάτιο

φυτά εσωτερικού χώρου γλάστρες υπνοδωμάτιο σαλόνι

Στερεό, ανεξάρτητο διαμέρισμα

φυτά δωματίων γλάστρες κρεβατοκάμαρα σαλόνι σαλόνι μπαστούνι σαλόνι

Εσωτερικό σχεδιαστών

φυτά δωματίων γλάστρες υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο σαλόνι ξύλινες σκάλες

Ζεστή ατμόσφαιρα και φυσικές γραμμές

φυτά εσωτερικού χώρου γλάστρες υπνοδωμάτιο σαλόνι ξύλινος τοίχος