Δυστυχώς, τα μαύρα ζώα, ειδικά η μαύρη γάτα, είχαν πολύ κακή φήμη στην Κεντρική Ευρώπη από τον Μεσαίωνα. Η σχέση με τις μάγισσες και τους δαίμονες εξακολουθεί να φοβάται πολλούς, γι ‘αυτό είναι δύσκολο ή αδύνατο να υιοθετήσετε μαύρα κατοικίδια ζώα από καταφύγια ζώων.

Στην Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιαπωνία, τη Ρωσία και ιδιαίτερα την Αίγυπτο, ωστόσο, είναι σημάδια τύχης. Η «Ημέρα της Μαύρης Γάτας» γιορτάζεται διεθνώς κάθε χρόνο, είτε στις 17 Αυγούστου είτε στις 27 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν τις Απόκριες. Αυτό ενθαρρύνει πολλούς να υιοθετήσουν μια μαύρη γάτα από το πλησιέστερο καταφύγιο ζώων. Άχνετε επίσης για έναν αφράτο συγκάτοικο; Σας δίνουμε 5 διασκεδαστικούς λόγους για να φέρετε ένα μαύρο μαργαριτάρι στο σπίτι.

Ο Μπαστ είναι η θεά της γονιμότητας και της αγάπης

Μαύρη γάτα είναι αυτό

Δεν χρειάζεστε διακοσμήσεις αποκριών με μια μαύρη γάτα

Οι μαύρες γάτες είναι φυσική διακόσμηση όταν πρόκειται για τις Απόκριες. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να χαράξετε μερικές κολοκύθες. Εάν το κατοικίδιο ζώο ανέχεται τα ρούχα, μπορείτε να εξοπλίσετε τον πάνθηρα του σπιτιού με μικρά φτερά και να το μετατρέψετε σε Άδοντο από το How to Train Your Dragon.

Ο δράκος, τελικά, βασίζεται σε ένα γατάκι και ένα κουτάβι τυλιγμένο σε ένα.

Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλα τα ζώα, θα βρείτε μαλλιά σε σκούρα ρούχα και έπιπλα. Αλλά δύσκολα θα είναι ορατά. Εξάλλου, το μαύρο δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα και ταιριάζει με κάθε διακόσμηση σπιτιού. Οι μαύρες γάτες εμφανίζονται επίσης ιδιαίτερα κομψές στις φωτογραφίες. Ωστόσο, μην υιοθετήσετε ποτέ ένα ζώο για να καυχηθεί ή να το χρησιμοποιήσει ως διακοσμητικό αντικείμενο. Αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί προσεκτικά.

Μαύρες γάτες ως ζωντανή διακόσμηση αποκριών

Μαύρη γάτα τρομακτική

Μην ξεχάσετε να χαράξετε κολοκύθες

Απόκριες μαύρης γάτας

Or με φορεσιά

Κοστούμι μαύρης γάτας

Η μαύρη γάτα είναι ο καλύτερος κυνηγός ανάμεσα στις γάτες του σπιτιού

Οι γάτες, όπως τα περισσότερα τρωκτικά και άλλα παράσιτα, είναι νυχτερινές. Η μαύρη γούνα τους τα βοηθά να συνδυάζονται με το σκοτεινό περιβάλλον και να γίνονται σχεδόν εντελώς αόρατα. Τα μικρά νίντζα ​​μεταφέρθηκαν σε πλοία για να κυνηγήσουν ποντίκια και αρουραίους επί του σκάφους. Ο Trim, η γάτα του πλοίου, έχει ακόμη και πολλά αγάλματα στην Αγγλία και την Αυστραλία. Το Υπουργείο Οικονομικών και Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου στο Λονδίνο εξακολουθεί να είναι το σπίτι του αγαπημένου Gladstone (κύριος κυνηγός ποντικών του Υπουργικού Συμβουλίου).

Οι μαύρες γάτες είναι εξαιρετικοί κυνηγοί

Κυνηγός μαύρης γάτας

Πιστό Trim

Διακόσμηση μαύρης γάτας

Supreme Mouse Hunter Gladstone

Μαύρη γάτα από γλάστον

Εάν ζείτε σε ένα αγρόκτημα ή σε ένα σπίτι καθόλου, πρέπει επίσης να έχετε άσχημες εμπειρίες με παράσιτα αργά ή γρήγορα. Στη συνέχεια, μην επιλέγετε παγίδες ή δηλητήριο, τα οποία είναι επίσης επικίνδυνα για εσάς και τους αγαπημένους σας, αλλά μάλλον μια μαύρη γάτα.

Παιχνιδιάρικος κυνηγός

Παιχνίδι μαύρης γάτας

Δωρεάν τρέξιμο μαύρης γάτας στη λίμνη

Μαύρη γάτα στη λίμνη

Οι γάτες είναι πολύ περίεργες και θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο

Λιβάδι μαύρης γάτας

Η Βομβάη είναι αποκλειστικά μαύρη φυλή γατών

Το πρότυπο για τη φυλή γάτας Bombay, αρχικά από το Κεντάκι, είναι η μεταξένια μαύρη γούνα, η μύτη, τα αυτιά, το στόμα, τα πόδια και τα εκφραστικά κίτρινα ή πράσινα μάτια. Ο στόχος ήταν να μοιάζουν με άγριους πάνθηρες. Είστε δραστήριοι και πολύ δεμένοι με την οικογένειά σας. Χρειάζονται προσοχή και γι ’αυτό τα πάνε πολύ καλά με παιδιά που τους το δίνουν.

Οι γάτες της Βομβάης μοιάζουν με μικρούς πάνθηρες

Πρότυπο μαύρης γάτας bombay

Τυπικά μεγάλα πράσινα μάτια

Μπόμπεϊ μαύρης γάτας

Χαριτωμένα μαύρα γατάκια

Μαύρη γάτα γατάκι

Οι μαύρες γάτες είναι πιο ανθεκτικές σε ορισμένες ασθένειες

Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι τα μαύρα ζώα είναι γενικά πιο υγιή από αυτά με διαφορετικά χρώματα παλτό. Το υψηλό ποσοστό ευ-μελανίνης τους δημιουργεί το σκούρο τρίχωμα, αλλά και υψηλή αντοχή στον ιό AIDS / HIV. Καλύτερη όραση και ακοή αποδίδονται επίσης σε αυτούς – το αντίθετο συμβαίνει με τους αλμπίνους, οι οποίοι έχουν προβλήματα με αυτό επειδή τους λείπει η μελανίνη.

Αγαπημένα μάτια

Μαύρο κρεβάτι γάτας

Μαύρη γάτα αστεία

Η μαύρη γάτα μπορεί να “σκουριάσει”

Εξαιτίας αυτής της ίδιας μελανίνης, όλα τα μαύρα ζώα αρχίζουν να «σκουριάζουν» όταν κάθονται στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και επειδή οι γάτες αγαπούν τον ήλιο τόσο πολύ, η μαύρη γάτα σας θα κοκκινίσει γρήγορα, ειδικά αν περνούν πολύ καιρό σε εξωτερικούς χώρους. Την επόμενη φορά όμως που αλλάζει γούνα, γίνεται γρήγορα και πάλι μαύρο. Σε μεγάλη ηλικία, η γούνα όλων των ζώων ξεθωριάζει και η μαύρη γάτα σας αποκτά γκρίζες ραβδώσεις, όπως και η δική μας.

Οι μαύρες γάτες σκουριάζουν στον ήλιο

Μαύρο ζευγάρι γάτας

Και πάλι μαύρο την επόμενη φορά που θα αλλάξει το παλτό

Μαύρο γάτο hangover

συμπέρασμα: Η μαύρη γάτα δεν είναι καθόλου γούρι για κακή τύχη. Αλλά αντίθετα. Αν ψάχνετε για έναν πανέμορφο σύντροφο για τη ζωή, απλώς πηγαίνετε στο καταφύγιο και επιλέξτε ο ένας τον άλλον. Και οι δύο ζωές θα αλλάξουν εντελώς.

Μακριά και κοντά μαλλιά

Γούνα μαύρης γάτας μακριά κοντή

Το νεαρό ζώο κοιτάζει κατευθείαν την κάμερα

Μαύρη γάτα νεαρή

Μαύρο καλάθι γάτας

Ένα τέτοιο κουδούνι εμποδίζει τη γάτα να κυνηγά επιτυχώς άγρια ​​τρωκτικά και πουλιά

Τόξο μαύρης γάτας

Δεν βλέπετε μαύρα ζώα στη σκιά ή στο σκοτάδι

Η μαύρη γάτα συγχωνεύεται

Μαύρη γάτα όμορφη

Μαύρη γάτα μακριά γούνα